Je bent gewaarschuwd: 8 dingen die je niet nodig hebt tijdens Black Friday

Lifestyle

Je bent gewaarschuwd: 8 dingen die je niet nodig hebt tijdens Black Friday

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

21 november 2023 om 15:00

Bron / Fotografie

beeld Pexels

Gepubliceerd op

21 november 2023 om 15:00

Bron / Fotografie

beeld Pexels

Black Friday leidt ieder jaar weer tot een ongekende koopwoede. Het resultaat? Een lege portemonnee en een hoop spullen die je niet nodig hebt. Deze acht dingen kun je in ieder geval op je niet-kopenlijstje zetten.

1. Dat ene glittertopje Die misschien een keer van pas komt als je naar de club gaat. Een situatie die welgeteld drie keer per jaar voorkomt. Hup, gooi 'm uit dat mandje.

2. Producten waar je de prijs niet van weet Er wordt tijdens Black Friday vaak gesjoemeld met prijzen. Dure producten waar je de oorspronkelijke prijs niet van weet kun je dus beter laten liggen.

3. Kleine dingen die rommel veroorzaken Kaarsen, servetten, kandelaars, vaasjes, mooie luciferdoosjes, gebaksbordjes: van die dingen waarmee je sfeer in het huis wil brengen, maar die vaak ook rommel veroorzaken.

4. Rondje door de drogist Is je favoriete dagcrème op? Dan is het best een goed idee om met Black Friday een nieuw potje te kopen. Maar van alles inslaan wat je eigenlijk al hebt staan? Géén goed idee.

Lees ook: Ka-ching! Zo trap je nooit meer in nepkortingen op Black Friday

5. Spullen die je nog niet in het vizier had Want dan heb je het simpelweg niet nodig.

6. Kleding in meerdere maten Onder het motto: nu is het toch goedkoop, dus ik bestel het voor de zekerheid in meerdere maten. Doe. Het. Niet.

7. Apparaten die niet aan vervanging toe zijn Je kapotte wasmachine vervangen met Black Friday is best een goed idee, maar er schuilt een gevaar in allerlei dure apparaten kopen die niet aan vervanging toe zijn. Denk aan een stofzuiger, een airfryer of een nieuwe föhn. Allemaal voor die dikke vette korting.

8. Knalrode nagellak met glitters Waarvan je denkt: nu is het goedkoop en het is eigenlijk best leuk voor kerst. Twijfel je of je het na kerst ooit nog gaat dragen? Dan heb je het niet nodig. Wat je wel nodig hebt? De diepste korting op een &C the magazine abonnement, natuurlijk. Meld je via onderstaande link aan om als állereerste op de hoogte te zijn.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets: katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale friettent. Wie niet eigenlijk.

Meer van deze auteur

Meer lezen