&C X Bedrock
mini my life #2
&C X Bedrock
mini my life #5
&C X Bedrock
mini my life #4
&C X Bedrock
mini my life #1
Newsflash
&C x Bedrock pop-up shop
Morning!
Date your dog
Tussendoortje
Dit moet je weten over de Hudson's Bay o...
Beauty Icon
Jeanne Damas
Newsflash
Disney zoekt prinsessen
Dit is Derks
Lummel
Newsflash
Ontdekking: roze choco
Tussendoortje
Hebben: de Lonely Planet Wijnroutes
&C Tech
Nooit meer je opslagruimte vol
Newsflash
Televizier tussenstand
Newsflash
Chantal Janzen komt met nieuw televisiep...
Newsflash
Katy Perry voor de rechter door geampute...
&C Tech
Swipe je inbox leeg
And See Today
De vijf beste afleveringen van Black Mir...
Newsflash
First Lady Kim vs Melania
Dit is Derks
Kusjes van de NS
Designblog
10x keer gespot op de inkoopbeurs ShowUp...
Meer bekijken
  1. Moods
  2. &C X Bedrock
  3. mini my life #3
&C X Bedrock

mini my life #3

We shoppen en spenderen wat af, maar maken al die spullen ons gelukkig? Styliste Nicole Huisman  en ondernemer Nina Pierson gaan een material detox aan voor de serie Mini My Life. In zes weken nemen ze de kijker mee in hun zoektocht naar minder spullen en meer ruimte. Want less is more, toch? 

08-11-2017 19:00
&C x Bedrock

In deze 6-delige documentaireserie gaan Nina Pierson (hoofdredacteur Bedrock Magazine, mede-eigenaar van SLA en moeder) en Nicole Huisman (influencer, artdirector en styliste) een material detox aan. In de serie staat één belangrijke kwestie centraal: 'I have too much shit in my life'. Nina en Nicole kopen, krijgen en bewaren te veel spullen. Ongeremd spullen kopen levert hen naast een lege bankrekening ook veel onrust en onvrede op. Want dat hun gedrag niet bevorderlijk is voor het welzijn van de planeet, wordt ook steeds duidelijker. 'Spullen' hebben zelfs een grotere impact op het milieu dan bijvoorbeeld vlees en vliegtuigen. 

In deze aflevering gaan Nina en Nicole aan de slag met de opruimcoach Hermans. De vele kledingstukken worden per categorie uigezocht zodat ze door de bomen het bos blijven zien. Maar wat gaan ze met de kledingstukken doen die ze niet willen houden? Nou,  weggeven! Met de nieuwe Instagramactie #ikgeefdoor geven Nina en Nicole hun spullen weg aan hun volgers én jij kan met de hashtag #ikgeefdoor ook op Instagram meedoen met het minimaliseren van je leven. Krijg jij een item van Nina of Nicole? Dan geef jij twee mooie items door aan een ander en plaats je vervolgens een foto van deze items op Instagram (Story) met de hashtag #ikgeefdoor. Hierdoor hopen Nina en Nicole meer mensen te stimuleren om te gaan ontspullen. 

Bekijk de eerste aflevering hier.  
Bekijk de tweede aflevering hier. 

Meer video