De perfecte lentejas: deze goedkope (€39,99!) trenchcoat vliegt de winkels uit

Lifestyle

De perfecte lentejas: deze goedkope (€39,99!) trenchcoat vliegt de winkels uit

Florence David Richard
Door

Florence David Richard

Gepubliceerd op

23 mei 2023 om 15:00

Gepubliceerd op

23 mei 2023 om 15:00

Het warmere weer komt om de hoek kijken, en dat is reden genoeg om de winkels in te duiken voor de perfecte lentejas. Nogal een klus, dat blijkt, want hij moet leuk zijn, luchtig, en we willen het liefst niet te diep in de portemonnee graaien: je draagt hem immers maar een paar weken. Gelukkig hebben wij een jas die precies al deze hokjes afvinkt.

Tijdloos, maar allesbehalve gewoontjes. Dat is de korte oversized trenchcoat van de Stradivarius. De trenchcoat wordt door ieder modeplatform dat er toe doet aangestipt als een klassieker die de test van de tijd telkens weer overwint, en niet zonder reden: hij valt op tig manieren te combineren. Of je er nou een chique witte rok met een hoge hak of een casual spijkerbroek met een sneaker onder draagt, het staat, en het staat retegoed. Deze cropped oversized trenchcoat is daarentegen net iets anders, want de naam zegt het al: hij is korter in de lengte, maar je houdt wel de comfort van een oversized item. De populaire trenchcoat, maar met een twist.

Lees ook: Diep in de zee: mermaidcore is dé trend deze zomer (en dit houdt het in)

Origineel De asymmetrie en details op de jas zijn dingen die je niet vaak terugvindt bij een trenchcoat, dus je komt niet snel iemand tegen met dezelfde outfit aan. Ga je ook leuk vinden: de zakken zijn echt, dus je kunt je telefoon voor de verandering een keer kwijt. 

Details De jas is verkrijgbaar in de maten XS tot XL, in de kleuren beige en pastelgroen. Voor slechts 39,99 euro is-ie helemaal de jouwe. Een lange variant toch meer jouw ding? Geen probleem, want ook die vind je bij Stradivarius, en haal je voor nog geen vijftig ekkies in huis. Al overtuigd? Ren, nee, vlieg dan naar de winkel, en wedden dat jij je jas dit keer niet beu bent na twee lentes dragen?

delen
Florence David Richard

Florence David Richard is tekststagiair bij &C en een negentienjarig jonkie. En ja, David Richard is een achternaam. Ze is afkomstig uit het mooie Twente, maar heeft het accent daar achtergelaten (denkt ze zelf). Ze slurpt chai lattes weg alsof haar leven ervan af hangt en laat de zon – iets te – sterk haar humeur bepalen.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen