Echte liefde! Cynthia Schultz over hond Kees: ‘Eigenlijk lijken we heel veel op elkaar’

Lifestyle

Echte liefde! Cynthia Schultz over hond Kees: ‘Eigenlijk lijken we heel veel op elkaar’

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

7 september 2023 om 18:00

Gepubliceerd op

7 september 2023 om 18:00

Cynthia Schultz over hond Kees: ‘Eigenlijk lijken we heel veel op elkaar’ - &C x Purina

Cynthia Schultz over hond Kees: ‘Eigenlijk lijken we heel veel op elkaar’ - &C x Purina

Liefde is… met elkaar knuffelen, het beste in elkaar naar boven halen en goed voor elkaar zorgen. Samen met Purina® PRO PLAN® maakt &C daarom de online videoserie Love of my Life waarin influencers vertellen over de liefde van hun leven. En verrassing... dat is hun kat of hond! En je beste maatje wil je natuurlijk wel zo goed mogelijk verzorgen. Van tandenpoetsen en haren kammen tot samen buitenspelen en zorgen voor een goede weerstand. In deze aflevering vertelt Cynthia Schultz hoe zij haar allerbeste vriendin hond Kees verzorgt.

Goed voor jezelf zorgen doe je waarschijnlijk de hele dag door. Voldoende bewegen, een goede nachtrust, gezond eten. Hoog tijd om je huisdier net zo goed te verzorgen als jezelf, want ook je fluffy viervoeter heeft veel baat bij een goede gezondheid. Gezonde voeding en voedingssupplementen kunnen dan ook echt een aanwinst zijn. Je voelt je immers een stuk fitter en relaxter als je wel die broodnodige vitamines en mineralen binnenkrijgt. Eigenlijk best gek dat we zo'n aanvullend supplement dan nog niet standaard aan onze huisdieren geven, niet?

Fit & fabulous Dat beseft ook de 33-jarige blogger Cynthia Schultz bekend van het onlineplatform Structuurjunkie.nl. Zij geeft haar beste vriendin Kees daarom elke ochtend meteen een multivitamine, zo is te zien in deze aflevering van de videoserie Love of my Life. Zodra Cynthia ’s ochtends wakker wordt, knuffelt ze eerst met Kees en daarna gaan ze samen ontbijten. ‘Voor Kees doe ik er ook altijd een schepje Multivitamin+ van Purina® PRO PLAN® bij. Dit helpt haar fit te blijven.’ En fit is haar viervoeter zeker. Na het ontbijt gaat het duo standaard een uur wandelen. Zodra het kan sprint Kees voor Cynthia het grasveld op.

Zelf kiezen Voor de blogger en ondernemer is het belangrijk dat Kees zelf kan kiezen. ‘Als baasje bepaal ik natuurlijk al heel veel voor haar. Maar Kees mag ook aangeven wat ze wil. Ik kijk dan ook veel naar haar gedrag: wat wil zij nu doen, wat vindt ze fijn, heeft ze even rust nodig? Als we aan het lopen zijn en ik wil één kant op, maar zij blijft stilstaan, geef ik haar de ruimte om te bepalen. Als ze de andere kant op wil, is dat ook helemaal prima.’

Oneindige liefde Hond Kees betekent alles voor Cynthia. ‘Ik begin en eindig de dag met haar. Ze is echt mijn alles. En ja, dat vind ik eigenlijk een beetje ‘blegh’ om te zeggen, maar het is wel zo. We lijken ook erg op elkaar. Zo houden we allebei niet zo van de drukte, we zijn snel overprikkeld. Liever zoeken we de stilte en rust op.’ Kijk snel de video om te zien wie van de twee het meest ondeugend is in huis en wie de grootste health freak is.

Alleen maar liefde Ook goed voor je huisdier zorgen? Naast lekker spelen, met elkaar knuffelen en het geven van gezonde voeding kunnen supplementen de gezondheid van je viervoeter ondersteunen. Cynthia geeft Kees dagelijks een schepje Purina® PRO PLAN® Multivitamin+. Dit tabletje zit vol B-vitamines waardoor het haar hond helpt om energiek en vitaal te blijven. Overigens heeft Purina ook allerlei andere voedingssupplementen voor honden en katten, die de vitaliteit, een glanzende vacht en de algemene gezondheid ondersteunen. Ontdek snel welke supplementen jouw beste maatje goed kan gebruiken en scoor ze bij onder andere jouw dierenkliniek, PetsPlace en Bol.com. Als dat geen liefde is!

PackshotMultivitamin

Dit is een samenwerking met Purina® PRO PLAN®.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer van &C the brandstudio