Deze slaapzakjes zijn om van te dromen - nu die kleine nog

Oh Baby!

Deze slaapzakjes zijn om van te dromen - nu die kleine nog

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

18 september 2022 18:00

Bron / Fotografie

Noppies

Gepubliceerd op

18 september 2022 18:00

Bron / Fotografie

Noppies

Baby’s zijn natuurlijk helemaal geweldig, maar laten we eerlijk zijn: funest voor je nachtrust. Lichtpuntje: de gebroken nachten zijn maar tijdelijk - en dankzij het beddengoed van Noppies brengt je kind ze wel in stijl door.

Nu jij nog - maar dat komt over eh, een paar jaar wel weer.

Lekker loeren Terug naar Noppies. Het kledingmerk heeft zijn sinds 2021 bestaande assortiment (waar we ook al vaak likkebaardend naar loeren) uitgebreid met de Baby Comfort Collectie. Deze nieuwe lijn bestaat uit allerlei slimme en verantwoorde producten om jouw leven als jonge ouder, óók ‘s nachts, een stukje leuker en gemakkelijker te maken.  Denk hierbij aan lakentjes, dekentjes en matrashoezen gemaakt van duurzame materialen, waarmee je naar hartenlust kunt mixen en matchen. En laten we vooral het pronkstuk van de collectie niet vergeten: het superzachte slaapzakje van NOPPIES Baby Comfort, verkrijgbaar in verschillende maten en (prachtige) kleuren.

Noppies slaapzakje

TOG? En ook bij het slaapzakje is slim nagedacht over het ontwerp. Zo is het zakje voorzien van een extra ronde vorm voor meer comfort en bewegingsvrijheid voor je kleine nachtbraker, een L-vormige rits voor een snelle luierwissel (hallelujah), armsgaten met drukknoopjes om de juiste pasvorm aan te meten, en dankzij de TOG-waarde weet je precies of je parel het warm genoeg heeft.

Wacht even, TOG…wattes? Leggen we uit. TOG staat voor Thermal Overall Grade en geeft aan hoeveel lichaamswarmte de stof van het product vasthoudt. Hoe hoger de TOG-waarde, hoe dichter de stof, hoe moeilijker de warmte kan ontsnappen.  Snappie? Anders morgenochtend nog een keertje lezen.

Vier varianten en kleuren De TOG-waarde vind je terug op de dekens, slaapzakken en voetenzakken van Noppies- zo kun je makkelijker het juiste kiezen voor het juiste moment. Zo komt de slaapzak in vier varianten en kleuren met elk een eigen TOG-waarde.

  • Zomerslaapzak poplin fancy dot, TOG 1.0 

  • Zomerslaapzak muslin, TOG 1.5 

  • Winterslaapzak poplin fancy dot, TOG 3.0 

  • 4 seizoenen slaapzak, TOG 3.5 (binnenzak TOG 1.0 en buitenzak TOG 3.0) 

Je ziet het, aan deze collectie zal het niet liggen. Nu die kleine nog. Welterusten!

Noppies kinderkleding

Dit is een samenwerking met NOPPIES.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt branded content en activatie-campagnes. Prikkelende en vooral amuserende campagnes, waarmee we vrouwen 18-44 jaar in het hart weten te raken. Campagnes op maat, met relevantie voor het merk, en waarin altijd een knipoog en relativering voelbaar is. Alle campagnes worden in-house ontwikkeld, van strategie, concept, productie tot distributie. Waar relevant 360-graden doorvertaald naar videoseries, printcampagnes, advertorials, social stories, podcast, live activaties en meer. '...reaching and engaging women through compelling content…'

Meer van &C the brandstudio