Cadeaustress: 7 goed-voor-elke-gelegenheid-cadeaus voor nieuwbakken ouders

Oh Baby!

Cadeaustress: 7 goed-voor-elke-gelegenheid-cadeaus voor nieuwbakken ouders

Cilla Peters
Door

Cilla Peters

Gepubliceerd op

17 november 2022 om 21:00

Bron / Fotografie

beeld Unsplash

Gepubliceerd op

17 november 2022 om 21:00

Bron / Fotografie

beeld Unsplash

Sinterklaas, kerst, babyshower, kraambezoek: wie rond deze tijd van het jaar een kindje verwacht, wordt overladen met cadeaus. Allemaal leuk en aardig voor de ouders (to be), maar voor jou als visite wat minder. Wat moet je nou weer halen? Wij weten het: deze bloedknappe babyspullen.

1. Hydrofieldoek Ah joh, als ze net geboren zijn hebben ze toch nog geen mening over prints. Eerlijk, met dit cadeau maak je niet alleen de ouders blij, maar ook de baby. Want: geen kotsvlekken na melkboertjes, en blije baby als je 'm hiermee afdroogt na het badderen.

Hydrofieldoek € 14,99 shop.andc.tv

Jollein Hydrofiel Multidoek 115x115cm - Savannah - 2 Stuks

2. Wieglaken Klopt, van hydrofieldoeken kun je nooit genoeg hebben. Maar van wieglakens ook niet. Daarom zeggen wij: doe dit gezellige exemplaar cadeau. Geeft de babykamer steeds nét een andere sfeer zonder dat de nieuwbakken ouders meteen met de verfrollers in de weer moeten als ze de kleur van de kinderkamer zat zijn.

Laken € 9,99 shop.andc.tv

Jollein Laken Wieg 75x100cm - Wild Flowers

3. Kinderserviesset Ouders zijn al druk genoeg, die hebben echt geen tijd om ook nog de hele dag te stofzuigen. Daar speel jij als cadeaugever goed op in met deze set: het bord, de beker en kom plak je zo vast aan tafel met een zuignap. En door het soepele materiaal, is het voor het kind in kwestie veel fijner om te leren eten. Wij zeggen: topcadeau.

Serviesset € 34,99 shop.andc.tv

Jollein Kinderserviesset Siliconen 4-delig - Pale Pink

4. Badponcho Gebadderd wordt er toch wel, dan is het toch veel gezelliger om een klein ingepakt konijntje uit bad te toveren. Als gever heb je zelf ook profijt van dit cadeau: reken maar op net-in-bad-geweest-foto's van de baby.

Poncho € 23,99 shop.andc.tv

Jollein Badponcho Badstof - Caramel

5. Muziekhanger Jij gunt de nieuwbakken ouders natuurlijk ook hun slaap. Met deze muziekhanger is de kleine zo vertrokken, en kunnen ma en/of pa ook effe een tukkie doen.

Hanger € 16,99 shop.andc.tv

Jollein Muziekhanger - Moon - Ash Green

6. Snackcup Kijk, vet handig, door de opening van deze snackcup flikkert niet al dat fruit tegelijk op de grond (zie punt drie voor argumenten over gebrek aan tijd om schoon te maken). Ook nog eens goed voor de motoriek van le bebe: zelf leren eten wordt met deze cup gestimuleerd.

Cup € 11,99 shop.andc.tv

Jollein Snack Cup Siliconen - Jeans Blue

7. Boxzak Omdat je het liefst zo vroeg mogelijk begint met opruimen aanleren. Man, man, man, wat zullen deze ouders blij met jou zijn. Want alle rommeltjes in de box en omstreken mieteren ze voortaan zo in deze knappe boxzak. Jij mag vaker langskomen.

Boxzak € 29,99 shop.andc.tv

Jollein Boxzak Boucle - Naturel

delen
Cilla Peters

Cilla Peters (1996) is de enige Fries op de &C-redactie (#prayforcilla) en zelfbenoemd kattenfluisteraar. Eet mergpijpen op zeer specifieke manier (eerst de chocola, dan de onderkant, daarna de vulling en als laatste de marsepein) en is gek op zinnen tussen haakjes zetten. (Maar dat had je vast al gemerkt.)

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen