En toen was er licht: met deze draadloze Philips Hue-lamp creëer je overal de juiste sfeer

Lifestyle

En toen was er licht: met deze draadloze Philips Hue-lamp creëer je overal de juiste sfeer

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

28 februari 2023 om 18:00

Gepubliceerd op

28 februari 2023 om 18:00

Je kunt een godsvermogen aan meubels uitgeven, zonder goed licht ben je nergens. Bij Philips - met hun legendarische Philips Hue-lijn - snappen ze dat. En wij zijn nogal fan van de nieuwste toevoeging aan die collectie: de Philips Hue Go portable.

Hou je van zachte, warme tinten of ben je fan van fel? Heb je je licht liever romantisch of moet het vooral praktisch zijn? Met de slimme led-verlichting van Philips Hue maakt het eigenlijk geen reet uit wat je voorkeur is, want je kan er alle kanten mee op. Moet je je goed kunnen concentreren tijdens het thuiswerken? Ga dan voor een warme tint? Is de werkdag voorbij en heb je behoefte aan ontspanning? Dan heb je het licht met één tik aangepast naar een zachte en warmere tint in de Hue-app op je telefoon, waarbij je ook nog eens elke ruimte een andere kleur kan geven. De Philips Hue Go portable Goed, het is duidelijk: wij zijn liefhebbers. Al helemaal nu er ook een draadloze variant op de markt is. Met de Philips Hue Go portable - een slimme lamp in strak design, verkrijgbaar in de kleuren wit met saliegroen handvat, wit met groenblauw (limited edition) en zwart met oranje (ook limited edition) - kun je je woning extra verlichten op welke plek je op dat moment ook maar wil, maar hij is óók heel handig voor lente- of zomerse etentjes op het terras of in de tuin. En nee, je hoeft je geen zorgen te maken dat hij halverwege leeg raakt. De Philips Hue Go portable heeft namelijk een batterijduur van maar liefst 48 uur. Wil je dat uitzitten, dan zul je dus bijzonder lang moeten blijven dineren.

philips

De keuze is reuze De Philips Hue Go portable zet je aan met één druk op de knop bovenop, waarmee je door verschillende vooraf ingestelde lichtscènes kan bladeren. Maar ook bij deze lamp geldt dat je 'm eenvoudig kunt bedienen via de Hue-app, waar je kunt kiezen uit 50.000 wittinten en 16 miljoen kleuren. Meer dan zat, zou je kunnen zeggen. Effe praktisch En dat is nog niet eens alles. Een ander handig voordeel aan de Philips Hue-lampen is dat je via de app alle lampen in één keer uit kunt zetten voordat je de deur achter je dichttrekt (lezen jullie mee, vergeetachtigen onder ons?). Ook kun je vanaf je vakantieadres juist alles weer aan zetten om inbrekers buiten de deur te houden. Of onze favoriete optie: de verlichting in je huis volledig mee laten bewegen met je favoriete muziek.

Zelf ervaren? Zie jij de Hue Go al schitteren bij een dinner voor 2 of heb je al direct plannen om de lamp mee te nemen op vakantie? Goed nieuws! Wij mogen een Hue Go lamp weggeven. Het enige dat jij hiervoor hoeft te doen is je hier aanmelden. Nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden van Philips Hue? Hier vind je hoe je de juiste sfeer creëert en wat bij jou past. De Philips Hue Go portable specifiek vind je hier.

Dit is een samenwerking met Philips Hue.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.