Psyche
Jouw weekhoroscoop #13
Psyche
Jouw weekhoroscoop #5
Psyche
Jouw weekhoroscoop #11
Psyche
Jouw weekhoroscoop #4
Psyche
Jouw weekhoroscoop #6
Psyche
Jouw weekhoroscoop #7
Psyche
Jouw weekhoroscoop #12
Psyche
Jouw weekhoroscoop #9
Psyche
Jouw weekhoroscoop #3
Psyche
Jouw weekhoroscoop #10
Psyche
Jouw weekhoroscoop #2
Psyche
Jouw weekhoroscoop #51
Psyche
Jouw weekhoroscoop #52
Psyche
Jouw weekhoroscoop #48
Psyche
Jouw weekhoroscoop #49
Psyche
Jouw weekhoroscoop #49
Psyche
Jouw grote jaarhoroscoop #2018
Psyche
Jouw weekhoroscoop #47
Psyche
Jouw weekhoroscoop #50
Psyche
Jouw weekhoroscoop #45
Psyche
Jouw weekhoroscoop #42
Meer bekijken
  1. Psyche
  2. › ›
  3. Jouw weekhoroscoop #8
Psyche

Jouw weekhoroscoop #8

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. Stier, hak vandaag die knopen nog door. Tsjakka! Steenbok, op werk ben je deze week cool as ice. Dit hebben de sterren deze week voor jou in petto.

19-2-2018 08:00
Door Nathalie Kriek

What's up this week?     

Vissen

19 februari - 20 maart
Je geniet steeds vaker en steeds meer van de kleine dingen die het doen. De simpele geneugten des levens. Een bak dampende kibbeling met je favoriete saus, een dikke vette kapsalon met kaas, een met liefde gemaakt sateetje of een ordinaire zak kartelchips uit de buurtsuper. En dat alles met de voetjes omhoog voor de tv. Ja Vis.  het is geen toeval dat alle genotsmomenten momenteel te maken hebben met 'eten' en 'zitten'. Je gaat werkelijk je b(r)oekje te buiten! Koop een zak geschrapte waspeen en een dozijn komkommers en stap op je fiets voor een flink rondje trappen en zweten. Ben je nou helemaal! Op je werk gaat alles stukje bij beetje weer beter en is er waarschijnlijk een nieuwe leidinggevende met wie je het prima kunt vinden. Een nieuwe fase (met minder stress!) breekt aan. Op het gebied van de liefde zit er een gezellig weekendje weg aan te komen. Deze week wordt er geboekt, of je gaat daadwerkelijk al richting vakantiebestemming. 

 

Ram

21 maart - 19 april
Je kunt geen moment stilzitten. En dat is helemaal niet erg, want je hebt de laatste tijd genoeg op je reet gezeten. Niet alleen qua werk ben je heel gemotiveerd, ook wat betreft sporten heb je helemaal de smaak te pakken. Van sporten word je lekker moe, dus kun je 's avonds ook eindelijk eens op tijd naar je nest. Al met al is er sprake van een gezond ritme. Probeer dat vast te houden, dan wordt het vanzelf een gewoonte waar je straks niet meer buiten kunt. O nee. Dat is een verslaving. Ook goed. Bepaalde ervaringen die je deze week opdoet met andere mensen (vrienden, familieleden, collega's) brengen verhelderende inzichten, met als gevolg dat je beter in staat bent andermans mening moeiteloos van je af te laten glijden. Het is nu eenmaal zo dat als iemand per se negatief over jou wil denken, het toch niet meer uitmaakt wat je doet. 

 

Stier

20 april - 21 mei
Veel dingen verliezen na verloop van tijd hun glans. Slechts enkele dingen worden mettertijd waardevoller. De kunst is om deze twee zaken van elkaar te scheiden. Wat is dof geworden en waarvan gaan jouw ogen nog steeds glimmen? Dit is een goed moment om alles en iedereen in gedachten de revue te laten passeren en keuzes te maken voor de toekomst. Waar wil je mee verder en wat (wie) ben je spuugzat? Hak vandaag die knopen nog door. Tsjakka! De kans bestaat dat je deze week afspraken vergeet of ergens te laat komt aankakken omdat je je nog net op tijd herinnerde dat je ergens heen moest. Check voor alle zekerheid nog even je agenda. Niet alleen de pagina's voor deze week, maar ook die voor de volgende. Met het oog op werk en/of studie is er een gezellig succesje te verwachten. Op financieel gebied weet je hier en daar op een leuke manier wat euro's te besparen. Dat smaakt naar meer!

