Met deze speelgoedhit wordt de zondag een nóg groter (knutsel)feest

Oh Baby!

Met deze speelgoedhit wordt de zondag een nóg groter (knutsel)feest

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

20 oktober 2022 om 08:00

Gepubliceerd op

20 oktober 2022 om 08:00

Lukt het niet om de bovenstaande video te bekijken? Zorg er dan voor dat je de cookies accepteert.

Zondagen zijn op zich al één groot feest. Croissantjes uit de oven, niemand die haast heeft en met z’n allen rustig kijken wat de dag brengt. Je zou bíjna denken dat het niet beter kan. En toch kan het dat.

En wel met LEGO® DOTS. Om precies te zijn de zelfklevende patch van LEGO DOTS. Dit speelgoed - een soort LEGO® maar toch een beetje anders - is superleuk voor ieder kind dat graag creatief bezig is, en zijn of haar creatie vervolgens vol trots ergens op kan stickeren.

Lekker Knots met LEGO DOTS Benieuwd hoe die zelfklevende patch eruit zien? Bekijk bovenstaande video met influencer Annelijn (oftewel dappermaentje) dan eens. Samen met haar dochter Maen slaat Annelijn fanatiek aan het LEGO DOTS'en - want ja, na dat uitslapen en die croissantjes heb je natuurlijk energie te over. Zo leuk om te zien dat er echt coole manieren zijn om je kind te helpen met spelen, bouwen en zelfexpressie.

Nieuwsgierig naar de andere creaties? Bekijk hier om te zien hoe Annelijn en Maen de LEGO DOTS stitch-on patch versieren en hier om te zien hoe ze creatief te werk gaan met de LEGO DOTS notitiebord.

Afbeelding lego

Win, win, win Je kinderen (en jezelf) het liefst de hele zondag zoet houden? Wrijf ze dan deze winactie onder de neus. Wie de origineelste creatie op social post met de hashtags #LEGODOTS #youDOTyou #knotsmetLEGODOTS, óf inzendt via dit formulier, wint een giga LEGO DOTS pakket met daarin een LEGO DOTS groot notitiebord, de LEGO DOTS eenhoorn creatieve gezinsset, een enorm vel DOTS- letterpret, zelfklevende patches megaset.

Geen LEGO DOTS in huis? Maakt niet uit! Ook tekeningen, schilderkunstwerken en andere knutsels dingen mee in de strijd. Er is eigenlijk maar één regel die je kroost in hun oren moet knopen: totdat hun eerste creatie klaar is, is de masterbedroom verboden toegang. Schuift moeders daarna fit en fruitig aan. Fijne zondag!

Dit is een samenwerking met LEGO DOTS.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer van de BrandStudio