Hello baby: de Negenmaandenbeurs gaat weer bijna van start

Oh Baby!

Hello baby: de Negenmaandenbeurs gaat weer bijna van start

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

2 februari 2023 om 18:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

2 februari 2023 om 18:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

Heb jij een kleintje op komst of ben je mama (of papa) van een kleine spruit? Dan is de Negenmaandenbeurs zeker iets voor jou. Van 15 t/m 18 februari is het weer zo ver: de Negenmaandenbeurs vindt plaats in RAI Amsterdam. En wij hebben ook nog eens een mooie korting voor je!

De Negenmaandenbeurs: say what? Een beurs vol met de handigste tips, de nieuwste snufjes, mooiste babykamers, kinderwagens, bakfietsen en outfits: dat vind je onder andere allemaal op de Negenmaandenbeurs. Van woensdag 15 t/m zaterdag 18 februari ontdek je alles over het aankomend ouderschap en shop je de mooiste babyproducten. Als dát je niet klaarstoomt voor het ouderschap.

Of je nu al een kindje hebt, hoopt binnenkort een kindje te mogen krijgen of op dit moment zwanger bent, de Negenmaandenbeurs is voor iedereen een feestje. Ga gezellig samen met je moeder, vriendinnen of de papa in spé en je beleeft gegarandeerd een inspirerende en leuke dag.

Negenmaandenbeurs - Oh Baby - beurs

Zo vermaak jij je een hele dag op de Negenmaandenbeurs:

  • Shop bij ruim 350 baby-merken

  • Volg masterclasses en ontvang deskundig advies

  • Check de allernieuwste producten en designs van de Baby Innovation Award verkiezing

  • Laat een 3D of 4D echo maken door professionele echoscopisten

  • Ontvang gratis visagie en haarstyling op het beautyplein

  • Laat je inspireren door de compleet ingerichte babykamers

  • Rijdt een testritje met kinderwagens en bakfietsen op het testparcours

  • Geniet van een hapje en drankje op het foodtruck festival

  • Ook de kleinsten vermaken zich prima met entertainment van o.a. Nijntje, Dikkie Dik en Kikker

  • Zet jezelf op de cover van &C the magazine

En natuurlijk is er nog véél meer leuks te zien en te doen op de Negenmaandenbeurs.

Negenmaandenbeurs - Oh Baby - beurs - kikker

Starstruck: volop BN'ers aanwezig Op de Negenmaandenbeurs kom je niet alleen de mooiste baby-merken tegen, je krijgt hier ook nog eens de kans om je favoriete BN’ers te ontmoeten. De Negenmaandenbeurs wordt ook dit jaar geopend door Anouk Hoogendijk. Daarnaast zal moeder Bobbi Eden aanwezig zijn om haar ervaringen met zwanger zijn en bevallen te delen. Kim-Lian van der Meij vertelt over haar kinderboekenreeks Dierendorpje. En alsof dat nog niet genoeg was wordt er een live podcast opgenomen met onder anderen Willemijn Welten, Aukje van Ginneken en Annette Gerritsen over het maken van bewuste keuzes en de uitdagingen tijdens de eerste jaren van het ouderschap.

De papa's in de spotlight De vaders (in spé) worden absoluut niet vergeten. Zo worden in een masterclass de 5 belangrijkste levenslessen als vader gedeeld door twee doorgewinterde vaders. Ook vader Kenny Deuss is aanwezig, welke je kan kennen van zijn kanaal @onadventurewithdad, waarop hij zijn kids Alix en Aster op de meest hilarische manieren in beeld brengt terwijl hun moeder aan het werk is. En ook voor vaders is er ein-de-lijk een écht kraamcadeau: de vaderboks.

Tickets met korting! Bestel jouw tickets nu extra voordelig in de online voorverkoop. Kom je op woensdag of donderdag? Dan profiteer je zelfs van extra voordeel. Je krijgt dan het 2e (dag)ticket voor de halve prijs. Gebruik hiervoor de kortingscode BMTL29WH.

Zien we jou tussen 15 en 18 februari op de Negenmaandenbeurs?

Dit is een samenwerking met de Negenmaandenbeurs.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Alles bij de hand voor jou (en je baby)

‘t zal je bevallen

Meer lezen