Op deze items krijg je korting tijdens De goud, glans, glitterdagen

Lifestyle

Op deze items krijg je korting tijdens De goud, glans, glitterdagen

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

24 november 2022 07:00

Bron / Fotografie

beeld Pexels

Gepubliceerd op

24 november 2022 07:00

Bron / Fotografie

beeld Pexels

Grijp je kansen (en vooral: die korting) tijdens Black Friday oftewel de Goud, Glans & Glitterdagen van &C. Van donderdag 24 november tot en met zondag 27 november krijg je tot wel 50% korting op geselecteerde artikelen. En die zijn niet voor de poes - maar wel voor jou. Kijk maar eens even:

50% korting op 6x &C the magazine Dat is 6x &C the magazine met de mooiste verhalen, lekkerste columns en fijnste foto’s voor € 22, ipv €44. Wij zeggen: waar wacht je nog op? Scoor de deal hier.

40% korting op &C the collection Of je nou van boys (boys boys), girls, work, of orange boven houdt, &C the collection heeft altijd een bovenstuk dat bij je past.

Trui 'Nachtvlinder' van €50 voor € 30

Truien & Sweaters Trui 'Nachtvlinder'
50 ,00

10% korting op &C x JANZEN Geef je humeur en/of je interieur smaak en bovenal: geur met deze heerlijke producten van JANZEN. Van geurstok tot handzeep: het is allemaal even heerlijk, én voordelig.

&C x JANZEN doucheschuim voor € 7,65

Lichaamsverzorging Doucheschuim 'Musk'
8 ,50

40% korting op Melanie Pigeaud Versier jezelf - of, vooruit, een ander - met een parel van Melanie Pigeaud. Ga voor goud met een armband, of kies voor een ketting: die korting scoor je sowieso.

&C x Mélanie Pigeaud armband van €93 voor €55,80

Sale
€155,00 93 ,00

25% korting op &C x Blond Amsterdam Van kop tot kom en van sterrenbord tot taartplateau: bij Blond scoor je alles voor een perfect gedekte tafel. Nu die taart nog. En die date.

&C x Blond Amsterdam met 25%

Sale
€39,80 27 ,86

&C Stationery 50% Zelfs de ergste chaoten worden gelukkig van de planners en potloden van &C Stationary. Onze favoriet: het oldskool adresboekje. Verliefd.

&C Stationary Plan- & Schrijf Set voor €14,98

School en kantoor Plan- & schrijf set
29 ,95

Waar wacht je nog op? Pak nu je korting in &C the webshop.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit alleen vrouwen en iedereen verzamelt wel iets: katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale friettent. Wie niet eigenlijk.

Hebbedingen