Psyche
Jouw weekhoroscoop #9
Psyche
Jouw weekhoroscoop #8
Psyche
Jouw weekhoroscoop #3
Psyche
Jouw weekhoroscoop #12
Psyche
Jouw weekhoroscoop #4
Psyche
Jouw weekhoroscoop #5
Psyche
Jouw weekhoroscoop #13
Psyche
Jouw weekhoroscoop #6
Psyche
Jouw weekhoroscoop #11
Psyche
Jouw weekhoroscoop #10
Psyche
Jouw weekhoroscoop #2
Psyche
Jouw weekhoroscoop #51
Psyche
Jouw weekhoroscoop #52
Psyche
Jouw weekhoroscoop #49
Psyche
Jouw grote jaarhoroscoop #2018
Psyche
Jouw weekhoroscoop #50
Psyche
Jouw weekhoroscoop #47
Psyche
Jouw weekhoroscoop #49
Psyche
Jouw weekhoroscoop #48
Psyche
Jouw weekhoroscoop #41
Psyche
Jouw weekhoroscoop #43
Meer bekijken
  1. Psyche
  2. › ›
  3. Jouw weekhoroscoop #7
Psyche

Jouw weekhoroscoop #7

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. Is het harten troef of zetten we de joker in? Lees het allemaal in de speciale -  ietwat verhitte – valentijnseditie van Sterrenstof, boordevol inspiratie en sexy tips and tricks voor de perfecte Valentijnsdag en -nacht!Dit hebben de sterren deze week voor jou in petto. 

12-2-2018 08:00
Door Nathalie Kriek

What's up this week?     

Waterman

20 januari - 18 februari
Jouw kleihaas mag jou altijd wakker maken voor een ferme, uitgebreide kuit- en enkelmassage waarbij hij de druk stukje bij beetje opvoert en met zijn duimen in je vlees van boven naar beneden gaat, en weer terug. Wat je ook sexy vindt is wanneer hij je bewerkt met een kwast - met of zonder verf - waarbij kippenvel teweegbrengende kriebels en kleffe, koude natte streken elkaar verrassend afwisselen. Zelf houd je er ook van een beetje sport en spel toe te voegen aan het bedritueel. Het mag vooral niet te saai en voorspelbaar worden. Kussengevecht! Jouw partner kan altijd het onverwachte verwachten van jou. De ene keer ben je teder en zacht, de andere keer een wilde furie die haar nagels in zijn rug klauwt. Hij zal er elke keer ook echt van genieten, want zo vaak doen jullie het nu ook weer niet. Af en toe is wat jou betreft genoeg. Binnen de relatie praat je graag en veel en maak je hem steevast aan het lachen met je malle fratsen en rare uitspattingen. Wel is het belangrijk voor je dat hij je niet claimt. Je moet wel je eigen dingen kunnen blijven doen. Ook zonder hem. Valentijnstip: Samen een jointje roken in een warme, gezellige kamer (bij voorkeur met open haard) vol kaarsen, kussens, poefjes en wierook, met jullie favoriete muziek en schalen vol chocoladetoffees, minirepen en bonbons.

Vissen

19 februari - 20 maart
Het zal niet de eerste keer zijn dat jij je balschol om een voetmassage vraagt. Heeft hij geen zin? Dan zeur je gewoon door tot hij het - al is het met forse tegenzin - alsnog doet. Hierbij beveel je hem graag waar hij wel of niet moet zijn, waar de druk moet worden opgevoerd en waar het wel wat kieteliger mag. Omdat je zelf als geen ander weet wat de perfecte voetmassage behelst, trakteer jij je lief ook op deze verwennerij. (Misschien leert hij er nog iets van...) Binnen de relatie ben je weliswaar gevoelig, maar draag je het hart niet op de tong. Wanneer jou iets dwarszit, zal je geliefde het werkelijk uit je moeten trekken, en dan nog kom je er schoorvoetend mee voor de dag. Als je de juiste partner hebt, kent hij jou beter dan jij jezelf kent en zal hij je regelmatig vertellen waar je mee zit en wat eraan schort. Knuffelen vind je heerlijk, maar je bent soms - zelfs na een jarenlange relatie - te verlegen om zelf het initiatief te nemen. Zo cute. Valentijnstip: Gezellig thuisblijven, met champagne, rozen, patat met mayonaise en een berenklauw met pindasaus. Of een portie kipsaté.

