Hebbes! Deze items heb je nodig voor een zwangerschap in stijl

Oh Baby!

Hebbes! Deze items heb je nodig voor een zwangerschap in stijl

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

29 augustus 2023 om 18:00

Gepubliceerd op

29 augustus 2023 om 18:00

Je garderobe in een mum (of mom) van tijd zwanger-proof? We gaan voor niet te ingewikkeld, wel leuk. Je hebt het tenslotte al druk zat met zwanger zijn. Met deze must-haves is dat een fluitje van een cent. Een beetje comfi én in stijl flaneren is met deze fijne items zo geregeld. Mooi én handig. Winkelmandje klaar? Here we go.

Fijne ondersteuning kan nooit kwaad Vuistregel. Begin altijd bij de basis. Ondergoed. Want als dat lekker zit, beweeg je altijd nét wat soepeler door de dag. Met de beha’s met beugels in bananenvorm van Noppies Maternity Essentials speel je helemaal op zeker. Zorgt voor fijne ondersteuning, heeft een pasvorm waar je hartstikke blij van wordt én er is gedacht aan ruimte voor de melkklieren. Handig!

Staat niet in de kinderschoenen Het merk Noppies is geen new kid on the block. Met ruim 30 jaar ervaring in zwangerschapskleding hebben ze een hele hoop kennis opgedaan. De Maternity Essentials Collectie bestaat uit items gemaakt van zachte en duurzame stoffen die comfort bieden én slimme ondersteuning.

Noppies - zwanger - zwangerschapskleding - loungewear

Dat eerste drankje Ben je mommy-to-be en kijk je al reikhalzend uit naar het moment dat je weer kunt proosten met een (alcoholvrije) cocktail in de hand? Die eerste keer het terras weer op met de zon op je toet? Neem gerust je kleine spruit mee, want de tops en jurken van Noppies zijn zo handig ontworpen dat je er makkelijk en discreet mee kunt voeden. Waar je ook bent. Ook handig na je zwangerschap, dus.

Nieuwe lievelings Een strakke spijkerbroek is waarschijnlijk het állerlaatste waar jij en je veranderende lichaam je in willen hijsen. Gelukkig verandert de Soft-Belly jeans vrolijk met je mee en biedt extra ondersteuning voor je buik. Zo zit je ook in deze periode niet zonder je favoriete kledingstuk.

Noppies - zwanger - zwangerschapskleding - jeans

De temperatuurregelaar Een gezonde blos op de wangen is leuk, maar tijdens je zwangerschap gebeurt er zoveel met je lichaam dat het soms lastig kan zijn om je temperatuur te reguleren. Gelukkig zijn de items van Cooling Super Soft Seamless Wear gemaakt van SENSIL Breeze. Deze stof verkoelt je tijdens die hitte-opvliegers. Lekker!

Nachtvlinders verzamelen Prima dat de nachten korter zijn, maar dat betekent niet dat we er niet een beetje flatteus bij willen liggen. Met de nachtkleding van Noppies, zie je er ook in pyjama uit om door een ringetje te halen. En de voedfunctie, die zorgt ervoor dat je makkelijk kunt voeden. Kun je daarna weer snel genieten van je welverdiende nachtrust. Welterusten.

Dit is een samenwerking met Noppies.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer lezen