Fokking makkelijk recept: deze rawnola voldoet aan al je goede voornemens

Lifestyle

Fokking makkelijk recept: deze rawnola voldoet aan al je goede voornemens

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

29 december 2022 om 17:00

Gepubliceerd op

29 december 2022 om 17:00

Druk met je oud en nieuw-inkopen? Tip van ons voor jou: vergeet naast champagne en chips niet ook alvast een ontbijt voor 1 januari in te slaan. Ben je jezelf met je brakke kop zondagochtend vast en zeker zéér dankbaar voor. Onze suggestie: deze rawnola van de Vlaamse voedingsdeskundige en kookboekenauteur Sandra Bekkari.

Bereidingstijd 15 minuten Dit heb je nodig Voor 2 à 3 porties 2 medjouldadels, ontpit 2 el verse sinaasappelsap 50 gr havervlokken Snufje kaneel Snufje fleur de sel 25 gr pure chocolade, in stukjes 1 el gehakte hazelnoten Lees ook: Stoofperen over? Zo maak je een goddelijke tosti met leftovers Zo maak je het 1. Gooi alle ingrediënten in de blender en mix enkele keren kort en krachtig. 2. Verkruimel de rawnola in een weckpot en bewaar op een koele plek. Tip: Serveer met (soja)yoghurt en vers fruit naar keuze! Als dat niet fokking makkelijk is, dan weten wij 't ook niet meer. Dit is een recept uit het kookboek Framily Food van Sandra Bekkari. Op zoek naar meer snelle en toch voedzame recepten? Je vindt het boek hier.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets: katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale friettent. Wie niet eigenlijk.

Smaakt naar meer

Iedereen aan de kook

Deze items heb jij nodig voor het hosten van een kerstdiner