Psyche
Jouw weekhoroscoop #13
Psyche
Jouw weekhoroscoop #5
Psyche
Jouw weekhoroscoop #9
Psyche
Jouw weekhoroscoop #3
Psyche
Jouw weekhoroscoop #10
Psyche
Jouw weekhoroscoop #12
Psyche
Jouw weekhoroscoop #4
Psyche
Jouw weekhoroscoop #7
Psyche
Jouw weekhoroscoop #8
Psyche
Jouw weekhoroscoop #11
Psyche
Jouw weekhoroscoop #51
Psyche
Jouw weekhoroscoop #2
Psyche
Jouw weekhoroscoop #52
Psyche
Jouw grote jaarhoroscoop #2018
Psyche
Jouw weekhoroscoop #49
Psyche
Jouw weekhoroscoop #48
Psyche
Jouw weekhoroscoop #49
Psyche
Jouw weekhoroscoop #50
Psyche
Jouw weekhoroscoop #47
Psyche
Jouw weekhoroscoop #40
Psyche
Jouw weekhoroscoop #46
Meer bekijken
  1. Psyche
  2. › ›
  3. Jouw weekhoroscoop #6
Psyche

Jouw weekhoroscoop #6

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. Dit hebben de sterren deze week voor jou in petto. 

05-2-2018 08:00
Door Nathalie Kriek

What's up this week?     

Waterman

20 januari - 18 februari
In deze periode is je waterhuishouding een beetje van slag. Niet alleen jank je veel te snel, je houdt ook vocht vast in je enkels en je onderkin, terwijl je 's nachts juist continu naar de wc moet. Iedereen weet dat jij graag overal en altijd ergens 'je plasje overheen' doet, maar met dit 'gezeik' loopt het een beetje de spuigaten uit natuurlijk. Verminder je zoutinname, verhoog het voeteneind van je bed en drink meer water. Ook heb je behoefte aan wat rust om je heen. Niet omdat je een oude truttenbol bent die geen zin heeft in gezelschap, maar juist omdat je jezelf de laatste tijd te veel voor iedereen hebt opengesteld, waardoor het nu een klein beetje te veel van het goede is geworden. Alles en iedereen komt voor je gevoel net even iets té dichtbij en ja, daar krijg je moordneigingen van. Dus het is beter voor jezelf én voor alle anderen om even wat tijd met jezelf en je gezin door te brengen. Hen kun je namelijk wel om je heen verdragen nu. Met alle liefde zelfs. Tot op zekere hoogte. Daarna wil je naar bed. Alleen. (Voeten omhoog!)

 

Vissen

19 februari - 20 maart
Er is veel te doen in huis momenteel. Veel klussen ook waar je wat hulp bij nodig hebt, dus waarschijnlijk moet je even iemands aars likken. Bij wijze van spreken! Niet echt likken, die aars natuurlijk. Maar iemand even lief aankijken, vriendelijk om hulp vragen en een fles whisky of een doos sigaren meenemen is natuurlijk wel sympathiek. Het vergroot je gunfactor, zeg maar. De klussen gaan goedkomen. Zelfs als de aanschaf van het materiaal alles bij elkaar iets meer gaat kosten dan je had verwacht, is het oké, je kunt het missen. Nu alleen je administratie nog. Je zou er verstandig aan doen iets beter bij te houden wanneer er iets in- of uitgaat (qua geld), zodat je het overzicht houdt en niet eens in de zoveel tijd een hele berg achterstallige meuk moet wegwerken. Laat je vooral het weekend niet piepelen door kinderen (van jezelf, de buren of je zus). Ze zijn nu een beetje aan de dominante kant. En in een bloedirritante bui. Ook nog.

 

Ram

21 maart - 19 april
Hoewel het op liefdesgebied redelijk soepeltjes verloopt, bestaat toch de kans dat alles weer een beetje vanzelfsprekend wordt. Het bij je lief in de broek scrollen is momenteel meer een routineklus dan dat er sprake is van werkelijke passie. Even je koppie erbij Ram, dan spatten straks de vonken er weer vanaf. Ga echter niet ergens vol op de tocht liggen; je bent nu extra vatbaar voor verkoudheid, griep en andere malaise. Verder is het wel een leuke week om iets gezelligs met vrienden te ondernemen. De gesprekken die jullie voeren brengen je weer op nieuwe ideeën waar je absoluut iets mee kunt. Vooral met het oog op 'wonen' raak je bijzonder geïnspireerd. Met je werk gaat het meer dan goed, de ene opdracht na de andere stroomt binnen en je bankrekening begint zo zoetjesaan zó uit zijn voegen te barsten, dat je bijna niet meer weet wat je met je geld moet doen. Grapje. Jij en niet weten wat je met geld moet doen. Haha.


