Win de Batavus Mambo, dé familiefiets die iedere ouder wil hebben

Lifestyle

Win de Batavus Mambo, dé familiefiets die iedere ouder wil hebben

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

18 maart 2023 om 17:00

Gepubliceerd op

18 maart 2023 om 17:00

Nederland is een fietsland, dat kunnen kersverse ouders beamen. Van opvang tot speeltuin en van playdates tot supermarkt: opeens zit je meer dan ooit op een stalen ros.

Dat wil je het liefst zo veilig mogelijk en met een flinke dosis zelfvertrouwen doen. Geen manke standaards en wankele wielen zodra je je kroost erop of eraf tilt dus. En als het even kan een waar je op kunt stappen zonder je benen in je nek te hoeven leggen.

Alles in één Waar je zo’n fiets vindt? Bij Batavus. De Batavus Mambo is alles wat je als (kersverse) ouder wil. Deze familiefiets is betrouwbaar, superstabiel, veilig, comfortabel, modern, unisex en bovendien in een handomdraai om te toveren tot moderne stadsfiets – en vice versa. Want je mag dan een kind hebben, je toert nog altijd graag naar je maandelijkse kroegavond en etentjes in je favoriete eetcafé.

Batavus Mambo

Krachtpatser Nog even terugkomend op die standaards en wielen. Dankzij het gebruiksvriendelijke stuurslot en de stevige tweepootsstandaard laad je je boodschappen of kind – of allebei – veilig in en uit, ook mét kind in het zitje. Het sterke frame is zo ontworpen dat de fiets tot wel honderdvijftig kilo aankan. De achterdrager kan een gewicht tot 35 kilo aan, en da’s behoorlijk uniek.

Lichtgewicht Kortom, behoorlijk stevig, maar denk maar niet dat je daar iets van merkt: hij fietst hartstikke licht. Dankzij de dynamische ViZi-verlichting, zowel voor als achter, ben je trouwens altijd goed zichtbaar. Ook nog eens veilig dus.

Win! Wil je kansmaken op deze stijlvolle familiefiets? Deel dan hier de fietsroute die je het allerliefst aflegt samen met je kind en wie weet staat deze parel binnenkort te pronken in jouw voortuin. Klaar voor een rit.

Benieuwd naar onze ervaring met de Batavus Mambo? Digital content coördinator Romy testte ‘m. Lees hier over haar ervaring.

Dit is een samenwerking met Batavus.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer van &C the brandstudio