Het is takkewarm: deze 6 creatieve kruidnootsmaken vind je nu al in de suup

Lifestyle

Het is takkewarm: deze 6 creatieve kruidnootsmaken vind je nu al in de suup

Nienke van Zutphen
Door

Nienke van Zutphen

Gepubliceerd op

12 september 2023 om 17:00

Bron / Fotografie

beeld Unsplash

Gepubliceerd op

12 september 2023 om 17:00

Bron / Fotografie

beeld Unsplash

Terwijl wij nog lagen te bakken op het strand, waren ze in de supermarkt al met hele andere baksels bezig. Voor wie het allemaal niet vroeg genoeg kan: jawel, de kruidnoten liggen alweer in de schappen. En ook dit jaar weer in hele bijzondere smaken:

Appie, cookies & cream Hou je van Oreo’s? Dan hou je waarschijnlijk ook van deze kruidnoot. De binnenkant bestaat uit het kenmerkende koekje en de buitenkant uit witte chocolade.

Appie, karamel zeezout Voor de zoetekauwen onder ons lijkt dit de ideale kruidnoot. Karamel, witte chocolade en een crunch waar je ‘U’ tegen zegt. Doe maar een zak of drie.

Lees ook: Getriggerd door kruidnoten in september? Dit is waar je woede vandaan komt

Jumbo, carrot cake Het kan niet gek genoeg in het kruidnoot assortiment. Een noot die naar carrot cake smaakt. Wij zijn benieuwd.

Jumbo, banaan Gezonde keuzes bij kruidnoten zijn er niet, maar er zijn wel keuzes die smaken naar gezonde keuzes. Goed. Je kunt deze dus kiezen. Kijk maar effe.

Lees ook: Fokking makkelijk recept: na deze kruidnoten-cheesecake wil je nooit meer anders

Appie, cafe noir Onze twee bakken ochtendkoffie overslaan voor een handvol kruidnoten? Nee, natuurlijk niet. Een handvol kruidnoten als snack bij de koffie? Ja, dat lijkt er meer op.

Coop, Stroopwafel Kruidnoten met stroopwafelsmaak. Hollandser kan niet. Rennen, uh fietsen, naar die winkel.

delen
Nienke van Zutphen

Nienke van Zutphen is geboren in 2002 (dat jaar dat de gulden de euro werd) en is tekststagiair bij &C. Ze herkent elk liedje van The Weeknd binnen 5 seconden, slaapt het liefst met haar knuffels en als ze chagrijnig is, heeft ze waarschijnlijk honger.

Wil je ook lezen

Meer van deze auteur