Psyche
Jouw weekhoroscoop #4
Psyche
Jouw weekhoroscoop #8
Psyche
Jouw weekhoroscoop #10
Psyche
Jouw weekhoroscoop #7
Psyche
Jouw weekhoroscoop #3
Psyche
Jouw weekhoroscoop #11
Psyche
Jouw weekhoroscoop #6
Psyche
Jouw weekhoroscoop #13
Psyche
Jouw weekhoroscoop #5
Psyche
Jouw weekhoroscoop #12
Psyche
Jouw weekhoroscoop #51
Psyche
Jouw weekhoroscoop #52
Psyche
Jouw weekhoroscoop #2
Psyche
Jouw weekhoroscoop #50
Psyche
Jouw grote jaarhoroscoop #2018
Psyche
Jouw weekhoroscoop #49
Psyche
Jouw weekhoroscoop #49
Psyche
Jouw weekhoroscoop #47
Psyche
Jouw weekhoroscoop #48
Psyche
Jouw weekhoroscoop #41
Psyche
Jouw weekhoroscoop #45
Meer bekijken
  1. Psyche
  2. › ›
  3. Jouw weekhoroscoop #9
Psyche

Jouw weekhoroscoop #9

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. Vissen, in de liefde ga je als een tierelier. Kreeft, je kruipt deze week het liefst helemaal in de kont van je geliefde, naaste familie en je besties. Dit hebben de sterren deze week voor jou in petto.

26-2-2018 08:00
Door Nathalie Kriek

What's up this week?     

Vissen

19 februari - 20 maart
Zwemmen, bubbelen in een jacuzzi, een uitgebreide ontspanningsmassage: je hebt het verdiend. Na een enorm drukke periode op je werk (die overigens nog steeds voortduurt) heb je wel wat verkwikkende verwennerij verdiend! Dit weekend is hier uitermate geschikt voor. Kies deze week op je werk ook in de eerste plaats voor jezelf. Komt die ene collega je vragen om de zoveelste gunst? Probeert een klant je voor zijn uitgekookte karretje te spannen? Tracht iemand zich over jouw rug ergens in te likken? Vraag je dan als eerste af: wat word ik hier zelf wijzer van? Daarbij, waarom zou je überhaupt moeite doen voor al die knuppels die alleen maar met zichzelf bezig zijn? Elkaar helpen is belangrijk, maar alleen wanneer het ook echt van twee kanten komt. Lichamelijk voel je je prima en ook je conditie is prima op peil; een perfecte combinatie om lichte irritatie mee op te kunnen vangen. En wat aan extra lichaamsbeweging te doen! Je partner doet graag met je mee, want in de liefde ga je als een tierelier.

Ram

21 maart - 19 april
Wat is dat? Een kudde op hol geslagen nijlpaarden? O nee. Het is alleen maar een horde vervelende mensen die over je grenzen heen dendert. Ram toch, hoe pittig je ook kunt zijn, soms ben je écht te goed voor deze wereld. Ter bescherming van je eigen welzijn kun je soms beter wat meer klootzakkerig gedrag vertonen. Nee verkopen en gewoon zeggen: 'Geen zin in.' Kies vooral voor jezelf deze week! Het geld vliegt wel erg makkelijk je buidel uit nu. Kopen, kopen, niet kijken. Vooral sportkleding en fitnessattributen hebben nu jouw interesse (want wie gaat er voor de zoveelste keer voor een bikini body?). En natuurlijk allerlei ornamenten en accessoires om je huis, tuin of balkon klaar te maken voor de zomer. Bij de eerste de beste zonnestraal - ook al is het buiten min tien - heb jij al helemaal de zomer in je bol.

Stier

20 april - 21 mei
Qua gezondheid heb je meer energie, maar je hebt ook meer kans op een verbroddelde enkel of verwrongen knie. Dat zijn nu echt je zwakke plekken. Ga ondanks je verbeterde conditie ‘s avonds wel op tijd naar bed, anders ben je zo weer terug bij af. Bepaalde onzekerheden met betrekking tot je werk nemen af, maar je zult nog wel even flink je best moeten doen om alles wat erin zit ook daadwerkelijk tot zijn recht te laten komen. Je kunt veel meer, Stier! Een belastingbrief - of andere onprettige post - maakt je wat nurks. Dat gezeik ook altijd. Verder ben je vrij mild gestemd. Gebral van anderen kun je redelijk goed verdragen. De ergernis is er wel, maar de behoefte om er vol tegenin te gaan ontbreekt en dat scheelt een hoop gedoe. Je bent lekker bezig met je eigen dingen en verder kan iedereen gewoon de hik krijgen. Behalve natuurlijk je echte hartendiefjes. Eén van je kinderen heeft mama extra hard nodig deze week.