 

Tweelingen

22 mei - 20 juni
Op het gebied van werk ben je lekker bezig; bepaalde nieuwe ideeën kunnen nu uitgevoerd worden. Met je financiën gaat het ook stukje bij beetje vooruit en in de liefde gaat het - voor jouw doen - ook wel oké, zolang je geliefde (of iets wat hiervoor doorgaat) je niet al te zeer claimt. Eigenlijk gaat alles redelijk voor de wind. Met de nadruk op 'wind'. Er is deze week namelijk een verhoogde kans op broekhoest en buikloop. Uiteraard komt één en ander nooit gelegen, maar deze week al helemaal niet. Sla voor alle zekerheid alvast wat Norit in. Rollen krasloten kopen of het casino platlopen in de hoop op die ene enorme klapper, is niet de manier om rijk te worden. Sterker nog, je bereikt er het tegenovergestelde mee. Gokken maakt je nu absoluut arm. En chagrijnig. Tel uit je winst. Op het werk zijn er geen grote veranderingen te verwachten. Alles blijft een beetje bij hetzelfde. Nou ja, niet een beetje. Gewoon helemaal.

 

Kreeft

21 juni - 22 juli
Bepaalde familiebanden zijn een beetje ontwricht. Ligt het echt allemaal aan de ander, of ben jij zelf ook niet al te tactvol, vriendelijk en redelijk geweest? Onthoud je misschien alleen de nare dingen, ondanks de positieve herinneringen die eigenlijk de overhand hebben? Hoe dan ook, de aanleiding van deze ruzie is waarschijnlijk van niveau ‘kleuterbouw’. Jullie hoeven elkaar echt niet direct in de armen te vliegen, maar een normaal gesprek moet toch wel mogelijk zijn. En nee. Niet via de app. Waarschijnlijk is dit fenomeen juist de bron van alle ellende. Verder is het een fijne week om je huis weer eens helemaal van boven tot onder op te ruimen en een gezellige sfeer te creëren. Je doet er verstandig aan je oogkleppen af te doen in verband met een (redelijk verse) vriend of vriendin. Waarschijnlijk heeft deze persoon het toch minder goed met je voor dan je denkt, en is jullie contact vooral gebaseerd op zijn of haar eigenbelang.

 

Leeuw

23 juli - 22 augustus
Je partner speelt een grote rol bij het nemen van belangrijke beslissingen. Hoewel je zelf al best een idee hebt hoe je bepaalde dingen wilt gaan invullen, is het nu toch belangrijk voor je wat je geliefde ervan vindt. Ben je single, bespreek dit onderwerp dan met een goede vriend of met een van je ouders (jouw potentiële partner dient zich pas rond de zomer aan). Bepaalde onzekerheden waar je vorige week mee tobde, pruttelen ook deze week nog even door. Ga desondanks niet over één nacht ijs en jengel anderen gerust de oren van hun kop totdat je zeker weet wat je moet doen. Meestal doen ze dat bij jou, maar nu ben jij even aan de zeurbeurt. Het najaar heeft een grote verrassing voor je in petto wat betreft je carrière, maar succes is alleen te verwachten als je de dingen nú al goed aanpakt. Je komt deze week moeilijk in slaap. Probeer 's avonds nog even een wandeling te maken en een beker warme melk te drinken. Boekje mee naar bed, geheid dat je ogen na drie pagina's al dichtvallen.

 

Maagd

23 augustus - 22 september
Om maar niet al te veel te hoeven denken aan zaken die je verdrietig, onzeker of boos maken, focus je je helemaal op je werk. Natuurlijk kan werken een fijne afleiding zijn, maar bedenk wel dat werken tot je scheeftrekt, uiteindelijk niet de oorzaak van je onvrede wegneemt. Is er helemaal niemand in je omgeving met wie je hierover kunt praten? In de liefde gaat het er prettig aan toe, maar waar is de hartstocht? Als een romantisch samenzijn vooral aanvoelt als 'gezellig' is het misschien tijd om het vlammetje een beetje aan te wakkeren. Tenzij jullie het allebei prima vinden zo. Dan hoeft het niet. Hopelijk kan je partner wel een beetje koken, want de kans dat een (vette) maaltijd zwaar op de maag valt is groot. Bummer! Is er weer geen ruimte voor vlinders. Op het financiële vlak ga je als een speer, maar er zit ook een hele dikke, grote, ongemakkelijke en vooral ook ongewenste kostenpost aan te komen, dus zet hiervoor nu alvast een flink bedrag opzij.

