De BankGiro Loterij is partner van &C Me talent stage. Waarom? We willen dat iedereen kan genieten van al het moois dat Nederland te bieden heeft: van musea tot molens en theaters. Zonder talent geen toekomst, en daarom vindt de BankGiro Loterij het samen met &C belangrijk dat al dat talent een podium krijgt.

Genieten voor iedereen
De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland. Alles wat we in ons land bedenken, maken en organiseren is cultuur. Wat we bouwen en behouden. Wat we zien, horen, proeven en voelen. Wat ons inspireert en iets leert. Cultuur is van ons allemaal en maakt Nederland tot wat het is. En daar moet iedereen van kunnen genieten. In musea en theaters. In filmhuizen en kastelen. Op festivals en landgoederen. Nu én in de toekomst. Daarom gaat de helft van ieder BankGiro Loterij-lot naar cultuur. Dit jaar maar liefst 66,9 miljoen euro.

Voordelen van meespelen in de BankGiro Loterij
Als deelnemer van de BankGiro Loterij kun je gratis en met korting genieten van al dat moois. Wat dacht je van gratis naar dé topmusea van Nederland, met korting naar musicals of uitnodigingen voor exclusieve filmpremières. En dit bovenop kans op prijzen uit onze maandelijkse trekking. Want bij de BankGiro Loterij is het alle dagen prijs met geldprijzen oplopend tot wel € 1 miljoen.

Meer weten? Kijk dan op bankgiroloterij.nl