 

Stier

20 april - 21 mei
Een of andere lul-de-behanger waar je dacht vanaf te zijn, kruist deze week zomaar je pad. Gatverdamme! Het beste kun je gewoon gebruik maken van the silent treatment, want hoe sneller jij in de gordijnen klimt, hoe leuker hij het vindt. Of zij, want het kan net zo goed een draak van een wijf zijn, die jou nu weer lastig komt vallen. Blijf kalm en doe alsof het je niets doet. Sterker nog, wees uitermate vriendelijk! Dat brengt de ander pas echt van zijn à propos. Blijf goed voor jezelf zorgen, want je weerstand is nu aan de lage kant. Veel broccoli en andijvie eten, en andere groene herrie die je eigenlijk zum kotzen vindt, maar die nu eenmaal wel heel goed voor je is. Lekker proppen met dat groen, tot je straks één grote wandelende antioxidant bent. Op financieel gebied ga je best goed en ook eventuele problemen binnenshuis (zoals met je partner en bijbehorend grut) nemen af.

 

Tweelingen

22 mei - 20 juni
Iemand die jou een poos in het ongewisse heeft gelaten, geeft nu eindelijk openheid van zaken. En hier was je zó aan toe! Je hebt het gevoel dat er letterlijk een last van je af valt en je zit meteen ook weer een stuk lekkerder in je vel. Desondanks blijf je een zenuwpees. Je maakt je momenteel druk om alles en dan met name om zaken die je zelf niet kunt veranderen of - nog erger - die jou überhaupt niet aangaan. Be cool Twin! Over je financiën hoef je je deze week geen zorgen te maken. Dat gaat allemaal echt wel goed. Je kunt je zelfs iets moois permitteren, iets wat je echt graag wilt hebben. Waak echter wel voor een impulsaankoop. Je kunt een dergelijk groot bedrag maar één keer uitgeven. Ook is het een goed moment om 'sorry' te zeggen tegen iemand die je kort geleden (of in de vorige eeuw, maakt niet uit) enorm hebt gekwetst. Geef het maar toe, soms denk je er heus nog wel eens aan. Klaar de lucht! Het is nooit te laat om schoon schip te maken. Hoe de ander ook reageert, je hebt het dan in ieder geval geprobeerd en wie weet valt het nog reuze mee ook.

 

Kreeft

21 juni - 22 juli
Zorgen over diarreehaar en vetrollen zijn niet relevant; het zit vooral tussen je oren. Het is namelijk de week van de ingebeelde lelijkheid voor de Kreeft. Mens, je bent prachtig! Menig vrouw zou willen dat ze eruitzag zoals jij. Het jammere is wel dat wanneer je in zo'n bui bent, je ook volledig in de mineurmodes schiet en meteen ook de boel de boel maar laat. Niemand voelt zich mooi in een kapotte joggingbroek of een morsige slobbertrui. Je moet er zélf iets van maken, schat. Elke dag! Gelukkig hoef jij daar niet eens zo heel veel voor te doen, met je jaloersmakende perzikhuidje. Thuis loopt alles op rolletjes. Tussen jou en je lief zit het ook wel snor. Hij begrijpt je als geen ander en vindt je zelfs met die slobbertrui nog woest aantrekkelijk! Als jullie ook nog een of meerdere kotertjes rond hebben hopsen thuis, gaat het daar ook prima mee. Natuurlijk zijn ze stout. Maar deze week vooral ook enorm aanhankelijk, grappig en lief! Gewoon je grenzen duidelijk blijven aangeven en knuffelen, zo vaak als je kunt.

