5 dingen die per direct verboden zouden moeten worden in je badkamer

Lifestyle

5 dingen die per direct verboden zouden moeten worden in je badkamer

Anne van Aartrijk
Door

Anne van Aartrijk

Gepubliceerd op

7 februari 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Unsplash

Gepubliceerd op

7 februari 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Unsplash

Toen vorige week naar buiten kwam dat de badkamer van celebritykoppel Lily Allen en David Harbour vol geruit tapijt ligt, dachten wij twee dingen. Eén: in godsnaam, waarom? Twee: ligt daar dan nog een badmat bovenop voor hun sopvoeten? Hoe dan ook, het leek ons een mooi moment voor meer absolute badkamer-don'ts.

Maar mogen we, voordat we de lijst induiken, nog héél even een moment voor deze ik-heb-zo-godsgruwelijk-veel-geld-dat-ik-maar-achterlijke-dingen-in-mijn-huis-aanschaf-badkamer? Er ligt namelijk niet alleen tapijt, er is meer. Denk aan een grote roze buitenaardse koelkast, kranen in de vorm van zwanen en een badkamermeubel dat een replica is van iets uit Versailles. We herhalen: in godsnaam, waarom? Kijk anders zelf even. (Vanaf 04:37 zie je de badkamer.)

Lees ook: Veel stof in huis? Dit kun je doen om dat te voorkomen Goed, terug naar meer verschrikkingen in de badkamer. 1. Een zachte hoes om de wc Net zoals we geen behoefte hebben aan tapijt onder onze voeten als we met ons kletsnatte lichaam uit bad stappen, hebben we ook geen trek in een zachte ondergrond voor onze billen tijdens het doen van een behoefte. Dan trek je door en belanden al die gore spetters in jouw fluffy hoes. Thanks, but no thanks. 2. Wc-brillen waar je doorheen kunt kijken We hopen stiekem dat deze exemplaren allang uit je huis verdwenen zijn, maar hey, wie weet stamt je badkamer nog uit de vorige eeuw. We snappen je, verbouwen is takkeduur, maar doe jezelf lol en mieter die doorzichtige wc-bril heel gauw de deur uit. Graag gedaan.

3. Veel te dure toiletborstels Eigenlijk moet je die dingen natuurlijk regelmatig vervangen, maar met een designexemplaar dat je een halve rib kostte, vind je dat toch zonde. Eindresultaat: een gore borstel en een intern conflict. Wij zeggen vermijden die handel. 4. Douchegordijnen überhaupt Het wordt nat, het gaat plakken en je wil gewoon heel ver weg als het je aanraakt. Als wij moeten kiezen tussen elke douchebeurt een zeiknatte badkamer of douchen met een douchegordijn, dan hoor je ons niet twijfelen. Geen moment. Lees ook: Déze TikTokker maakt geniale video's over Funda huizen, en jij wil d'r volgen 5. 'Zelfklevende' doucherekjes Of zoals wij ze liever noemen: dingen die binnen een seconde op de grond flikkeren. Werkt natuurlijk weer compleet op onze zenuwen, waardoor een ontspannende douchesessie binnen een handomdraai verandert in een potje schelden en uit frustratie je teen stoten. Een heerlijke mindful ochtend dus.

delen
Anne van Aartrijk

Anne van Aartrijk is redacteur bij &C, geboren in 2000 (ja, dat is al langer dan tien jaar geleden) en getogen in Brabant, maar dan zonder de zachte G. Heeft een kat die Rechthoek heet en is er heilig van overtuigd altijd te kunnen voorspellen waar de treindeuren precies open zullen gaan.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen

Maak het gezellig in huis