Investeren in kleren: déze handschoenen wil je méteen toevoegen aan je herfstgarderobe

Style

Investeren in kleren: déze handschoenen wil je méteen toevoegen aan je herfstgarderobe

Xana Ferreira Chicano
Door

Xana Ferreira Chicano

Gepubliceerd op

24 november 2022 om 10:00

Bron / Fotografie

fotografie Lieke Vriens

Gepubliceerd op

24 november 2022 om 10:00

Bron / Fotografie

fotografie Lieke Vriens

Heb je ook moeite met het samenstellen van de perfecte look? Je bent zeker niet de enige. Een eenvoudige oplossing: investeren in de juiste kleren. Begin vandaag een capsule garderobe. En jawel, met mij. Elke week verzamel ik een tijdloos item. Zodat jij uiteindelijk de perfecte basics in huis hebt. Met deze week: handschoenen.

Capsule garderobe? Wat? Ik hoor je denken. Wat is het? Zo'n capsule garderobe. Eenvoudig gezegd: een samengestelde garderobe van veelzijdige stukken die je graag draagt. De sleutel tot zo'n kledingkast is niet gebaseerd op kwantiteit, maar op kwaliteit en veelzijdigheid. Een duurzame manier om je kast te benaderen dus. Wist je dat je met twintig kledingstukken al uitkomt? Denk aan drie per categorie. Het zijn vaak klassieke stukken die niet uit de mode gaan. Hierdoor gaan items jaren mee en hoef je niet steeds opnieuw de winkelstraat in. Spaar je ze allemaal, dan kun je onderling beter mixen en matchen. Dag kledingstress, hallo geldbesparing.

Week 14: handschoenen Het veertiende item voor in je capsulegarderobe zijn warme handschoenen.

We moeten er toch aan geloven: het ijskoude weer is back in Holland. Daarom willen we ons nú graag hullen in alles wat fluffy, zacht en warm is. Je denkt al gauw aan een warme trui, sokken en sjaals. Maar vergeet niet om je handschoenen uit de kast te trekken. Onze handen zijn namelijk het gevoeligst voor kou. Handschoenen helpen onze handen te isoleren en warm te houden. Je voorkomt hier ook droge en schrale handen mee. Shop hieronder de zeven mooiste voor deze winter. Je vindt meer warme winter-items in onze webshop. En wel met kortingen tot 50%. Neem gauw een kijkje.

Shop 7 warme handschoenen

1. Kasjmier handschoenen € 39 Arket

Handschoenen Arket

SHOP NU

2. Handschoenen van wol € 29,99 Peek & Cloppenburg

Handschoenen blauw

SHOP NU

3. Teddywanten € 54,99 Barts

Barts handschoenen

SHOP NU

4. Handschoenen van wol € 22,95 Benetton

Zwarte handschoenen Benetton

SHOP NU

5. Geribde handschoenen € 22,99 Superdry

Superdry handschoenen

SHOP NU

6. Wollen handschoenen € 39,99 Peek & Cloppenburg

Peek & Cloppenburg handschoenen

SHOP NU

7. Kasjmier handschoenen € 39 & Other Stories

Bruine handschoenen

SHOP NU

Dat was 'm voor deze week. Blijf mij vooral volgen, want ik bespreek iedere week een nieuwe parel. Zodat jij uiteindelijk, net als ik, een perfecte capsulegarderobe creëert. Met volgende week: jawel, de warmste mutsen. Zeg maar hallo tegen 'De goud, glans, glitterdagen' van &C. Shop nu in onze webshop met kortingen die oplopen tot wel 50%. Neem gauw een kijkje.

delen
Xana Ferreira Chicano

Xana (lees: Shan-na) Ferreira Chicano is editor Style & Beauty en geboren in de vorige eeuw. 1996 om precies te zijn. Is een Zaanse, maar tegelijk ook een Spaanse. Olé. Smelt van Schuimtaart van de oer-Amsterdamse banketbakker Van der Linde (eigenlijk van bijna alle soorten taart). En heeft, heel stiekem, een tassenverslaving.

Meer van deze auteur

Meer Style

Shop meer winter-items mét korting