Echte liefde! Benthe Liem: ‘Mijn huisdier is alles voor mij, hij is mijn souldog’

Lifestyle

Echte liefde! Benthe Liem: ‘Mijn huisdier is alles voor mij, hij is mijn souldog’

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

21 september 2023 om 18:00

Gepubliceerd op

21 september 2023 om 18:00

Benthe Liem: ‘Mijn huisdier is alles voor mij, hij is mijn souldog’ - &C x Purina

Benthe Liem: ‘Mijn huisdier is alles voor mij, hij is mijn souldog’ - &C x Purina

Liefde is… met elkaar knuffelen, het beste in elkaar naar boven halen en goed voor elkaar zorgen. Samen met Purina® PRO PLAN® maakt &C daarom de online videoserie Love of my Life waarin influencers vertellen over de liefde van hun leven. En verrassing... dat is hun kat of hond! En je beste maatje wil je natuurlijk wel zo goed mogelijk verzorgen. Van tandenpoetsen en haren kammen tot samen buitenspelen en zorgen voor een goede weerstand. In deze aflevering vertelt Benthe Liem hoe zij haar hond Pupper verzorgt.

Als jij niet lekker in je vel zit, is het slim om even wat extra vitamines en mineralen te scoren. Een kiwi als snack, supplement erbij en voor je het weet straal je nog harder als het zonnetje. Wist je trouwens dat het een trend is om je hond en kat een voedingssupplement te geven? Snappen we best, want aanvullende vitamines en mineralen zijn ook voor je trouwe viervoeter een belangrijke toevoeging. Dagelijks een supplementje voor je kat of hond kan helpen bij het ondersteunen van zijn energieniveau, maar helpt bijvoorbeeld ook om z'n vacht in een goede conditie te houden. En dat heb je natuurlijk wel voor die liefde van je leven over, toch?

Hap, slik, weg Een gezonde vacht heeft de vierjarige Pupper zeker. Hij is het beste maatje van ondernemer en content creator Benthe Liem. Je kent haar misschien wel van de podcast @metdegurnels. In deze laatste aflevering van de videoserie Love of my Life zijn we op bezoek bij dit vrolijke duo. Benthe en Pupper beginnen hun dag met een lekker rondje buiten lopen. Daarna ontbijten ze samen en krijgt Pupper een lepeltje van het Skin & Coat-voedingssupplement van Purina® PRO PLAN® door z’n brokken. Benthe legt uit: ‘Dit helpt voor een mooie vacht.’

Kletsen en blaffen Benthe vindt het voor zichzelf heel belangrijk om fit en gezond te blijven. ‘En dat vind ik voor Pupper ook. Ik wil dat hij zo lang mogelijk gezond is en zo oud mogelijk wordt. Mijn huisdier is echt alles voor mij, hij is mijn souldog.’ Ze zeggen weleens: zo baasje, zo hond. En ja dat geldt voor Benthe en Pupper ook. ‘We hebben best veel gemeen. Zo hebben we allebei heel veel energie. Bovendien kan ik niet stoppen met kletsen en Pupper blijft maar blaffen.’ Wil je Benthe en haar vrolijke viervoeter beter leren kennen? Check dan snel de video!

Extra lief zijn Is jouw huisdier ook je beste maatje? Dan wil je hem natuurlijk zo goed mogelijk verzorgen. Naast voeding kunnen supplementen een waardevolle toevoeging zijn voor je kat of hond. Benthe geeft Pupper daarom dagelijks het Skin & Coat-supplement van Purina® PRO PLAN®. Dit voedingssupplement bevat onder andere zalm- en lijnzaadolie vol gezonde omega-3 en 6-vetten, om Puppers vacht vol en zacht te helpen houden. Purina heeft overigens nog veel meer voedingssupplementen die het immuunsysteem en vitaliteit van je hond of kat een boost geven. Check online welk voedingssupplement het best bij jouw huisdier past en haal 'm snel in huis bij onder andere jouw dierenkliniek, PetsPlace en Bol.com.

00000000000000 C1C1 00580087

Dit is een samenwerking met Purina® PRO PLAN®.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer van &C the brandstudio