Welcome my lord: dit zijn de 15 leukste babynamen gebaseerd op Bridgerton

Oh Baby!

Welcome my lord: dit zijn de 15 leukste babynamen gebaseerd op Bridgerton

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

31 mei 2023 om 14:00

Bron / Fotografie

beeld Netflix

Gepubliceerd op

31 mei 2023 om 14:00

Bron / Fotografie

beeld Netflix

Zet Bridgerton aan en je komt de bank niet meer af. Fantastische styling, geweldige karakters én perfecte namen voor je kroost. We zetten de vijftien mooiste namen op een rij.

Penelope De enige echte Lady Whistledown. Penelope is de jongste van gezin Featherington en is wat ons betreft de ster van de serie.

Daphne Het is geen straf om vernoemd te zijn naar het hoofdpersonage van Bridgerton. Daphne is de oudste dochter en getrouwd met Simon Basset.

Simon Há, nog zo’n mooie naam. Best leuk om naar de Duke of Hastings genoemd te worden, toch?

Portia Portia Featherington is dan niet misschien het leukste personage, maar haar naam is wel origineel. Portia is een Latijnse naam en betekent 'geschenk, offer'.

Lees ook: Even loeren: zo zien de sterren van Queen Charlotte: A Bridgerton Story er in het echt uit

Eloise Eloise Bridgerton is het jongere zusje van Daphne. Haar naam betekent 'beroemd in strijd, zon'. Past helemaal bij haar karakter.

Violet Violet is de moeder van het gezin Bridgerton. Haar Engelse naam verwijst naar de gelijknamige bloem, het viooltje.

Colin Het broertje van Daphne en de grote liefde van Penelope. Dat zijn naam 'duif' betekent in het Schots vergeten we voor het gemak even.

George Na Queen Charlotte: A Bridgerton Story heeft koning George ons hart veroverd.

Charlotte Hetzelfde geldt natuurlijk voor koningin Charlotte.

Anthony Het tweede seizoen van Bridgerton draait om Daphnes broer Anthony. Zijn naam betekent 'bloem, geschenk'.

Lees ook: Volgens de gulden snede heeft deze Bridgerton-acteur het mooiste gezicht ter wereld

Kate Gaan we gelijk door naar Anthony's grote liefde Kate Sharma. Die fantastische achternaam plakken we er het liefst achter.

Agatha Niet alleen George en Charlotte veroverden na Queen Charlotte: A Bridgerton Story een plekje in ons hart, maar ook Agatha Danbury.

Benedict Nee, we hebben het niet over dat lekkere ontbijtgerecht. Benedict Bridgerton is de broer van Daphne, Eloise, Colin en Anthony. Wanneer zouden we zijn liefdesverhaal te zien krijgen?

Prudence Portia Featherington geeft haar kinderen graag bijzondere namen, zo ook haar dochter Prudence.

Ledger Ledger is officieel een Britse achternaam, maar waarom zou je het niet als voornaam gebruiken? Lord Ledger is in de serie de vader van Violet en de geheime lover van Agatha.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets: katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale friettent. Wie niet eigenlijk.

Meer van deze auteur

Meer Oh Baby