Handige partytrick: zo open je een biertje met je haar

Lifestyle

Handige partytrick: zo open je een biertje met je haar

Nienke van Zutphen
Door

Nienke van Zutphen

Gepubliceerd op

17 september 2023 om 12:00

Bron / Fotografie

beeld Pexels

Gepubliceerd op

17 september 2023 om 12:00

Bron / Fotografie

beeld Pexels

Er zijn twee voorwerpen die we altijd kwijt zijn wanneer we ze nodig hebben: een afstandsbediening en een flesopener. En laat je die tweede nou niet meer nodig hebben als je deze vaardigheid leert. Ideaal als je nog een partytrick zoekt om iedereen te verbazen op dat ene feest.

Lees ook: Deze hacks helpen tegen pillen en pluisjes op je kleding

Opening Een biertje openen met je haar lijkt alleen iets dat Rapunzel kan, maar TikTok bewijst het tegendeel. Gabriela laat zien hoe ze na drie jaar wonen in Duitsland moeiteloos de dop van een fles aftrekt. Hoe ze dat doet? Komt-ie: je pakt een dikke pluk haar en wikkelt het strak onder de dop. Hou je haar goed strak en beweeg het vervolgens omhoog tegen de dop aan. En voilà.

Disclaimer Met je haar een biertje openen is een stuk veiliger dan met je tanden, toch is het niet zonder risico. Zo'n pluk haar is sterker dan je denkt, maar er zit wel een grens aan. Zeker als je haar al vaak is gekleurd of anderszins chemisch is bewerkt, is de kans groot dat het deze stunt niet overleeft. Maar hee, dan is wel je biertje open en heb jij een coole partytrick die je zomaar uit je mouw, uh muts, schudt.

delen
Nienke van Zutphen

Nienke van Zutphen is geboren in 2002 (dat jaar dat de gulden de euro werd) en is tekststagiair bij &C. Ze herkent elk liedje van The Weeknd binnen 5 seconden, slaapt het liefst met haar knuffels en als ze chagrijnig is, heeft ze waarschijnlijk honger.

Wil je ook lezen

Meer van deze auteur