Lekker soepel: tips voor een vliegende start met je kroost

Oh Baby!

Lekker soepel: tips voor een vliegende start met je kroost

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

6 september 2022 18:00

Gepubliceerd op

6 september 2022 18:00

Zwanger? Dan verandert er een heleboel: je geliefde weekendtas wordt ineens een vluchtkoffer en waar je gevoelsmatig vorig jaar zelf nog je eerste studentenkamer betrok, is het nu tijd om een babyuitzet te verzamelen. Benieuwd naar wat tips om deze eerste periode lekker overzichtelijk door te komen? We helpen graag.

Prettige start Een goed begin is het halve werk, daarom fijn om je vluchtkoffer een beetje bijtijds gereed te maken. Wat er echt niet mag ontbreken? Natuurlijk een frisse tandenborstel, je allerzachtste pyjama en het eerste pakje voor de kleine spruit. Maar vergeet ook zeker niet om je camera in te pakken voor het schieten van de eerste kiekjes. What else? Goed leesvoer voor tijdens het wachten is een echte must.

Warm welkom Na de bevalling is het voor de baby best even wennen in deze grote, nieuwe wereld. Om bij te komen van alle indrukken is voldoende slaap belangrijk. Het Sleepi-mini bed van Stokke geeft je kindje het gevoel in een veilig nestje te liggen. Door de maximale ventilatie belooft het een comfortabele nachtrust. Bang dat je kroost er zo uitgroeit? Dat hoeft niet, want met de uitbreidingsset groeit het vernieuwde bed gewoon met je kleintje mee tot wel 5 jaar. Handig!

Op de groei Niet na iedere groeispurt naar de winkel hoeven rennen, maar juist items die meegroeien met je kindje: daar worden we blij van. Zelf zitten wij graag samen, maar op onze vaste plek aan tafel en het liefst in dezelfde stoel. Zei iemand gewoontedieren? Wij noemen het liever lekker overzichtelijk. Met de Tripp Trapp-lijn van Stokke is het ook voor de allerkleinsten mogelijk om gezellig aan te schuiven. Krijg je bij het zien van deze foto spontaan zin om een reisje te boeken naar het schitterende Scandinavië? Dat kan kloppen, want de kleur van de nieuwste editie is geïnspireerd op de Noorse fjorden. Fun fact: dé plek waar de eerste Tripp Trapp 50 jaar geleden werd ontworpen door Peter Opsvik. Met de Fjord Blue haal je heel gemakkelijk een beetje Scandinavië in huis. Zo, kan je paspoort weer in de kast.

Stokke Tripp Trapp kinderstoel blauw

Win-win Een reis naar Scandinavië is dus helemaal niet nodig en voor een pasgeboren baby voelt de plaatselijke buurtsuper ook als een compleet andere wereld. Wanneer je samen op ontdekkingstocht gaat, doe je dat natuurlijk graag comfortabel, veilig en in stijl. Of je nou een wandeling maakt, je rondrennende kleuter probeert bij te houden of een kop koffie zet voor een geliefde: de draagzakken van Stokke bieden de oplossing. Zo kun je makkelijk bewegen en creëer je tegelijk een veilig gevoel voor je kleintje. Je baby blij en jij je handen vrij.

Even tijd voor mij Wanneer je er zeker van bent dat je alles in huis hebt, is het net zo belangrijk om niet te vergeten tijd te maken voor jezelf. Vind een fijne oppas en doe even lekker waar jij zin in hebt. Wat je kunt doen in de tijd dat je geen luiers verschoont? Heel simpel: ontspan in de sauna, lees een goed boek in het park of drink een goed glas wijn. Proost!

Dit is een samenwerking met Stokke.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt branded content en activatie-campagnes. Prikkelende en vooral amuserende campagnes, waarmee we vrouwen 18-44 jaar in het hart weten te raken. Campagnes op maat, met relevantie voor het merk, en waarin altijd een knipoog en relativering voelbaar is. Alle campagnes worden in-house ontwikkeld, van strategie, concept, productie tot distributie. Waar relevant 360-graden doorvertaald naar videoseries, printcampagnes, advertorials, social stories, podcast, live activaties en meer. '...reaching and engaging women through compelling content…'

Meer lezen