‘Wat zeg jij nou? Ik slaap helemaal nooit!’: Florine & Jeroen op de praatstoel 

Oh Baby!

‘Wat zeg jij nou? Ik slaap helemaal nooit!’: Florine & Jeroen op de praatstoel 

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

1 mei 2023 om 16:00

Gepubliceerd op

1 mei 2023 om 16:00

Wie maakt eigenlijk het lekkerste eten? En wie zit nou het meest op z’n telefoon: mama of papa? We vragen het influencer Florine en haar man Jeroen, als we op een doodgewone dag bij ze binnenvallen. 

Maar we zetten ze niet alleen op de praatstoel, we zetten ze ook aan het werk. Met een hele vette prijs in het vooruitzicht.

Hoera, uitslapen Een ochtendje uitslapen, welteverstaan. En alle jonge ouders weten: daar doe je alles voor. Maar ja, dan moet je wel winnen. In de nieuwe online serie Op de Praatstoel zien we bekende influencer-ouderparen Viora & Joost, Mirthe & Noah en Florine & Jeroen temidden van hun kroost, kruimels en kletspraat - en dat is nou precies waar we voor komen. 

(H)eerlijke antwoorden Midden in de gezellige huishoudelijke chaos zetten we de stellen en indien mogelijk ook de kinderen op de praatstoel. Naast vragen eerlijk beantwoorden, komen de stellen ook in actie. Want wie van de twee verschoont het snelst een luier, wie zet het snelst de kinderstoel in elkaar en wie pakt het snelst de luiertas in? 

Eerder zagen we hoe Viora haar vriend Joost inpakte (of was het nou andersom? Zie de overwinning hier), en dat er véél onduidelijkheid is over wie er ‘s ochtends nou het meeste doet bij Mirthe en Noah. Deze keer zitten we aan tafel bij Florine en Jeroen en hun kinderen Beer (4) en Don (4 maanden).

Gezellig En ook hier wordt de toon vrij snel eh, gezet. Waar Florine Jeroen aanwijst als mede-dutjes-doener, is Jeroen het daar helemaal niet mee eens: “Wat zeg jij nou? Ik slaap helemaal nooit!”. Maar, Florine steekt ook genoeg handen in eigen boezem. Zo geeft ze toe dat zij het vaakst op haar telefoon zit (plus een argument waarom) en dat ze veel rommel maakt. Oh, én ze kookt het vaakst. Maar… da’s makkelijk, want ze bestellen vaker dan dat ze koken, daar zijn ze dan ook wel zo (h)eerlijk in.

Ze houden in elk geval van lekker eten, en ondanks dat de jongens nu nét even in bed liggen, doen ze dat het allerliefste met elkaar aan tafel. En dankzij de Tripp Trapp stoel van Stokke, kunnen ze dat al vanaf hun geboorte - zoals je hier ziet bij de kleine Don. Het inmiddels vijftigjarige iconische design van Peter Opsvik biedt kinderen een stoel voor het leven, want hij groeit met ze mee. Door de unieke verstelbaarheid van de zit- en voetenplank krijgen de rug en de voetjes op elke leeftijd de juiste ondersteuning. 

Clikk hier Welke flitsende stoel Florine en Jeroen tijdens de challenge in elkaar zetten? Leuke vraag. Het is de Clikk kinderstoel van Stokke, speciaal ontworpen voor een moeiteloze maaltijd en de stoel die je in één minuut in elkaar kunt zetten zonder gereedschap. Enne, mocht die maaltijd wel moeiteloos maar niet vlekkeloos verlopen: het eetblad kan in de vaatwasser. Meer weten over de kinderstoelen van Stokke? Dat kan hier.

In samenwerking met Stokke.  Er gaat niks boven samen aan tafel zitten. Aan tafel komen we tot rust, maken we contact en leren we van elkaar. Daar komen de kinderstoelen van Stokke écht tot hun recht: verbinding volgt als vanzelf.

Dit is een samenwerking met Stokke.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.