Dit is &C

Over &C

Dit is &C

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

30 juni 2017 22:00

Gepubliceerd op

30 juni 2017 22:00

&C – in maart 2017 gelanceerd - is het 360° contentmerk rondom Chantal Janzen met een maandelijks magazine, online platform, social media, mobile app, met eigen tv-programma's en live events.

WHY

&C is ontstaan vanuit de ambitie van Chantal om met co-creators en vooral nieuw talent unieke en vernieuwende content te maken – die ontroert, vermaakt en vooral inspireert de wereld echt te zien, in plaats van er alleen maar naar te kijken

HOW

&C geeft maandelijks een magazine uit, vijf keer per jaar een special, heeft een druk bezochte site en organiseert Chantals Pyjama Party in de Ziggo Dome. Daarnaast weten steeds meer premium adverteerders &C’s Brand Studio te vinden voor de creatie en productie van hun branded content.

Als makers van &C staan we midden in de doelgroep. Met het juiste gevoel van ‘zeitgeist’ spreken we de taal van onze lezeressen en maken we ieder onderwerp bespreekbaar.

In de afgelopen 5 jaar is &C op alle vlakken gegroeid en het staat inmiddels in de top 3 glossy’s van Nederland. In 2021 heeft &C daarnaast branded producten ontwikkeld in samenwerking met onder andere Janzen, Blond Amsterdam en Le Olive en er staat nog veel meer in de planning. 

BELOFTE

Wij maken prikkelende, vrouwelijke en aantrekkelijke content en producten om ons publiek te vermaken en inspireren.

Inspireren doen we door vrouwen aan te sporen om over diverse onderwerpen na te denken. We moedigen ze aan om zelfverzekerd zelfstandige keuzes te maken

Vermaken doen we door vrouwen te raken en te ontroeren, waarbij er gelachen mag worden, maar ook gehuild. We verbinden en geven (h)erkenning aan wat hen en ons dagelijks bezighoudt.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit vrouwen, welgeteld één man (arme John) en overwegend kattenmensen. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale snackbar. Wie niet eigenlijk.

Wil je ook lezen