Bloemetjes en bijtjes: met deze accessoires maakt je kind de blits

Oh Baby!

Bloemetjes en bijtjes: met deze accessoires maakt je kind de blits

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

21 maart 2023 om 18:00

Gepubliceerd op

21 maart 2023 om 18:00

Deens design meets Brits erfgoed. Nee, we hebben het hier niet over een nieuwe eettafel of designer tas, maar over de meest fashionable baby-accessoires van deze lente. En geloof ons, die wil je scoren voor je kind.

Laten we eerlijk zijn: zo'n speen en slab zijn nu niet bepaald de mooiste items uit je baby-uitzet. Best zonde, want je kind loopt er waarschijnlijk wel de halve dag mee rond. Niet zo gek, want een speen kalmeert, troost en ondersteunt je baby’s natuurlijke zuigbehoefte. Wil je nu dat je baby of peuter er qua baby accessoires wel een beetje stijlvol bij loopt, dan hebben wij goed nieuws voor jou. Het Deense kindermerk BIBS komt in samenwerking met het Britse erfgoedmerk Liberty Londen met een exclusieve babycollectie. En ja, daar worden wij heel blij van.

Hip ding Want eindelijk is er een speen die er én hip uitziet én waar je kind ook très content mee is. Wat je kunt verwachten? De kenmerkende, vrolijke bloemenprints van Liberty Londen met de kwaliteit en het stijlvolle design van de BIBS speen. De BIBS x LIBERTY collectie bestaat uit twaalf vrolijke duo-spenen in zachte pasteltinten als lavendel, vergrijsd blauw en oudroze met drie verschillende bloemenprints om uit te kiezen. Wij krijgen er meteen lentekriebels van! En dan zijn er ook nog knappe bandana's, spenenkoorden en speenbakjes met die o zo herkenbare, klassieke Liberty-print. Juist, scoren dus. Of vragen voor je babyuitzet, kan natuurlijk ook.

BIBS

Musthaves De BIBS-speen was dankzij z’n retrodesign en de vele kleuren al heel populair onder nieuwbakken ouders. Dit komt mede doordat de ronde speen wordt aanbevolen door deskundigen, aangezien deze kersenvorm ervoor zorgt dat de baby zijn tong rond de fopspeen rolt - net als bij borstvoeding. Onze voorspelling is dat de BIBS X LIBERTY-spenen, bandana's en het spenenkoord bij ouders helemaal de must-have items van deze lente worden. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het tweede deel van deze iconische collectie – met quilted dekens, een knuffeldoekje en een superhandige flessenbeschermer – die vanaf half april in de winkels ligt.

BIBS - baby accessoires - flesje - dekentje

Mix & match Nu alleen nog je favo kleur en een print uitzoeken, of combineer er lekker op los. Kan natuurlijk ook. Eén ding is zeker: met deze speen, bandana en dat hippe spenenkoord loopt je baby er dit voorjaar in één klap stijlvol bij. Inslaan maar!

Dit is een samenwerking met BIBS.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer Oh Baby