Ram

21 maart - 19 april
Fifty shades of Aries! Brandende liefde is zeker te verwachten, deze week in de slaapkamer. Jouw bedvlo maakt je wild door je zachtjes door je haren te kriebelen, subtiel in je nek te blazen of pittig aan je oor te knabbelen. Het is van groot belang dat hij jou hierbij voortdurend laat weten dat jij de enige voor hem bent. En dat jij natuurlijk de beste bent die hij ooit heeft gehad. Doet hij dit niet, of geeft hij een antwoord dat je niet wilt horen, dan is het snel uit met de pret en ga je op zoek naar iemand die jou wel op een torenhoog voetstuk plaatst. Het enige probleem is dat je je dan juist weer snel gaat vervelen. Tegengas heb je nodig. En niet zo'n beetje ook! Heb je uiteindelijk toch de perfecte partner gevonden - die jou wél op handen draagt, maar ook weer geen doetje is die alles doet wat je hem opdraagt - dan verras jij je geliefde graag met speciale, originele en persoonlijke cadeautjes. En met rode of zwarte lingerie. Of je nu voor kant, lak of leer gaat, hangt af van wat jouw geliefde kan handlen. En dat geldt ook voor de bijbehorende speeltjes. O ja, nog even voor de duidelijkheid: you're in charge! Je laat je alléén door je lief overmeesteren als hij jou ook op geestelijk gebied de baas is. Zo niet, lach je hem vierkant uit. Wat denkt hij! Valentijnstip: Een bos rozen en een etentje in je favoriete, gezellige, niet al te dure restaurant zijn de ingrediënten voor een heerlijke Valentijnsdag.

Stier

20 april - 21 mei
Jouw bedvogel kan jou helemaal in extase brengen door - Dracula be like - zijn tanden in je nek te zetten. Ook vind je het niet erg om geblinddoekt te worden, om vervolgens in het 'donker' allerlei spannende dingen te proeven en foezelige strelingen over je huid te voelen, afkomstig van zijdezachte stofjes, donzige veertjes en andere poezelige attributen. Jouw eigen special skill: slow hands. Je bent een kei in masseren, strelen, aaien en kriebelen en je houdt er niet van om dingen te overhaasten. Wel ben je strontjaloers en vreselijk bezitterig. Je hebt een grote behoefte aan zekerheid. Je partner is van jou, en elk mokkel dat alleen maar naar hem kijkt is sowieso een h**r. En wee je gebeente als hij nog terug kijkt ook (echtscheiding!). Hoewel het je weinig moeite kost je lief te zeggen dat je van hem houdt, ontbreekt het je nog wel eens aan spontane genegenheid. Jouw liefde uit zich meer in woorden dan in daden. Valentijnstip: Jouw perfecte Valentijnsdag vier je samen met je geliefde in bed, voor de tv, met een afhaalpizza op schoot. 

 

Tweelingen

22 mei - 20 juni
Jouw erogene zones bevinden zich vooral tussen de vingers en de tenen. Maar zo nu en dan een warme tong in je oor kun je ook best waarderen. Mits jouw wipkip van wanten weet natuurlijk, en niet als een hitsige hagedis tekeergaat daarbinnen. Wel dient jouw geliefde een bovengemiddeld IQ te hebben en een beetje rap van de tongriem gesneden te zijn; dat vind je sexy. Een onnozele hals biedt jou totaal geen uitdaging of spanning. Op jouw beurt verras jij je partner graag met onverwachte handelingen, speciale standjes, een geweldige kustechniek en... de Kamasutra! Je bent namelijk heel creatief, zowel onder, binnen, buiten als tussen de lakens! Binnen de relatie ben je echter wel een vreselijke pestkop. Degene 'met wie jij hebt' moet wel bestand zijn tegen jouw grappen en grollen. Soms ga je als joker echt te ver en schroom je niet om je lief te laten schrikken, pijn te doen, te kwetsen of zelfs op te sluiten. Luisteren is ook niet je sterkste kant. Problemen lach je weg en van zijn onzekerheden maak je een fatu. Met het begrip 'trouw' neem je het ook niet zo nauw. Eigenlijk ben je best een kreng. Valentijnstip: Jouw ultieme Valentijnsdag bestaat uit een bezoekje aan het seksmuseum, lekker pittig Surinaams eten en daarna thuis gezellig samen een soft-pornootje kijken.

Kreeft

21 juni - 22 juli
Jouw bedwants kan jou helemaal gek maken door je borsten en buik te teasen, maar een minnaar die jou 'hoofd' geeft, schop je ook je bed niet uit. Ook vind je het spannend om dingen buiten te doen, op het strand, in het bos of (skinny dipping) in the river. Nu met die kou is dat een minder goed idee; het overdekte zwembad is een aardig alternatief. Of het pashokje, whatever. Jouw specialiteit in de slaapkamer is standje cowgirl. Yeee-ha! Als liefje ben je heel zorgzaam. Een echte kloek. Lekker koken en het thuis gezellig maken, dat is wat je graag doet. Zeker wanneer dit gewaardeerd wordt raak je extra gemotiveerd om nóg meer je best te doen. Je bent dan ook absoluut trouw en eist dit van je partner ook. Helaas kan jaloezie je soms transformeren in een groen, grillig of zelfs giftig monster. Op zulke momenten kun je werkelijk onredelijk zijn en je eigen onzekerheden projecteren op je nietsvermoedende lief. Die vervolgens op zijn kop moet staan om je weer tot bedaren te brengen. Hetgeen zomaar uren kan duren. De perfecte Valentijnsdag breng je thuis door, knuffelend met je geliefde op de bank voor de tv in een kamer vol kaarsjes, geurende olie en kussens. En iets lekkers erbij van de Turk.

 

 

Leeuw

23 juli - 22 augustus
Jij kreunt het uit van genot als jouw bedkwast je rug bewerkt. Niet met zwepen of andere striemende attributen, maar gewoon met zijn handen. Een stevige warme massage met of zonder olie (je houdt van afwisseling) brengt jou totally in the mood! Het helpt ook als hij je daarbij keer op keer vertelt hoe mooi je bent, hoe fijn je rondingen zijn en hoe zacht je huid is. Hoewel je dol bent op complimenten en vleierij, steek je ook niet onder stoelen of banken hoe trots jij op je lief bent. Je geeft hem dan ook de tijd van zijn leven door hem op een voetstuk te plaatsen, met hem rond te paraderen als een trofee en in bed het voortouw te nemen. Je weet immers exact wat hij lekker vindt! Sterker nog, je kunt hem er 's nachts voor wakker maken. Binnen de relatie houd je best van een beetje actie zo nu en dan, tegelijkertijd ben je wars van veranderingen. Feestjes vind je vooral leuk omdat je er kunt shinen. Toch vind je het daarna altijd weer fijn om thuis te komen, in je eigen vertrouwde hut. Valentijnstip: Indien mogelijk, ga een weekje naar de zon. Zo niet, bezoek dan samen een spa waar ze ook vitamine D-lampen hebben hangen. Inclusief sauna en een lekkere, doch verantwoorde lunch.

 

Maagd

23 augustus - 22 september
Jij houdt wel van een beetje kinky business, en je bent dan ook zeker niet vies van een beetje experimenteren met bondage en dingen. Een verpleegstersuniform of dienstmeisjesoutfit? No problem! Netkousen, killer heels en gaan met die, eh, banaan.  Je lover dient er wel goed uit te zien en geen onhebbelijke gewoontes, zenuwtrekjes, verkeerde haarinplant, scheve tand of knobbelneus te hebben, want dan knap je af. En hij mag ook niet te hard zuchten, te snel of te langzaam bewegen, de verkeerde dingen zeggen of überhaupt ademhalen; dan ben je weg. (Verder ben je gelukkig niet zo kritisch.) Als je dan toch je perfecte kwakvors gevonden hebt, zie jij eruit om door een ringetje te halen, ben je altijd en overal glad geschoren en draag je steevast een exclusief parfum. In bed ben je zowel een engel als een bengel. Je geeft hem the perfect blow job. Niet omdat je dat nou zo'n feest vindt om te doen, maar omdat je graag wilt dat hij overal rondbazuint dat jij de beste bent. Hoewel je binnen de relatie goed in staat bent te communiceren, ben je op sommige vlakken gesloten als een oester. Vooral waar het je diepere gevoelens, twijfels of  onzekerheden betreft. Je bent wel bereid veel voor je partner te doen, maar o wee als hij geen 'dank je wel' zegt: foute boel! Valentijnstip: Boek samen een hotelsuite met kingsize bed en bubbelbad. 

Weegschaal

23 september - 22 oktober
Jij laat graag uitvoerig je billen strelen door jouw stootvis. Je wordt ook graag uitgebreid door hem gekust. Wel is het belangrijk voor je dat je écht iets voor hem voelt. One night stands zijn daarom niet echt jouw ding. Ten eerste ben je kritisch as f*ck en dus niet zo snel onder de indruk van iemand. Daarbij moet je bedpartner niet alleen aantrekkelijk zijn, maar ook exact weten waar jij van houdt én weten waar Abraham de mosterd haalt. Aan geklungel heb je geen boodschap. Ten tweede vind je seks met een vreemde toch ergens een beetje cheap-ass. Wat als hij tegenvalt? Dan zit je ermee. Het liefst heb je dus gewoon fijne seks met je eigen vent. Jouw specialiteit op dit gebied is je enorme zorgzaamheid, die tot diep onder het dekbed reikt. Jouw partner heeft niets te klagen; jij doet werkelijk álles om hem te behagen. Mooie lingerie, lekker luchtje, haartjes in de krul, perfecte make-up en prachtige nagels, in exact dezelfde kleur als je lipstick: alles, maar dan ook álles klopt! Binnen de relatie ben je best een flirt, ook met anderen. Toch heb je daar verder geen bedoelingen mee. Het geeft vooral je zelfvertrouwen een boost, om te weten dat je nog steeds aantrekkelijk bent. Valentijnstip: Met een nieuwe fles van je favoriete parfum kan je partner jou echt blij maken. Een diner bij kaarslicht maakt het af.

