Annika Doet 't Gewoon
Annika en Vivian
Annika Doet 't Gewoon
Annika en Caroline
Annika Doet 't Gewoon
Annika en Ellen
&Chantal
Laatste backstage beelden van &Chantal
Annet Raket
Vlog #12: opgemaakt worden door Leco van Zadelhoff
#ididnotwakeuplikethis
Kimberley Klaver
One Item, Two Styles
Tomato cardigan
&Chantal
Kijk &Chantal #7 terug
&Chantal
Lekker Burlen
&Chantal
Say What? Leonie en Gerard
Cosmo Hairstyling
The Bardot
&Chantal
Boomknuffelen met Chantal
&Chantal
Thema Talk: Slaap Lekker
Tussendoortje
Nieuwe Netflixserie Dark jaagt je de stuipen op het lijf
Nu in &C magazine
Kim Feenstra & Chantal
Cosmo Hairstyling
Curls For Days
&Chantal
Terugblik bij &Chantal
&Chantal
Kijk &Chantal #6 terug
&C Academy
Mooi is dat
Cosmo Hairstyling
The Half Bun
&Chantal
Lelijke eendjes
Meer bekijken
  1. Moods
  2. Annika Doet 't Gewoon
  3. Annika en Niki
Annika Doet 't Gewoon

Annika en Niki

In Annika Doet 't Gewoon gaat Annika Hopstaken op pad met bijzondere vrouwen. Net als Annika hebben ze een doel voor ogen waar ze alles voor over hebben. Maar wat is dat doel? En hoe is het hun gelukt om de top te bereiken?  Deze week gaat Annika op pad met kinderboekenschrijver Niki Smit. 

10-10-2017 17:00

100% het allerleukst
Niki had het prima naar haar zin bij haar vorige werkgever, maar toch koos ze ervoor om de stap te nemen en te doen wat ze het allerleukst vindt: kinderboeken schrijven en illustreren. Ze maakte een stappenplan waarbij ze het werken en schrijven kon combineren en inmiddels is zelf haar eerste film een feit. Samen met Niki gaat Annika op pad om inspiratie op te doen voor een kinderboek. Via kledingstukken en gesprekken komt Annika op een goed verhaal over Anna-Maria, de hoofdpersoon van Annika's verhaal. Een verhaal waarin alle stoere vrouwen uit Annika doet 't gewoon in terugkomen... 

Annika Doet ’t Gewoon

In deze serie ging Annika met vijf totaal verschillende vrouwen op pad met ieder een eigen droom waar ze helemaal voor zijn gegaan. Ze lieten zien dat als je iets écht heel graag wilt, het je kan lukken. Door hard te trainen, werken en een stappenplan te maken. Door niet te kiezen voor geld, maar voor de grote droom. Want de makkelijkste weg is het zeker niet. 

Om hun dromen waar te maken, hebben deze vijf vrouwen ook een risico moeten nemen door bijvoorbeeld hun baan op te zeggen of hun sociale leven in te leveren. Ze stonden op zaterdagavond niet in de discotheek, maar waren aan het repeteren of trainen. Soms lagen de ultieme geluksmomenten ergens anders dan op de bühne of judomat, maar deze vrouwen zetten door om hun doel te bereiken. Want uiteindelijk gaat er niks boven die staande ovatie, gouden medaille of belangrijke prijs.  

Ze geloven allemaal in zichzelf: dat ze uniek zijn en dat ze echt iets kunnen. En dat willen ze aan de hele wereld laten zien. Wat andere mensen bewonderen of graag zouden willen doen, dat doen zij gewoon.

#doseethewonderful
Deel een foto van jouw geluksmoment, groot of klein, op de PANDORA-Facebookpagina met de hashtag #doseethewonderful en @andcbook. Dan maak je kans op PANDORA-sieraden t.w.v. € 200. Wil je meer lezen over &C en Pandora? 

Deze serie is tot stand gekomen in samenwerking met PANDORA

Meer video