Shelly Sterks ouders passen vaak op: 'Met de bedtijden nemen ze het niet zo nauw'

Oh Baby!

Shelly Sterks ouders passen vaak op: 'Met de bedtijden nemen ze het niet zo nauw'

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

21 oktober 2022 om 12:00

Bron / Fotografie

interviews Fleur Baxmeier, fotografie Rossi&Blake

Gepubliceerd op

21 oktober 2022 om 12:00

Bron / Fotografie

interviews Fleur Baxmeier, fotografie Rossi&Blake

Je kinderen opvoeden én een vlammende carrière hebben? Deze bekende Nederlandse moeders doen het – dankzij wat helpende handen. Presentator Shelly Sterk vertelt hoe in &C's Oh Baby! Special.

Presentator Shelly Sterk heeft nog nooit een externe oppas nodig gehad, want haar moeder Brenda staat altijd klaar om Jake (3) met open armen te verwelkomen. Met in haar kielzog opa Onno, die minstens zo gek op hem is.

Lees ook: Ruba Zai: 'Jonge ouders hebben een leger aan familie en vrienden nodig om ze bij te staan'

Shelly (31): 'Jake is elke week een dag bij mijn ouders, dat is iets wat we vanaf het begin hebben ingevoerd. Mijn vader werkt nog fulltime, maar probeert die kleine in zijn vrije tijd zo veel mogelijk te zien. Mijn moeder is vrij als Jake er is en doet de meest random dingen met hem, van de voortuin schoffelen tot samen naar Drievliet gaan. Ze neemt hem ook vaak mee naar de kinderboerderij, maar ze zijn ook veel aan het knutselen. Niks is te veel en alles kan.

Lees ook: Robin Martens: 'Ik voel me nooit schuldig dat ik een beroep doe op mijn zusjes'

Ik probeer zelf altijd een beetje te letten op rust, reinheid en regelmaat, maar dat wordt bij mijn ouders allemaal overboord gegooid. Het begint er al mee dat mijn ouders altijd een gebakje in huis halen als hij komt, en met de bedtijden nemen ze het ook niet zo nauw. Laatst belde ik om tien uur 's avonds en zat Jake met vers gewassen haartjes net aan zijn taartje en bakje kinderkoffie. Daar kan ik wel om lachen, want het is ook niet zo dat hij er elke week blijft slapen.'

Lees meer in &C's nieuwste Oh Baby! Special

7 ,45

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets: katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale friettent. Wie niet eigenlijk.

Wil je ook lezen