Vreet ‘m op: limited edition &C Chocolade met sexy verhaal van Anna Karolina

Lifestyle

Vreet ‘m op: limited edition &C Chocolade met sexy verhaal van Anna Karolina

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

24 november 2022 om 13:00

Bron / Fotografie

beeld Flink

Gepubliceerd op

24 november 2022 om 13:00

Bron / Fotografie

beeld Flink

&C Chocolade smaakt naar meer. En als jullie om meer vragen, wie zijn wij dan om daar geen gehoor aan te geven? Daarom speciaal voor jullie: een limited edition reep. Inclusief een nieuw en overheerlijk sexy verhaal van Anna Karolina. Ontdek de limited smaak en verslind alvast de teaser van het nieuwe verhaal.

Wat past er nou écht bij dit seizoen? Iets voor de Sint. Of Kerst. De koude sneeuw. Gewoon iets waar je van gaat watertanden. Wit, puur of melk? Nou, we zijn eruit hoor. Probeer ‘m voordat het te laat is, de eerste limited edition smaak &C Premium Chocolade: 

Witte chocolade, speculaas en amandel 

JD-Flink-AND-C-Limited-Edition-Pile-Of-Speculaas

Proeven? De &C Chocolade is exclusief verkrijgbaar bij Flink en via de webshop van &C. Bestel je ze in de Flink-app, dan krijg je ze binnen tien minuten geleverd. Net als onze smoothies, sappen, shots en coffee cups trouwens. Zeven dagen per week. Zo zit je nooit meer een dag of date zonder. Hallelujah.

Limited chocoladereep

Een chocosexyverhaal De winter wordt een stukje warmer met de heerlijke chocoladerepen van &C. Niet alleen vanwege de fingerlicking goeie smaken. Nee, ook door de spannende verhalen van &C columnist Anna Karolina. Kun je niet wachten op die reep en het verhaal? Lees alvast een teaser:

Wie zoet is krijgt lekkers, had ze op het kaartje geschreven, dat speels vast zat gebonden aan de heerlijke reep chocolade, samen met de uitnodiging voor het feest. Ik wist dat weigeren geen optie was, en nu lig ik hier, open, nog steeds mezelf, maar net een tikkeltje anders. 

Vreemd hoe veilig ik me voel. Ik weet niet precies wat mij doet hunkeren naar meer. Wie er achter de maskers schuilgaat. Misschien is het juist daarom dat dit zo onwerkelijk goed aanvoelt. Een hand reikt naar mij en mijn onderbuik verkrampt vol van tergend verlangen naar het onbekende. 

De rest lezen? Download de Flink-app en bestel de Limited Edition &C Chocolade.

Probeer ook alle andere smaken:

Melk chocolade

Uitverkocht
€1,99 1 ,59

Hazelnoot, pistache en crunch

Uitverkocht
€2,49 1 ,99

Zeezout, caramel en cheesecake

Uitverkocht
€1,99 1 ,99

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer van &C the brandstudio