&Chantal
&Chantal volgende week
&C new in store
&C nummer 8: Slapen
#ididnotwakeuplikethis
Kimberly Fransens
Annet Raket
Rode loper report
Showtime
Annet Raket x Hudson's Bay
Exclusief
Chantal vertelt over haar zwangerschap
Binnenkort
&Chantal
Annet Raket
Vlog #5 Annet Raket
#ididnotwakeuplikethis
Ingrid Jansen
Annet Raket
Vlog #4 Annet Raket
Bingoballers
Gio
#ididnotwakeuplikethis
Saar Koningsberger
Annika Doet 't Gewoon
Annika en Ellen
Annet Raket
Vlog #3 Annet Raket
&C Me talent stage
Marjolein van der Klaauw
Bingoballers
Donny Roelvink
#ididnotwakeuplikethis
Lizzy van der Ligt
Annika Doet 't Gewoon
Annika en Vivian
Annet Raket
Vlog #2 Annet Raket
Talentstage
&C Me talent stage report
Annet Raket
Rode Loper report Hudson's Bay
Meer bekijken
Meer bekijken
  1. Moods
  2. Annika Doet 't Gewoon
  3. Annika en Niki
Annika Doet 't Gewoon

Annika en Niki

In Annika Doet 't Gewoon gaat Annika Hopstaken op pad met bijzondere vrouwen. Net als Annika hebben ze een doel voor ogen waar ze alles voor over hebben. Maar wat is dat doel? En hoe is het hun gelukt om de top te bereiken?  Deze week gaat Annika op pad met kinderboekenschrijver Niki Smit. 

10-10-2017 17:00

100% het allerleukst
Niki had het prima naar haar zin bij haar vorige werkgever, maar toch koos ze ervoor om de stap te nemen en te doen wat ze het allerleukst vindt: kinderboeken schrijven en illustreren. Ze maakte een stappenplan waarbij ze het werken en schrijven kon combineren en inmiddels is zelf haar eerste film een feit. Samen met Niki gaat Annika op pad om inspiratie op te doen voor een kinderboek. Via kledingstukken en gesprekken komt Annika op een goed verhaal over Anna-Maria, de hoofdpersoon van Annika's verhaal. Een verhaal waarin alle stoere vrouwen uit Annika doet 't gewoon in terugkomen... 

Annika Doet ’t Gewoon

In deze serie ging Annika met vijf totaal verschillende vrouwen op pad met ieder een eigen droom waar ze helemaal voor zijn gegaan. Ze lieten zien dat als je iets écht heel graag wilt, het je kan lukken. Door hard te trainen, werken en een stappenplan te maken. Door niet te kiezen voor geld, maar voor de grote droom. Want de makkelijkste weg is het zeker niet. 

Om hun dromen waar te maken, hebben deze vijf vrouwen ook een risico moeten nemen door bijvoorbeeld hun baan op te zeggen of hun sociale leven in te leveren. Ze stonden op zaterdagavond niet in de discotheek, maar waren aan het repeteren of trainen. Soms lagen de ultieme geluksmomenten ergens anders dan op de bühne of judomat, maar deze vrouwen zetten door om hun doel te bereiken. Want uiteindelijk gaat er niks boven die staande ovatie, gouden medaille of belangrijke prijs.  

Ze geloven allemaal in zichzelf: dat ze uniek zijn en dat ze echt iets kunnen. En dat willen ze aan de hele wereld laten zien. Wat andere mensen bewonderen of graag zouden willen doen, dat doen zij gewoon.

#doseethewonderful
Deel een foto van jouw geluksmoment, groot of klein, op de PANDORA-Facebookpagina met de hashtag #doseethewonderful en @andcbook. Dan maak je kans op PANDORA-sieraden t.w.v. € 200. Wil je meer lezen over &C en Pandora? 

Deze serie is tot stand gekomen in samenwerking met PANDORA

Meer video