Wanhopig op zoek? Tinder komt met vipabonnement voor een luttele 464 euro per maand

Lifestyle

Wanhopig op zoek? Tinder komt met vipabonnement voor een luttele 464 euro per maand

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

26 september 2023 om 14:00

Bron / Fotografie

beeld Pexels

Gepubliceerd op

26 september 2023 om 14:00

Bron / Fotografie

beeld Pexels

Moeite met de ware liefde vinden? Smijt er een zak geld tegen aan. Dat helpt. Of althans, dat denkt Tinder. Betaal 464 euro per maand en je zou nog meer kans hebben om je grote liefde tegen te komen. Geen garantie, wel vipfuncties.

Het nieuwe abonnement heet niet voor niets Tinder SELECT, want het clubje is hartstikke exclusief. Tinder kiest namelijk zelf wie van de gebruikers lid mogen worden. Kosten voor het abonnement mag je wel zelf dokken.

De Tinder SELECT-club  Het premium abonnement Tinder Gold kun je dus vergeten, Tinder SELECT is ultra-premium. En dus ook ultra-exclusief. Het abonnement wordt namelijk maar aan 1 procent van de gebruikers aangeboden: de álleractiefste. Pas later zal-ie worden uitgebreid naar andere Tinder-gebruikers, maar zelfs dan kom je er niet zomaar bij.

Lees ook: Kletsen over ketsen: 'Het is me nog nooit gelukt om klaar te komen'

Wil je lid worden van Tinder SELECT, dan hangen daar wat voorwaarden aan. Zo moet je vijf persoonlijke interesses weergeven op je profiel, vier foto's showen, een bio van minimaal 15 tekens hebben én kunnen aantonen dat je op zoek bent naar een oprechte relatie. Tinder SELECT is niet van de onenightstands. Oh, en je moet maandelijks 464 euro (500 dollar) betalen. Blijft toch een dingetje.

Liefde vinden met VIP functies  Als Tinder jou kiest als uitverkorene van die 1 procent, krijg je de kans om op zoek te gaan naar jouw ware liefde met vipfuncties. Dat houdt in dat je vaker verschijnt bij de meest populaire Tinder-gebruikers en zeven dagen lang als viplid verschijnt bij gebruikers die jij hebt geliket. 

Lees ook: Awkward: dit is waarom je je aangetrokken voelt tot je collega, terwijl je op straat niet om zou kijken Daarnaast kun je privéberichten versturen zonder eerst een match te hebben en krijg je een badge om op je profiel aan te tonen dat je een very important person bent. Want als je dan toch bezig bent, kun je er net zo goed maar even mee pronken. Tinder belooft een totale VIP-behandeling voor iedereen die maandelijks een godsvermogen dokt voor een nog niet bestaand liefdesleven. Het is maar wat je er voor over hebt.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets: katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale friettent. Wie niet eigenlijk.

Wil je ook lezen

Meer van deze auteur