Tweelingen

22 mei - 20 juni
Wat je werk betreft kan het wel een tandje harder, Twin. Je schoenen beginnen al aardig te slijten van alle onnodige rondjes die je loopt. Kletsen, grappen en grollen (en - als je de kans krijgt - hier en daar een beetje rollebollen): je krijgt er geen genoeg van. Toch komen je communicatieve vaardigheden nu goed van pas. Als je onlangs hebt gesolliciteerd, is de kans groot dat je deze week op gesprek mag komen en je jezelf naar een nieuwe baan lult. Bon! Hoewel je natuurlijk liever tot na middernacht op je mobiel zit te pielen, is het beter om voor twaalven de luiken te sluiten. Rukkend saai natuurlijk, maar absoluut beter voor je gezondheid. Wees eerlijk; werken aan een uitgerust lichaam, opgeladen brein en fitte uitstraling is echt geen overbodige luxe. Als je dit advies nu toch weer aan je lompe laars lapt, zal je merken dat oude kwalen eerdaags weer gaan opspelen. Eigen schuld, zure zult. 

Kreeft

21 juni - 22 juli
Je kruipt deze week het liefst helemaal in de kont van je geliefde, naaste familie en je besties. De hang naar liefde, aandacht en genegenheid is momenteel enorm. Je durft er ook gewoon om te vragen. Zwaan-kleef-aan, moet kunnen voor een keer. Iedereen vindt je reuze schattig en geeft dan ook graag gehoor aan jouw knuffelmanie. Heb je nog geen vaste partner, dan is het belangrijk dat je een beetje kieskeuriger wordt met betrekking tot de keuzes die je maakt. Die eeuwig blowende cannabisjunks en knettergekke koekwausen hebben je tot nu toe niet gelukkig gemaakt, dus misschien wordt het tijd om eens in een andere vijver te gaan vissen. Verandering van spijs doet eten, en misschien ook wel iets anders. Je financiën zitten weer een beetje in de lift, maar na het betalen van een paar achterstallige rekeningen ben je ook zó weer een skere doeber. Dat wordt weer een week bij je moeder eten.
 

Leeuw

23 juli - 22 augustus
Lichamelijk zit je niet zo prettig in je vel. De buurt waarin je woont holt met de dag achteruit (eigenlijk wil je er gewoon weg), het lukt je maar niet om regelmatig gezond te koken en sinds kort ligt het sporten ook weer eens helemaal op zijn aars. Kortom: tijd voor drastische maatregelen. De enige die iets aan de situatie kan veranderen, ben jij zelf. Dus ga actief op zoek naar andere woonruimte, maak meer tijd vrij (desnoods 's avonds) om verschillende maaltijden te koken en in te vriezen en sleep jezelf naar de sportschool. Lukt dat echt niet qua tijd, pak dan sowieso wat vaker de fiets en wat minder vaak de auto of die lui makende scooter van je. Qua garderobe zakt je broek tot op je enkels. Je kast barst bijna uit zijn voegen, maar er zit niets tussen waar je nog echt blij van wordt. Tijd voor een grote opruiming en een middagje winkelen. Shop till you drop! 

Maagd

23 augustus - 22 september
Een financiële meevaller maakt je hele dag goed. Desondanks zijn er op het ogenblik behoorlijk wat dingen op je werk gaande die jou een enorme doorn in het oog zijn. En niet sinds gisteren. Bedenk je wat je hier zelf aan zou kunnen doen en als het antwoord 'niks' luidt, maak dan in ieder geval de balans op voor jezelf. Thuis krijg je het ineens op je heupen. Alles moet anders. Natuurlijk kost het ook weer bakken met geld. Boeien. Afgezien van een aantal zelfgekozen, vrijwillige veranderingen, krijg je helaas ook te maken met een noodgedwongen reparatie. Dáár geld aan uitgeven doe je minder graag. Is er misschien een handige vriend die je uit de brand kan helpen? Op liefdesgebied kan het, net als buiten, zomaar vriezen of dooien. In de vrieskou wordt alles keihard, terwijl het bij dooi in een behoorlijk natte boel kan ontaarden. Vieze blubberzooi ook. Anders kijk je gewoon nog even verder...

Weegschaal

23 september - 22 oktober
Sommige vriendschappen hangen aan een zijden draadje. Misschien de hoogste tijd om die lijntjes definitief door te knippen? Wat voegen diegenen eigenlijk nog toe? Als je dan toch lekker aan het schiften bent, vraag je dan ook meteen af of het überhaupt zin heeft om op de uitnodiging van je collega in te gaan. Plotseling heeft hij of zij kennelijk de behoefte om ook buiten het werk gezellig met je te chillen. Bakkie thee, prima natuurlijk. Maar bedenk dat er tijdens een avondje doorzakken - wanneer je compleet toeter bent - altijd dingen worden gezegd waarvan je achteraf denkt: voorbips, dat had ik toch echt beter niet kunnen doen! Zoals gewoonlijk ligt het gevaar van oververmoeidheid ook weer op de loer. Het is dan ook een fijne week om jezelf terug te trekken met een paar heerlijke boeken die je aandacht even helemaal afleiden van de hectiek van alledag. En je mobiel. Vreselijk toch, dat altijd en overal maar bereikbaar (willen) zijn!

