'Vergeten' kinderen in het zonnetje: kijk ze stralen

Oh Baby!

'Vergeten' kinderen in het zonnetje: kijk ze stralen

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

21 december 2022 om 16:00

Gepubliceerd op

21 december 2022 om 16:00

Wie kinderen heeft weet: je blíjft wassen met die smeerpijpen. Toepasselijk dus dat wasmiddelmerk Persil en Stichting Het Vergeten Kind de handen ineen hebben geslagen. Op de tweede editie van de Heppie Factory zorgden ze er samen voor dat kwetsbare kinderen even konden stralen.

Heb je je baby nét in een nieuw pakkie gestoken, besluit hij het eens goed op een persen te zetten. Ja hoor, doorgelekt. Uit maar weer, die outfit. En als het geen poep is, is het wel een portie teruggegeven melk die rompers en truitjes in no time in de wasmand doet belanden. Ben je de luier- en melkfase voorbij, dan zijn het snot, modder en verf die ervoor zorgen dat de wasmachine non-stop draait. Wasgoed en kinderen, ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Niet gek dus dat wasmiddelmerk Persil een samenwerking is aangegaan met Stichting Het Vergeten Kind. Samen zetten ze zich in om kwetsbare kinderen te laten stralen.

Lees ook: Actrice Robin Martens: 'Door de leukemie had ik als kind een heel laag zelfbeeld'

Onbezorgd plezier Eind november organiseerde Het Vergeten Kind, gesteund door Persil, de tweede editie van de Heppie Factory. Stichting Het Vergeten Kind ontving daarbij 500 kinderen uit leefgroepen en gezinshuizen voor twee dagen boordevol bijzondere workshops en activiteiten. Zo konden ze leren scratchen als een dj, egelhuisjes timmeren, zich uitleven op de stormbaan en de Einstein in zichzelf ontdekken. Persil steunde dit event door middel van een workshop waarbij kinderen T-shirts konden versieren en een toffe foto konden laten maken bij de photobooth. Een dag om kinderen in het zonnetje te zetten, met focus op een stralende toekomst.

Steentje bijdragen Het Vergeten Kind zet zich in voor de ruim 100.000 kinderen in Nederland die niet veilig en liefdevol opgroeien. De stichting doet er alles aan om deze kwetsbare kinderen weer even ‘gewoon’ kind te laten zijn. Persil ondersteunt dit belangrijke doel als supporter en donateur. Lees ook: Zangeres Shary-An: 'In het tehuis kon ik zijn wie ik wilde zijn' Lisa Brouwer, brand manager van Persil: ‘Persil zorgt voor een schone was, maar het merk staat voor meer dan dat. Door samen te werken met Het Vergeten Kind willen we ons steentje bijdragen. Persil geeft om de wereld waarin we leven en om diegenen aan wie we deze wereld achterlaten. Dat is volgens ons het allerbelangrijkste, oftewel #SupportingTheNextGen. Omdat ieder kind het verdient om gewoon kind te kunnen zijn. Laat ze stralen!’

En die altijd volle wasmand? Die is zo weggewerkt met Persil. Lees ook: Stylist Lizet Greve: 'Ik wilde vroeger helemaal geen kind zijn'

Dit is een samenwerking met Persil en Stichting Het Vergeten Kind.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer van &C the brandstudio