Kind met een eigen smaak? Dit nieuwe fashionlabel vindt hij of zij fantastisch

Oh Baby!

Kind met een eigen smaak? Dit nieuwe fashionlabel vindt hij of zij fantastisch

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

16 augustus 2022 om 18:00

Gepubliceerd op

16 augustus 2022 om 18:00

Kids met een eigen smaak? Zijn we dol op. Maar shoppen voor je kritische kroost? Dat is zo makkelijk nog niet. Gelukkig komt daar deze week verandering in.

Heb je voor de zesde keer deze week een drammende kleuter aan je been hangen die écht dat ene shirt aan wil? (Dat natuurlijk in de was zit.) Of juist weigert dat jurkje aan te trekken dat haar zus ook zo goed stond? Duidelijk: jij hebt een kind met een eigen smaak. Soms vermoeiend, maar vooral waanzinnig leuk.

Eigenzinnig Koesteren dus, zo’n authentieke gup en zijn of haar eigen willetje. Sterker nog: die unieke smaak wil je stimuleren. Basic outfits? Liever originele kleding met een twist. Vanaf 15 augustus is dat gelukkig wat makkelijker. Dan wordt namelijk Kids Gallery gelanceerd, een nieuw Nederlands fashionlabel met een eigenzinnig DNA.

Oog voor detail Kids Gallery is een uniek merk voor jongens en meisjes, met creatieve collecties die zijn geïnspireerd op de laatste trends. Dankzij de vernieuwende materialen en stoffen, het oog voor detail en de verrassende kleurencombinaties en prints is het merk net zo eigenzinnig als jouw kroost. En wie weet komt er (onverwacht) ook wel een creatieve kant bij jou bovendrijven…

Inspiratie Laat je inspireren dus, zowel door je kleine fashionicoon als door het designteam van Kids Gallery. De kleding is verkrijgbaar in maat 56 tot en met 116 en is in eerste instantie exclusief via de winkels en webshop van Prénatal te koop.

Prenatal kinderen kinderkleding

Dit is een samenwerking met Prénatal.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer lezen