Wil je hebben: Action heeft een zachte witte teddy opbergpoef

Lifestyle

Wil je hebben: Action heeft een zachte witte teddy opbergpoef

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

13 november 2023 om 13:00

Gepubliceerd op

13 november 2023 om 13:00

Van jassen tot beddengoed: het zachte teddy is niet meer weg te denken uit onze wintergarderobe. Ook meubels moeten er aan geloven; teddy in je interieur is razend populair. En omdat je waarschijnlijk al veel te veel geld uitgeeft aan meubels, is de teddy opbergpoef van de Action de ideale aankoop. Betaalbaar en nooit meer rotzooi rondom de bank. Is dat effe handig.

Voor maar 40 euro heb je deze poef in knuffelbare stof.

Dubbel plezier Naast het feit dat het poefje genoeg opbergruimte biedt om alle spullen rondom de bank weg te stoppen - zodat je afstandsbediening niet weer in de gleuf van je bank verdwijnt - kun je hem ook als bijzettafel gebruiken. Twee voor de prijs van een. Nog niet onder de indruk? Hij is compact, dus je zult er eerder ruimte mee winnen dan verliezen. Hij is zacht, wat ideaal is voor een voetenbankje en daarbij ziet het meubel er superhip uit. Lees ook: 7 regels die je wil onthouden als je tweedehands meubels koopt

Goedkopere optie Vind je 40 euro voor een poef te duur? Gelukkig heeft de Action nog een goedkopere variant van 24,99 euro. Die ziet er net wat minder luxe uit en heeft geen opbergruimte, maar kan wel als tafel, of stoel gebruikt worden en is nog steeds knuffelbaar. Pluspunt: hij is er ook in het roze (!) Ja klopt, hier is-ie 5 euro duurder. Alleen maar voordelig toch?

Niet genoeg? Wat is beter dan één teddy meubel? Twee teddy meubels, of zelf drie. Naast een poef verkoopt de Action ook nog een stoel en een opbergbankje. Het bankje kost evenveel als de poef, 40 euro. De stoel is net geen honderd euro, namelijk 99 euro. Volgens girl math is alles onder de honderd euro zo goed als gratis. Komt dat effe goed uit. Handig om te weten voordat je naar de winkel rent: de meubels zijn alleen online te koop.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets: katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale friettent. Wie niet eigenlijk.

Meer lezen

Meer van deze auteur