Nieuwbakken moeders opgelet: deze luiertip wil je niet missen

Oh Baby!

Nieuwbakken moeders opgelet: deze luiertip wil je niet missen

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

16 september 2022 18:00

Gepubliceerd op

16 september 2022 18:00

Als er iets vervelend is als kersverse moeder is het wel erachter komen dat je luiers op zijn. Zeker als je baby een giga spuitluier heeft en je dus geen schoon exemplaar meer hebt liggen. Help! Met deze superhandige service gebeurt dat dus nóóit meer.

Even knipperen en weg is die voorraad alweer: die luiers vliegen erdoorheen de eerste jaren. Daarom komt het vast geregeld voor dat je met rode konen naar de winkel moet rennen, want spoedgeval: die stapel met luiers is alweer geheel verdwenen. Of erger: je hebt wel luiers, maar ze passen niet meer om de billen van je baby. Wil je niet.

Altijd een voorraad in huis Lange leve de luierservice van LILLYDOO! Dit klimaatneutrale merk heeft namelijk een praktische luierservice waarmee je heel makkelijk zelf je eigen maandbox kunt samenstellen die zo hoppa bij jou thuis wordt bezorgd. Hoe geweldig is dat! Zo heb je dus altijd de juiste luiers in huis. Kan dat weer van je to-dolijst.

De keuze is reuze Handig, maar hoe werkt dat dan? Ga naar lillydoo.com/nl of download de LILLYDOO-app en selecteer in vier stappen jouw persoonlijke maandbox aan luiers. Als eerste kies je het type en de maat: wil je luiers, luierbroekjes of liever een combi? Kies daarna of je voor de reguliere LILLYDOO-luiers gaat (die bekendstaan om de knappe prints) of voor de LILLYDOO Green-lijn. Deze nieuwste lijn bestaat uit plasticneutrale luiers, luierbroekjes en billendoekjes die een stuk liever zijn voor het milieu dankzij het gebruik van duurzame materialen. Als derde stap voeg je eventuele verzorgingsproducten toe en daarna kies je de bezorgdatum. Een kind kan de was doen. Nou ja, jij als moeder, maar je snapt het punt.

LILLYDOO luiers baby

Da's pas makkelijk O, en verandert je situatie en heb je effe een tijdje minder of juist meer luiers nodig (wie weet komt er nog een spruit bij)? Dan pas je dat via de app of op de site heel makkelijk aan. Je kunt jouw abonnement dus continue afstemmen op je wensen.

Ultrazacht En nu denk je misschien LILLYDOO, dat ken ik nog niet? Dit van oorsprong Duitse merk timmert al een tijdje aan de weg en scoort vijf uit vijf sterren op huidvriendelijkheid. De luiers zijn dan ook hypoallergeen, ultrazacht en vrij van parfum en formaldehyde. Ideaal dus voor de gevoelige huid van je baby (lees: minder kans op rode billetjes). Ook zien ze er heel gezellig uit dankzij de verschillende designs en hebben ze de perfecte pasvorm. Fijn, want op doorlekavonturen zit je natuurlijk niet te wachten. Nog een groot pluspunt: alle LILLYDOO-luiers zijn vegan en worden klimaatneutraal geproduceerd en verzonden, in samenwerking met Climate Partner. Juist, dat wordt dus nooit meer zeulen vanaf de supermarkt.

Nog beter: je ontdekt de producten van LILLYDOO nu heel eenvoudig met een gratis testpakket met 10 luiers en een pakje billendoekjes.

Dit is een samenwerking met LILLYDOO.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt branded content en activatie-campagnes. Prikkelende en vooral amuserende campagnes, waarmee we vrouwen 18-44 jaar in het hart weten te raken. Campagnes op maat, met relevantie voor het merk, en waarin altijd een knipoog en relativering voelbaar is. Alle campagnes worden in-house ontwikkeld, van strategie, concept, productie tot distributie. Waar relevant 360-graden doorvertaald naar videoseries, printcampagnes, advertorials, social stories, podcast, live activaties en meer. '...reaching and engaging women through compelling content…'