Dichterbij dan je denkt: de au pair van je dromen

Oh Baby!

Dichterbij dan je denkt: de au pair van je dromen

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

22 maart 2023 om 18:00

Gepubliceerd op

22 maart 2023 om 18:00

Soms voelt het leven als een aaneenschakeling van rennen, vliegen en duimendraaien dat jij en je kroost het wekelijkse sportklasje weer op tijd halen. Helemaal niet gek dat je hier af en toe best een beetje hulp bij kunt gebruiken. Gelukkig is de oplossing nabij in de vorm van Nina.care: hét platform waar het vinden van de perfecte au pair een fluitje van een cent is.

Chique de friemel Je wil dat je kind altijd in goede handen is. Een au pair voelt misschien een beetje ‘op chique’, maar het is betaalbaarder dan je denkt. Met zo’n zevenhonderd euro per maand is het vaak zelfs goedkoper dan kinderopvang. Tel uit je winst! En waar je bij de kinderopvang een vaste tijd hebt voor de pick-up, is de au pair hartstikke flexibel. Dus geen stress en gehaast als je vergadering een keer uitloopt. Dat geeft rust, hè?

Lekker herkenbaar Niet steeds een wisselende oppas, maar één vast gezicht in huis die je kinderen door en door kennen en bij wie zij zich helemaal op hun gemak voelen. Alle aandacht voor hen en al hun routines. Je bent enthousiast? Snappen we. Maar hoe nu verder, horen we je vragen. Het vinden van jouw perfecte match is ook nog eens hartstikke makkelijk via de supersnelle Nina.care-app. Met ruim 20.000 au pairs en 30.000 oppassers is er altijd een match made in heaven.

Nina.care - oppas - kinderen - gezin

Alleen de allerbesten Dankzij de strenge toelatingseisen en jarenlange ervaring heeft Nina.care een database bombol betrouwbare en fijne oppassers en au pairs. Ze worden uitgebreid gescreend, zodat alleen de allerbesten overblijven. Hadden we al gezegd dat ze ook licht huishoudelijk werk voor je uit handen nemen? Weet je ook zeker dat je kiddo een gezonde maaltijd voorgeschoteld krijgt als het je een keertje niet lukt om te koken voor de sportles. Win-win.

Yes, please! De fijne au pairs van Nina.care komen van over de hele wereld, waardoor jullie als gezin in aanraking komen met een andere cultuur en de kinderen gelijk Engels leren spreken. Da's handig! Moet je er niet gek van staan te kijken als je kroost straks vraagt om zijn of haar 'afternoon tea'.

Benieuwd? Ga naar Nina.care of naar de app, plaats jouw aanvraag of plan vrijblijvend een belafspraak voor advies.

Dit is een samenwerking met Nina.care.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.