Zo spelen de jongste kids van Coco Sabajo (32) in én met hun eigen stad

Oh Baby!

Zo spelen de jongste kids van Coco Sabajo (32) in én met hun eigen stad

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

1 november 2023 om 18:00

Gepubliceerd op

1 november 2023 om 18:00

Zo spelen de jongste kids van Coco Sabajo (32) in én met hun eigen stad- &C x LEGO® DUPLO®

Zo spelen de jongste kids van Coco Sabajo (32) in én met hun eigen stad- &C x LEGO® DUPLO®

Coco Sabajo en haar man Pepijn Lanen wonen met hun vier kinderen in Amsterdam. Da’s hartstikke leuk natuurlijk, maar ook hartstikke druk. Tenzij… je heel tof speelgoed hebt waar je kinderen zich uren mee vermaken én zich tegelijkertijd ontwikkelen. Komt dat even goed uit…

Precies dat speelgoed krijgt dochter Liu vandaag in handen. En wij mogen meekijken of dat haar een beetje bevalt.

Een dagje met twee Vandaag kijken we een dagje mee in het stadse leven van Coco en haar vier kinderen in Amsterdam. Of nee, vandaag zijn het er twee: de oudsten zitten op school. Baby George is een paar maanden oud, dochter Liu is twee. Hoe verloopt zo’n dag meestal?

But first: koffie Hij begint sowieso eerst met koffie, vertelt Coco. Voor haarzelf, maar ook voor Liu. Nouja, een babyccino dan. Samen nestelen ze zich op de bank voor een - in theorie - rustig moment. Maar of het echt van lezen komt? Als baby George in bed ligt, is het tijd voor creativiteit met de LEGO® DUPLO® Stad sets, waarmee Liu haar leven in de stad zélf kan nabouwen.

Ontwikkelen terwijl je speelt Liu gaat enthousiast aan de slag met de LEGO DUPLO 3in1Boomhut. Creatief bezig zijn past helemaal in het straatje van Coco én bij kinderen, vertelt ze. “Kinderen zien door hun fantasie zoveel meer dan wij.” En dat is precies wat de speelsets van LEGO DUPLO stimuleren.

Creativiteit, zelfexpressie en zelfvertrouwen. Want door te bouwen - en te merken dat iets niet past bijvoorbeeld - worden kinderen gestimuleerd om naar een creatieve oplossing te zoeken. Als die gevonden wordt, krijgt hun zelfvertrouwen een enorme boost.

Van binnen naar buiten Van het binnenspelen gaan we naar buiten. En ook daar komt één van de Stad sets, de LEGO DUPLO Droomspeeltuin, goed van pas. Leuk voor haar, maar ook als er een ander kindje mee komt spelen met de personages. Kunnen ze die sociale vaardigheden gelijk in het echte leven gebruiken. Het moet niet gekker worden.

Dat wordt het bijna wel, want eenmaal binnen is het bijna spitsuur in Huize Sabajo - Lanen. Het is tijd om te koken én om alle rommel weg te brengen. Liu heeft het afval in haar LEGO DUPLO Vuilniswagen al gesorteerd en geleegd, en wandelt samen met Coco naar de container. Wéér wat geleerd. Benieuwd naar het einde van de dag? Bekijk dan de hele video.

Inspiratie Je ziet: of je nu in de stad woont of niet, met de Stad sets van LEGO DUPLO maakt je kind z’n eigen wereld. En ondertussen ontwikkelen ze allerlei belangrijke vaardigheden, zijn ze uren zoet en brengen ze met ‘n beetje geluk het vuilnis weg. Precies: rennen naar de winkel / heel snel bestellen, die set.

Kans maken op zo'n LEGO DUPLO Droomspeeltuin? Vul deze survey dan in. Ready, (Stad) set, go!

Dit is een samenwerking met LEGO® DUPLO®

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer lezen