Van wipwap tot waswalhalla: een dag in 't leven van momfluencer Billie Rose

Oh Baby!

Van wipwap tot waswalhalla: een dag in 't leven van momfluencer Billie Rose

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

25 oktober 2023 om 15:00

Gepubliceerd op

25 oktober 2023 om 15:00

Van wipwap tot waswalhalla: een dag in ‘t leven van momfluencer Billie Rose - &C x LEGO® DUPLO®

Van wipwap tot waswalhalla: een dag in ‘t leven van momfluencer Billie Rose - &C x LEGO® DUPLO®

Heb jij het speelgoed waarbij je kind zichzelf zó goed vermaakt dat jij eindelijk even iets voor jezelf kunt doen (lees: de was opvouwen), nog altijd niet gevonden? Influencer Rosanna, beter bekend als Billie Rose, wel.

Kind kan de was doen Haar tip: zet één van de LEGO® DUPLO® Stad sets in de kamer en klaar is Kees. Kind kan de was doen. Of nouja, was dat maar waar. De kinderen van Rosanna zijn heel bereidwillig om te helpen in het huishouden, maar de was is nog nét een beetje te veel gevraagd.

Vaardigheden ontwikkelen Dat de wil er wel is, zie je in bovenstaande video waarin de stadse moeder van twee een kijkje in haar dagelijks leven geeft. Samen met haar zoontje Joa geniet Rosanna van een rustig dagje in en rondom haar huis in Amsterdam. De oudste zit op school, en dus kan ze alle aandacht even aan haar kleinste geven.

Wipwap-lied En dat betekent: de dag beginnen met de LEGO DUPLO Stad sets. Samen zetten Rosanna en Joa een complete speeltuin in elkaar. Terwijl moeders haar hoofd breekt over het instructieboekje, componeert haar jongste telg tijdens zijn bouwwerkzaamheden spontaan een wipwap-lied, eindigend met de dichterlijke woorden: pistache-croissantje.

En precies dát is wat de 3in1 Boomhut, de Vuilniswagen en de Droomspeeltuin van LEGO DUPLO stimuleren en ontwikkelen: zelfexpressie, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Je kind gaat zelf op avontuur en op zoek naar creatieve oplossingen, en ondertussen ontwikkelt hij belangrijke vaardigheden. Win-win.

Inspiratie De dag vliegt voorbij, bedtijd nadert en de voorleesboekjes worden tevoorschijn getoverd. Als je dit gezellige filmpje zo ziet, zou je bíjna zeggen dat moeder zijn een koud kunstje is. Mocht je binnenkort dus (weer eens) zo’n dag hebben waarvan je niet weet hoe je hem nú weer moet doorkomen, dan weet je wat je te doen staat. Héél rap die LEGO DUPLO Stad sets tevoorschijn halen.

Kans maken op zo'n LEGO DUPLO Droomspeeltuin? Vul deze survey dan in. Ready, (Stad) set, go!

Dit is een samenwerking met LEGO® DUPLO®.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer lezen