7 dingen waar je beter een ei op kapot kan slaan dan het hoofd van je kind

Oh Baby!

7 dingen waar je beter een ei op kapot kan slaan dan het hoofd van je kind

Anne van Aartrijk
Door

Anne van Aartrijk

Gepubliceerd op

8 september 2023 om 13:00

Gepubliceerd op

8 september 2023 om 13:00

Eh, wat?! Precies dat dachten wij ook toen we de egg cracking challenge op TikTok ontdekten. Kort uitgelegd: ouders slaan een ei kapot op het hoofd van kind en filmen de reactie.

Ieder natuurlijk z'n humor, maar het lijkt ons ook geen verkeerd idee om de fragiele kinderhersenen nog even te beschermen. Die krijgen later nog genoeg te verduren. Mocht je tóch de behoefte hebben om ergens een ei op kapot te slaan, vanwege opgekropte frustraties of wat onverwerkt trauma - je weet 't niet, dan hebben we hierbij wat opties. Lees ook: Thanks hè, moeder natuur: waarom je je baby altijd op je linkerarm draagt 1. Je eigen hoofd Wel zo eerlijk. 2. Je motorkap En dan kijken of het gaat bakken. Eerlijk is eerlijk: dat heb je altijd al eens uit willen proberen. 3. De motorkap van je ex Over opgekropte frustraties gesproken. 4. Een schaal Wij denken even flink out of the box hier. 5. Een krachtpatser in de sportschool Proteïne is life, ja toch. 6. De lelijke stoel die je partner heeft geërfd van een grootouder en nu per se in de woonkamer moet staan 'Ja sorry, die eiresten krijg ik er écht niet meer af. Weg doen?' 7. Een pan Olie, peper en zout erbij. Kijk jou eens koken. Is je kind ook weer blij.

delen
Anne van Aartrijk

Anne van Aartrijk is redacteur bij &C, geboren in 2000 (ja, dat is al langer dan tien jaar geleden) en getogen in Brabant, maar dan zonder de zachte G. Heeft een kat die Rechthoek heet en is er heilig van overtuigd altijd te kunnen voorspellen waar de treindeuren precies open zullen gaan.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen