Genieten: het kroost van Mirthe & Noah in (en op) de praatstoel 

Oh Baby!

Genieten: het kroost van Mirthe & Noah in (en op) de praatstoel 

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

25 april 2023 om 16:00

Gepubliceerd op

25 april 2023 om 16:00

Wie maakt eigenlijk het lekkerste eten? Wie moet er ‘s nachts het meeste uit, en wie zit nou het meest op z’n telefoon: mama of papa? We vragen het influencer Mirthe en vriend Noah, als we op een doodgewone dag bij ze binnenvallen. 

Maar we zetten ze niet alleen op de praatstoel, we zetten ze ook aan het werk. Met een hele vette prijs in het vooruitzicht.

Hoera, uitslapen Een ochtendje uitslapen, welteverstaan. En alle jonge ouders weten: daar doe je alles voor. Maar ja, dan moet je wel winnen. In de nieuwe online serie Op de Praatstoel zien we bekende influencer-ouderparen Viora & Joost, Mirthe & Noah en Florine & Jeroen temidden van hun kroost, kruimels en kletspraat - en dat is nou precies waar we voor komen. 

(H)eerlijke antwoorden Midden in de gezellige huishoudelijke chaos zetten we de stellen en indien mogelijk ook de kinderen op de praatstoel. Naast vragen eerlijk beantwoorden, komen de stellen ook in actie. Want wie van de twee verschoont het snelst een luier, wie zet het snelst de kinderstoel in elkaar en wie pakt het snelst de luiertas in? 

Kijk ze klungelen Zagen we vorige week hoe Viora haar vriend Joost inpakte (of was het nou andersom? Terugkijken kan hier). Deze week zijn blogger en influencer Mirthe Buurman en Noah en hun kinderen Sem (5) en Boas (twee maanden) aan de beurt en dat is genieten. Zo vindt Mirthe dat zij het ochtendritueel het vaakst doet, maar Noah denkt daar toch anders over. “Nee hoor, jij ligt gewoon in bed.” Oké, misschien omdat zij er ‘s nachts het meest uit moet? Noah: “Ik doe dat nooit.” Heerlijk. De toon is gezet. 

Maar… wie gaat er met die winst vandoor? En wát zegt Sem nou bij de voordeur? Je ziet het in de video hierboven.

Hang de stoel maar even… op? Ondertussen kijken de kinderen gezellig toe vanaf de ontbijttafel, waar ook de kleine Boas vanaf zijn geboorte een plekje heeft. Sterker nog, het is een stoel voor het leven. Deze stoel - de Nomi, van Stokke - is een speels ontwerp van Peter Opsvik en ondersteunt een kind in al z’n stappen. Hij is naadloos verstelbaar zonder gereedschap (hallelujah) en dankzij de anti-kantelwielen is de stoel sterk, duurzaam en flexibel. Oh, en ligt er nou meer ónder de tafel dan erop, dan hang (ja, dat lees je goed) je de Nomi gewoon even aan de tafel en kun je eronder naar hartelust vegen. Veel idealer wordt ‘t niet.

Nomi high chair

Clikk hier Welke flitsende stoel Mirthe en Noah tijdens de challenge in elkaar zetten? Leuke vraag. Het is de Clikk kinderstoel van Stokke, speciaal ontworpen voor een moeiteloze maaltijd en de stoel die je in een minuut in elkaar kunt zetten zonder gereedschap. Enne, mocht die maaltijd wel moeiteloos maar niet vlekkeloos verlopen: het eetblad kan in de vaatwasser. Meer weten over de kinderstoelen van Stokke? Dat kan hier. In samenwerking met Stokke.  Er gaat niks boven samen aan tafel zitten. Aan tafel komen we tot rust, maken we contact en leren we van elkaar. Daar komen de kinderstoelen van Stokke écht tot hun recht: verbinding volgt als vanzelf.

Dit is een samenwerking met Stokke.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.