Schoon en fris huidje: deze babydoekjes werken als een tierelier

Oh Baby!

Schoon en fris huidje: deze babydoekjes werken als een tierelier

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

14 december 2022 om 18:00

Bron / Fotografie

beeld Frank Brandwijk

Gepubliceerd op

14 december 2022 om 18:00

Bron / Fotografie

beeld Frank Brandwijk

Niets is belangrijker dan je kleintje. Logisch dat je dan ook het allerbeste voor je mini-me wil. Voor wat betreft de tere babyhuid: we got you covered

Als kersverse moeder wil je nou eenmaal de juiste keuze voor je baby maken, al helemaal als het op het tere babyhuidje aankomt. Gelukkig bieden de nieuwe doekjes van Zwitsal alles wat je nodig hebt. Als hulpmiddel bij een (door je koter veroorzaakte) kliederboel tijdens het eten of een stinkende poepluier: deze doekjes helpen je uit de brand. En dat deze babydoekjes werken als een tierelier, daar is ook ons testpanel het over eens. Zijdezachte babydoekjes Zwitsal is al bijna 100 jaar een expert in babyverzorgingsproducten die perfect passen bij de speciale eigenschappen van de tere babyhuid. Het kan dan ook niet anders dat dit merk (en de vertrouwde geur) je bekend voorkomt. Nu komt Zwitsal met iets nieuws: water & care babydoekjes. Deze bestaan voor 95% uit water en bieden 100% verzorging. Daarnaast zijn de doekjes ook nog eens pH-huidvriendelijk en verrijkt met verzorgende bestanddelen van natuurlijke oorsprong. Zo zorgen ze voor een milde reiniging en helpen ze luieruitslag te voorkomen. Geschikt voor de handjes, het gezichtje én de billetjes. Je kunt er alle kanten mee op. Ook mooi meegenomen: de doekjes zijn plasticvrij en biologisch afbreekbaar. Zowel zacht voor je kleintje als voor de natuur dus. Ideaal. 

Zwitsal babydoekjes - packshot

De mening van mama’s We vroegen &C-lezeressen naar hun ervaringen met de doekjes. Om met de verpakking te beginnen: hierover zijn de meeste moeders zeker te spreken. Zo vindt Meike (37), moeder van Marlijn (5) en Laurens (2), de verpakking vrolijk en zonnig. En vindt Iris (30), moeder van Jip (4 weken), de verpakking vooral heel compact en praktisch.

Vooral de oude, vertrouwde Zwitsal-geur valt bij de moeders in goede aarde. Zo vindt Rachèl, moeder van Loena (10,5 week), de geur 'heerlijk' en bestempelt Fenny (36), moeder van Mick (1), de geur van de doekjes als 'niet overheersend, wel heel fris'. Alana (28), moeder van Luca (16 maanden), vertelt: 'Bij het openmaken van de verpakking werd ik direct aangenaam verrast door de heerlijke geur. Dat is echt een enorm pluspunt! Zeker wanneer er een poepluier verschoond moet worden…'

Zwitsal - babybillendoekjes - baby

Daarnaast stippen verschillende moeders het fijne gebruik van de doekjes aan. Robin (29), moeder van Ted (4 maanden), vertelt: 'Precies vochtig genoeg. Ook heb ik het gevoel dat ze wat dikker zijn dan de andere Zwitsal-doekjes. Dat komt bij sommige luiers heel goed uit!'. Lisa (29), moeder van Sev (4 maanden), stipt het fijne gebruik van de babydoekjes aan: “De vochtigheid is precies goed. Gelukkig niet zo nat als andere waterwipes!” Volgens Alexandra (30), moeder van Milan (2), is alles met een paar vegen weer brandschoon: 'Zo gebruik je ook nog eens minder doekjes. Vieze handjes en de toet zijn in no-time weer schoon!'. 

Of de moeders de doekjes zouden aanraden? Sanne (33), moeder van Evi (7 maanden), in ieder geval wel: 'Ze zijn multifunctioneel, en het babyhuidje blijft lekker zacht en heerlijk ruikend!'. Ook Ruth (34), moeder van Jonah (1), is te spreken over de doekjes: 'Een echte aanrader, al helemaal omdat ze biologisch afbreekbaar zijn!'.

Dit is een samenwerking met Zwitsal.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer van &C the brandstudio