23 oktober - 21 november
Je draait, woelt, knarsetandt en praat in je slaap. Je partner is gezegend met zo'n herrieschopper naast zich. Mogelijk heb je nu behoorlijk levendige dromen en word je niet zelden uitgeput wakker. Gelukkig - zowel voor jou als voor je lief -  is het allemaal van tijdelijke aard. Je gezinsleden en je naaste familie zijn niet te pruimen momenteel. Wat een zooitje 'ach en wee' bij elkaar. Allemaal lijken ze te kampen met drama en andere parafernalia. Sommigen hebben ook nog geld nodig. Tja. Wie niet. Goed, als je ze even uit de brand kunt helpen, doen. Maar dan is het ook wel belangrijk dat ze jouw gift of lening goed besteden. Anders kun je het beter maar meteen door de plee spoelen. Zelfde effect. Hoewel je het op je werk op zich best naar je zin hebt, weet je wel dat dit niet voor altijd zal zijn. Om eerlijk te zijn vind je je collega's leuker dan de baan zelf. In de liefde worden er diepgaande gesprekken gevoerd, die leiden tot nieuwe, mooie, gezamenlijke stappen.

Boogschutter

22 november - 21 december
Gebonden Boogschutters hebben de tijd van hun leven met hun geliefde. Quality time alom. Heerlijk! Qua werk kun je nu goed hogerop komen door de juiste feestjes te bezoeken en noest te netwerken. Een geplande pauze in de kantine geeft je meer rust dan wanneer je achter je computer met één hand op het toetsenbord een zak broodjes in je kraag zit te proppen. Die knallende hoofdpijn deze week is dan ook duidelijk het gevolg van teveel drukte en stress. Indien het mogelijk is om meer uren thuis te werken: meteen doen! Als je nog een (kleine) ruimte over hebt in huis, dan kun je daar misschien een werkkamer creëren. En anders duik je gewoon met je laptop de voorraadkast in. Je vindt het sowieso fijn om nu wat vaker thuis te zijn. Zo zie je je familie ook nog eens en kun je je tussen het werk door meteen lekker overal tegenaan bemoeien. Top!  

Steenbok

22 december - 19 januari
Je geliefde vindt je bar ongezellig deze week, maar je kunt er niets aan doen. Het ligt ook echt niet aan hem, je hebt gewoon even geen zin om te praten. Je gebruikt je mond liever om te eten. Frikadellen, kroketten, bitterballen, vlammetjes. Alles gaat erin. Maar woorden, die komen er even niet uit. Althans, niet op de juiste manier. Vermoeidheid speelt hierbij ook een rol; de hele week loop je 's nachts te spoken door het huis. Dan is er dit en dan moet je weer dat. En allemaal nú, want het kan natuurlijk niet wachten tot morgen. Wat een onrust in Huize Steenbok! Is er geen sprake van klusjes, dan is er wel weer iets wat je moet googlen. (Of iemand. Kan ook.) Na al die nachtelijke wandelingen zou je jezelf in het weekend eigenlijk lekker moeten trakteren op een uitgebreide voetmassage. Als je in je omgeving niemand zo gek kunt krijgen om uitgebreid aan je tenen te frutten, ga dan gewoon lekker een dagje naar de spa. Na een dagje wellness val je 's avonds als een blok in slaap, dat sowieso!

Waterman

20 januari - 18 februari
Hoewel iedereen om je heen loopt te hoesten en te proesten, blijft jou deze walgelijke griep gelukkig (nog) bespaard. Probeer de blaffende bende zoveel mogelijk te vermijden, des te groter is de kans dat je dit keer de dans werkelijk ontspringt. Verder ben je druk bezig het geluk naar je toe te trekken. Wat nou, nieuwe kansen afwachten? Zelf creëren die hap! Laat zien, die aantrekkelijke tronie van je. Overal! Helaas is slapen momenteel niet je sterkste kant en dat terwijl je eigenlijk wel (meer) rust nodig hebt. Je leeft deze week als een vampier. Gelukkig zet je nog net niet je tanden in de kloppende halsslagader van je lief, maar je berooft hem wel degelijk van zijn nachtrust. Jij niet slapen, hij ook niet slapen! Je carrière gaat fantastisch, evenals je financiën. Wat betreft persoonlijke aangelegenheden moet je nog iets meer geduld opbrengen. (Wat?!) Ja... er is sprake van uitstel of vertraging.

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.