Extra dag! Op deze items krijg je vandaag nog korting in &C the webshop

Lifestyle

Extra dag! Op deze items krijg je vandaag nog korting in &C the webshop

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

28 november 2022 om 07:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

28 november 2022 om 07:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

Omdat de maandag al taai genoeg is, gooien we er een extra dag tegenaan. Deze items gooi je alleen vandaag nog met vette korting in je mandje. Ja, echt. Na 23.59 uur ben je écht te laat.

&C the magazine Scoor nu 6x &C the magazine met de mooiste verhalen, lekkerste columns en fijnste foto’s voor € 22, ipv €44. Dat betekent genoeg leesvoer om de hele winter mee door te komen. &C the collection Het truien seizoen is officieel van start gegaan. Deze 'Festive as fuck' trui van &C the collection is ideaal als je comfortabel en in stijl de feestdagen door wilt komen.

&C Trui 'Ooh La La' van €50 naar €30

Sale
Truien & Sweaters Trui 'Ooh La La'
€50,00 30 ,00

&C x JANZEN In de categorie 'met-dit-kado-zit-je-altijd-goed'. Van geurstok tot showerfoam: het is allemaal even heerlijk. Om te geven aan een ander, of gewoon aan jezelf. Mag ook.

&C x JANZEN Set voor €40,50

45 ,00

&C x Melanie Pigeaud Een ander versieren is leuk, maar jezelf versieren is toch nog veel leuker? Hang een gezellige hanger om je nek of laat je zelf fonkelen met een parel van Melanie Pigeaud. Extra leuk: je kunt deze collectie eindeloos combineren. Goede smoes om gewoon alles van je wishlist in te slaan.

&C x Mélanie Pigeaud sieraden met 40%

Sale
€185,00 111 ,00

Nu niet meer twijfelen hoor. Scoor deze items nog snel met korting in &C the webshop. Morgen rekenen we ook voor jou weer de volle mep.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets: katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale friettent. Wie niet eigenlijk.