23 oktober - 21 november
Jouw trekveer kan je werkelijk in extase brengen door je onderlichaam te beroeren. Je liezen, je bovenbenen en alle delen daaromheen zijn zeer gevoelig voor aanrakingen. Ook vind je het helemaal geweldig als hij je daar kneedt, knijpt en masseert. Zelf draag je graag hoge leren laarzen, in combinatie met spannende lingerie of andere sexy - soms kinky - kleding. Toch zal een potentiële partner alles uit de kast moeten halen om jou beter te leren kennen. Hoewel je zelf alles van de ander wilt weten - en dit ook moeiteloos uit hem trekt - blijf je zelf gesloten en terughoudend. Je stapt zelf ook niet graag op een ander af. You're Scorpio Lady, dude! Mensen moeten moeite doen. Een praatje aanknopen met iemand is voor jou geen enkel probleem, maar versieren of versierd worden, dat is natuurlijk wel even andere koek. En dat is juist wat jou zo woest aantrekkelijk maakt. Dat mysterieuze, wat om jou heen hangt. Daarbij ben je afwisselend koel en hard en dan weer liefdevol en zorgzaam, waardoor je partner van tevoren nooit weet wat hij kan verwachten en hierdoor telkens weer wordt verrast. Valentijnstip: Jouw partner kan jou een fijne Valentijnsdag bezorgen door je een spannend non-fictieboek cadeau te doen en/of bioscoopkaartjes voor een goede (misdaad)thriller of detective te regelen.

 

Boogschutter

22 november - 21 december
Je heupen, dijen en flanken zijn de lichaamsdelen die zeer gevoelig zijn voor strelingen. Nog fijner vind je het om daar lekker stevig vastgepakt te worden. Als jouw knolkwal zin heeft, boekt hij in deze zone geheid succes. Wat jou aantrekkelijk maakt in de slaapkamer is jouw wilde, impulsieve manier van handelen. Vaak gaat hier eerst flink wat uitdagend gedrag aan vooraf. Door op hoge hakken rond te paraderen in strakke jurkjes, korte rokjes en andere sexy kleding, weet je door middel van deze 'paringsdans' jouw geliefde exact te krijgen waar je hem hebben wilt. Eenmaal in de slaapkamer (of de badkamer, de bijkeuken, het dak van de buren of waar je het liefdesspel dan ook wilt voortzetten) ga je recht op je doel af. Niets is jou te gek. Een partner met een vrije geest is dus wel absoluut een must voor je. Je houdt ervan te experimenteren, dus aan een preutse peer in je bed heb je helemaal niets. Wanneer je partner je niet genoeg aandacht meer geeft of jou niet langer weet te boeien, heb je de neiging vreemd te gaan. Meestal ben je niet lang daarna ook echt gevlogen. Als de koek eenmaal op is, is die ook echt op. Valentijnstip: Lekker kruidig exotisch eten, gevolgd door een uitgebreid toetjesbuffet, compleet met chocoladefontein.

 

Steenbok

22 december - 19 januari
Jij wordt graag zachtjes gestreeld en geplaagd op en over de achterkant van je benen, inclusief je knieholten. Dit mag jouw knopworm met van alles doen: zijn handen, zijden sjaaltjes, fake fur, flosdraad, tandenstokers, watjes, schroevendraaiers, klauwhamers, de duvel en z'n ouwe moer. Wel neem jij daarna het spel over door je geliefde op sexy wijze te domineren. Je bent niet bang om hem een bitch slap te geven of zo nu en dan zelfs je zweep uit de kast te trekken. En te gebruiken! Wanneer jouw geliefde het aankan, vind je het heerlijk om ook zelf een keer onderdanig te zijn. Binnen de relatie heb jij een opmerkelijk voordeel. In je jonge jaren ben je geestelijk verder dan je leeftijdgenoten, terwijl je als volwassene juist jonger van geest bent dan anderen van jouw generatie. Hierdoor kan het gebeuren dat je als jonge chick valt op oudere mannen en als rijpe dame cougarneigingen krijgt. Wel is het belangrijk voor je dat jullie allebei een goede baan en bijbehorend dik salaris hebben, want een luxepaardje ben je wel. Valentijnstip: Dineren in een super-de-luxe restaurant, compleet met champagne en kaviaar. Een diamanten ring of veertig karaat gouden ketting is harten troef. 

 

 

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.