Vliegen de winkels uit: déze geurstokjes van Janzen gaan viraal en wij snappen wel waarom

Lifestyle

Vliegen de winkels uit: déze geurstokjes van Janzen gaan viraal en wij snappen wel waarom

Xana Ferreira Chicano
Door

Xana Ferreira Chicano

Gepubliceerd op

2 december 2022 om 13:00

Bron / Fotografie

Beeld Janzen

Gepubliceerd op

2 december 2022 om 13:00

Bron / Fotografie

Beeld Janzen

Sommige items vliegen als warme broodjes over de toonbank. En dan hebben we het niet over je lievelingsbakker om de hoek. Deze populaire geurstokjes van Janzen vliegen namelijk de winkels uit. En wij snappen wel waarom.

Het is weer aftellen geblazen, want de feestdagen staan om de hoek. Love it. Dus ga je op zoek naar allerlei leuke kerstcadeaus. Vind je niet de juiste items. We know, superirritant. Daarom helpen we je een handje. Deze geurstokjes zijn perfect voor onder de kerstboom. En ruiken ook nog eens heerlijk. Ideaal.

Lees ook: Vliegt de winkels uit: deze overslagjurk van H&M is nú populairder dan ooit

Geurstokkies zijn hét perfecte cadeau

Omring jezelf met de geur die bij jou past. Ben je meer van de musk of ga je eerder voor lavendel? Of hou je van zoet en kies je voor vanille? Er is voor ieder wat wils. Via de speciale houten stokjes verspreidt de heerlijke geur zich door je huis. En je bepaalt ook nog eens zelf de geurintensiteit. Het leuke? De geuren zijn ook te vinden in bodylotions en douchegel. Kun je als set kopen. Geweldig. Het perfecte geschenk voor de feestdagen als je 't ons vraagt. 'T is dan ook niet gek dat deze collectie viraal gaat. Wees er dus snel bij.

Deze Janzen-set vliegt als warme broodjes over de toonbank. Hebben!

Toch geïnteresseerd in een andere geur? Of in een bodylotion of douchegel van Janzen? Scrol dan gauw naar beneden. Daar vind je een mooie selectie.

delen
Xana Ferreira Chicano

Xana (lees: Shan-na) Ferreira Chicano is editor Style & Beauty en geboren in de vorige eeuw. 1996 om precies te zijn. Is een Zaanse, maar tegelijk ook een Spaanse. Olé. Smelt van Schuimtaart van de oer-Amsterdamse banketbakker Van der Linde (eigenlijk van bijna alle soorten taart). En heeft, heel stiekem, een tassenverslaving.

Meer van deze auteur

Meer lezen

Shop nú meer populaire Janzen producten