Weegschaal

23 september - 22 oktober
Het is een goede week om de boel eens lekker te verbouwen thuis. Klussen die nog op stapel stonden, maar steeds vooruit geschoven werden, kunnen nu flink worden aangepakt. Twijfel je over een eventuele verhuizing, maak dan een lijstje met de voor- en nadelen hiervan. Op werkgebied worden je nieuwe kansen geboden. Juist omdat je deze week minder JoJo be like bent, ben je in staat om direct de juiste beslissingen te nemen en er helemaal voor te gaan. Qua sociale contacten krijg je er zomaar een hele kudde nieuwe koppen bij in je netwerk. Handig! Vermijd het eten van varkensvlees. Knorretje geeft je pukkelige huiduitslag, die zó niet matcht met je mooie nieuwe roze haarclip! Blijf ervoor waken dat je voldoende rust krijgt tijdens alle hectiek. Je hebt de neiging door te draven, waardoor je je straks echt vergaloppeerd. In de liefde wacht je deze week een verhitte discussie.

23 oktober - 21 november
Met het oog op de toekomst ben je klaar voor de volgende stap. Die bestaat nu nog voornamelijk uit het jezelf oriënteren op een nieuwe uitdaging, maar dat is oké. Wanneer je nieuwe dingen ziet en openstaat voor een andere aanpak, raak je vanzelf geïnspireerd door de dingen die je tegenkomt. Je huishouden ligt daarentegen wel weer even helemaal op zijn naad. Opgehoopt wasgoed, een duimendikke laag stof op je tv en warrige, onopgemaakte bedden. Wat een janboel maak je er weer van. Toch is het je vergeven. De zaken die nu echt belangrijk zijn hebben terecht je prioriteit. Hieronder vallen gezond eten, sporten en het drinken van liters verantwoorde, vloeibare (groene?) lekkernijen zonder toegevoegde suikers. Kijk eens op de weegschaal. Anderhalve kilo eraf deze week!

 

Boogschutter

22 november - 21 december
Je loopt de ganse dag te knarsetanden. Waarom doet hij zijn morsige onderbroek niet gewoon in de daarvoor bedoelde wasmand? Er kan wel een duur merkje in staan, maar vies is vies! En waarom moet jij altijd het dopje van de tandpasta erop draaien nadat hij zijn tanden heeft gepoetst? Waarom doet hij na het bouten geen nieuwe wc-rol op de houder? Waarom haalt hij niet even de borstel door de pot? Samenwonen is de hel, toch kun je niet zonder hem. Omdat je hem er al tig keer op aangesproken hebt, zonder enig resultaat, is de enige oplossing: laat het. Hij zal vast ook jouw onhebbelijkheden door de vingers zien. Of nee, die heb je natuurlijk niet! Ook op je werk doe je er goed aan gewoon maar mee te gaan met de flow. Of die je nu ergens of nergens brengt, het kost in elk geval een stuk minder energie dan overal tegenin gaan zonder dat het je iets oplevert. Voor alles geldt nu even: verspilde moeite!

 

 

Steenbok

22 december - 19 januari
Eigenlijk heb je de behoefte om het flink op een zuipen te zetten. En eigenlijk is dit nu echt een heel slecht idee. De kater die erop volgt is niet te harden. Maar het vervelendste is nog wel dat als je de volgende morgen wakker wordt, het probleem dat je wilde verdrinken, er nog steeds is! Op het werk ben je echter cool as ice. Ook al wind je je van binnen misschien enorm op, van buiten zal niemand dit aan je merken. Wat er ook gebeurt, jij bent niet van je stuk te krijgen, hetgeen een rustgevende werking heeft op alle paniekzaaiers om je heen. Blijf wel op je (nacht)rust letten, anders gaat je weerstand erop achteruit. Sommige dingen in de privésfeer gaan echt finaal fout, maar als je hier op de juiste manier mee omgaat, zal het je duidelijk worden dat dit er al een tijdje aan zat te komen en dat het maar goed is dat de kogel nu door de kerk is. Klaar mee!

Waterman

20 januari - 18 februari
Zorg dat je deze week niet te lang achter je laptop zit. Je mobiele telefoon kost je sowieso al bakken met tijd, maar deze week komt er echt helemaal niets nuttigs uit je handen. Wat doe je nu eigenlijk de hele dag op dat ding? En wat toeter je allemaal op social media? Zijn er werkelijk zoveel mensen die reikhalzend uitkijken naar wat je vandaag allemaal weer de ether in slingert? Check nog even al je tijdlijnen en bekijk of daar nu echt zinvolle informatie staat. De pannenkoeken die het allemaal klakkeloos liken, daar valt trouwens ook een boek over te schrijven. Gaan we niet doen. Hup Waterman, ga offline en kijk eens wat het echte leven je allemaal te bieden heeft! Oh kijk! Een écht feestje! Qua werk is het trouwens even rustig nu, maar dit is maar tijdelijk. Direct na de zomer wordt het weer gillend druk, dus schuif bepaalde werkzaamheden niet voor je uit, anders krijg je straks alles tegelijk voor je koker. 

 

 

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.