&C X Bedrock
mini my life #4
&C X Bedrock
mini my life #1
&C X Bedrock
mini my life #5
&C X Bedrock
mini my life #6
&C X Bedrock
mini my life #2
&Chantal
Lekker Burlen
Cosmo Hairstyling
The Bardot
&Chantal
Kijk &Chantal #7 terug
&Chantal
Laatste backstage beelden van &Chantal
&Chantal
Boomknuffelen met Chantal
Annet Raket
Vlog #12: opgemaakt worden door Leco van Zadelhoff
#ididnotwakeuplikethis
Kimberley Klaver
Cosmo Hairstyling
The Half Bun
One Item, Two Styles
Tomato cardigan
&Chantal
Thema Talk: Slaap Lekker
&Chantal
Kijk &Chantal #6 terug
Tussendoortje
Nieuwe Netflixserie Dark jaagt je de stuipen op het lijf
Nu in &C magazine
Kim Feenstra & Chantal
Cosmo Hairstyling
Curls For Days
&C Academy
Mooi is dat
&Chantal
scan & win
Meer bekijken
  1. Moods
  2. &C X Bedrock
  3. mini my life #3
&C X Bedrock

mini my life #3

We shoppen en spenderen wat af, maar maken al die spullen ons gelukkig? Styliste Nicole Huisman  en ondernemer Nina Pierson gaan een material detox aan voor de serie Mini My Life. In zes weken nemen ze de kijker mee in hun zoektocht naar minder spullen en meer ruimte. Want less is more, toch? 

08-11-2017 19:00
&C x Bedrock

In deze 6-delige documentaireserie gaan Nina Pierson (hoofdredacteur Bedrock Magazine, mede-eigenaar van SLA en moeder) en Nicole Huisman (influencer, artdirector en styliste) een material detox aan. In de serie staat één belangrijke kwestie centraal: 'I have too much shit in my life'. Nina en Nicole kopen, krijgen en bewaren te veel spullen. Ongeremd spullen kopen levert hen naast een lege bankrekening ook veel onrust en onvrede op. Want dat hun gedrag niet bevorderlijk is voor het welzijn van de planeet, wordt ook steeds duidelijker. 'Spullen' hebben zelfs een grotere impact op het milieu dan bijvoorbeeld vlees en vliegtuigen. 

In deze aflevering gaan Nina en Nicole aan de slag met de opruimcoach Hermans. De vele kledingstukken worden per categorie uigezocht zodat ze door de bomen het bos blijven zien. Maar wat gaan ze met de kledingstukken doen die ze niet willen houden? Nou,  weggeven! Met de nieuwe Instagramactie #ikgeefdoor geven Nina en Nicole hun spullen weg aan hun volgers én jij kan met de hashtag #ikgeefdoor ook op Instagram meedoen met het minimaliseren van je leven. Krijg jij een item van Nina of Nicole? Dan geef jij twee mooie items door aan een ander en plaats je vervolgens een foto van deze items op Instagram (Story) met de hashtag #ikgeefdoor. Hierdoor hopen Nina en Nicole meer mensen te stimuleren om te gaan ontspullen. 

Bekijk de eerste aflevering hier.  
Bekijk de tweede aflevering hier. 

Meer video