De Doelgroep

Over &C

De Doelgroep

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

14 juli 2022 16:00

Gepubliceerd op

14 juli 2022 16:00

&C Doelgroep

Stephanie

Eager Beaver - Getting there

25 - 35 jaar

Esmée is ambitieus en competitief in alles wat ze doet en wie ze wil zijn. Ze legt de lat hoog, wil de beste zijn, en heeft allerlei doelen voor ogen – zowel privé als in haar carrière. Sterk en succesvol zijn, er goed uitzien, een mooi huis en een goede baan hebben, geliefd zijn door de mensen om haar heen en gelukkig worden in de liefde, iets betekenen, ertoe doen. Ze is er nog niet, but sheʼs getting there.

Simone

Ambitious Socializer - Being there

30 - 40 jaar

Simone staat midden in het leven. Ze is actief, een socializer. Ze wil niks missen, kent de laatste trends, maar geniet ook van huisje-boompje-beestje. Ze heeft een rijk leven, waarin vriendschap, de liefde en het starten van een gezin een rol spelen, naast het zetten van vervolgstappen in haar carrière. Ze is vlak bij de doelen die ze zichzelf heeft gesteld, of heeft die inmiddels bereikt.

Carin

Balanced Epicurean - Staying there

35 - 45 jaar

Carin heeft haar zaakjes op orde. Ze staat midden in het leven, maar snapt ook het belang van het vinden van rust en relativering daarin. Ze heeft diverse stappen gezet in haar carrière, en krijgt wellicht te maken met de uitdaging van het hectische gezinsleven. Ze hecht er waarde aan om altijd zichzelf te blijven en zelfstandig te zijn – ook bij tegenslagen. Ze heeft een volwassen stabiliteit in haar leven.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit vrouwen, welgeteld één man (arme John) en overwegend kattenmensen. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale snackbar. Wie niet eigenlijk.