Oh, kom er eens héél snel kijken: 8 x de leukste Sinterklaascadeaus

Lifestyle

Oh, kom er eens héél snel kijken: 8 x de leukste Sinterklaascadeaus

&C the webshop
Door

&C the webshop

Gepubliceerd op

29 november 2022 om 12:00

Bron / Fotografie

Beeld Unsplash

Gepubliceerd op

29 november 2022 om 12:00

Bron / Fotografie

Beeld Unsplash

5 december is leuk, maar eerlijk: de enorme keuze aan cadeaus maakt het feest er niet relaxter op. Aan je kroost (of moeder) heb je bovendien ook weinig: die éllenlange verlanglijstjes maken het selectieproces ook niet bepaald makkelijker. 

Hoe je dan ooit wél een keuze maakt? Met behulp van ons natuurlijk. We tippen je zestien ideale Sinterklaascadeaus in de categorieën ‘schoen’, ‘lootjes onder de 10 euro’, ‘cadeaus voor de kleintjes’, en ‘pakjesavond’. Zo, is die harde (peper)noot ook weer gekraakt. Fijne pakjesavond. 

  1. Schoencadeautjes  

Zijn de longen flink uit het lijf gezongen en verdienen die kleintjes wat jou betreft een leuk cadeautje in hun schoen? Hier vier ideeën - mét het risico dat ze de volgende avond weer uit volle borst bij de haard liedjes staan te blèren. 

Dat smaakt naar meer

Boodschapje hier, krabbeltje daar

School en kantoor Schriftjes set van drie
8 ,95

2. Lootjes onder de €10 

Is Sinterklaas jouw favoriete feestdag, en trek je dus ook met liefde lootjes met vrienden of familie? &C Webshop helpt je bij het vinden van de perfecte cadeaus. Fijn detail nu alle prijzen de pan uit rijzen: al deze cadeaus zijn onder de tien euro.   

Voor alle theeleuten

Sale
€9,95 7 ,46

Het is bijna zonde om 'm aan te steken

Sale
Kaarsen Taupe kaars
€5,00 3 ,00

3. Cadeaus voor de kleintjes

De kids eígenlijk nog te jong om te kunnen genieten van het Sinterklaasfeest? Geen probleem. Dat ze zelf nog niet zoveel van het feestje meekrijgen, betekent niet dat de ouders deze uiterst leuke (baby)cadeautjes niet dolgraag in ontvangst nemen. 

Warme baby, blije baby

26 ,99

Wiegen op de beat

16 ,99

4. Pakjesavond 

Ja ja, die zak moet toch echt ergens mee gevuld. Daarom hier ook nog een rijtje cadeautips voor het hele gezin. En dan maar hopen dat er geen gevecht uitbreekt wie zichzelf wat toe eigent. 

Een half jaar niet vervelen

Sale
€41,70 25 ,00

Warme én blije voeten

delen
&C the webshop