 

 

Leeuw

23 juli - 22 augustus
Er zijn een aantal dingen gaande op de werkvloer die je werkelijk de oren uitkomen. De kans is dan ook groot dat de boel deze week enorm escaleert. Het piekeren over deze situatie heeft niet alleen een nadelige invloed op je humeur, maar ook op je gezondheid. Je wordt er letterlijk moe van. Wat er ook gebeurt, probeer je zoveel mogelijk in te houden en als je daadwerkelijk wilt opstappen, doe dit dan op een zo chic mogelijke manier. Nog even volhouden, Lion Queen, volgende maand is de kans groot dat er een mooie aanbieding in zicht komt. Dan kun je verdere stappen ondernemen. Gelukkig heb je goede vrienden met wie je jouw twijfels kunt delen. Een aantal van hen is ook echt in staat goed naar je te luisteren en je van nuttig advies te voorzien. Ga naar hen. Niet naar die sloeries die vooral teilen vol rosé willen tanken, alleen maar ja en amen kunnen knikken en jouw problemen zien als vermakelijk tijdverdrijf. Wees eerlijk, je kent ze.

 

Maagd

23 augustus - 22 september
Tijd voor wat meer duidelijkheid; tijd voor een goed gesprek van lief tot lief. Ondanks je jaloerse buien, valt er deze week heel redelijk met jou te praten en als je partner slim is, maakt hij hier dan ook direct gebruik van. Wat hij te zeggen heeft, valt je trouwens alles mee. Hij is nog steeds straalverliefd op je en maakt zelfs plannen voor een gezamenlijke toekomst. Nou! Hoe duidelijk wil je het hebben! Qua gezondheid moet je jezelf echt even tot de orde roepen. Je maakt er een potje van. Ongezond eten, roken, laat naar bed, hard werken en weinig ontspanning. Vooral deze week is het continu 'boeien' wat de klok slaat. Je huid vertoont onzuiverheden, je handen zijn zo droog als Sinterklaas z’n kont en je loopt bijna krom door de zware wallen onder je ogen. Probeer dit weekend echt eens helemaal te onthaasten. Laat je desnoods eens goed verwennen in de spa. Geld zat namelijk, dat dan weer wel! Massage, facial, sauna: alle rotzooi eruit en met een schone lei opnieuw beginnen. Met een gezonde lifestyle dan. Niet met de nieuwe aanbiedingen van de Burger King.

 

Weegschaal

23 september - 22 oktober
Het is weer eens zover. Iemand in je omgeving heeft behoefte aan bemiddeling. Wat, staat er Stichting Korrelatie op je voorhoofd? Steek alleen je nek uit voor iemand die je helemaal vertrouwt en voor wie je ook oprecht warme gevoelens koestert, anders gaat geheid je kop eraf. Durf deze week je horizon te verbreden door gewoon eens iets heel anders te doen dan je gewend bent. Ga linksaf in plaats van rechtsom, zet eens een andere radiozender aan en loop in de supermarkt naar de schappen toe waar je anders met een bloedgang voorbij raast met je kar. Kijk eens wat daar allemaal te koop is. Best lekker! In de avonduren is het nu fijn om jezelf compleet te reinigen. Niet alleen van buiten, door middel van een heerlijk, warm, geurend bad, een gezichtsmasker en een bodyscrub, maar ook van binnen, door het drinken van (citroen)water en het doen van bijvoorbeeld een sapkuur. Of je gaat gewoon hardcore voor een klysma à la Patty Brard. Mag ook.

 

23 oktober - 21 november
Je bent momenteel een beetje een overgevoelige pannenlap. Iemand hoeft maar even vreemd te kijken en je weet het zeker: dit gaat over jou! Een fikse ruzie is dan ook niet ondenkbaar deze week. Voordat je al je pijlen op iemand afvuurt is het raadzaam om jezelf toch nog even af te vragen: is dit redelijk? Verder is het ook een prima week om voor jezelf de balans op te maken. Waar wil je graag mee verder en wat kun je nu stukje bij beetje gaan loslaten? Besteed ook extra aandacht aan je dag- en nachtritme. Het flowt nog niet helemaal zoals het zou moeten, met als gevolg dat je overdag niet altijd zo fit bent als je zou willen zijn. Je kunt nu ook te maken krijgen met een kleine teleurstelling of tegenslag, maar als je je hier direct bij neerlegt zonder er een enorme heisa van te maken, is het eigenlijk lang zo boeiend niet. Je gaat gewoon iets anders doen. Ook prima!

 

Boogschutter

22 november - 21 december
Jezus! Staat er Van der Valk op je voordeur of zo? Dat je het leuk vindt om een nieuw recept uit te proberen, wil nog niet zeggen dat de hele buurt uit jouw ruif moet komen vreten natuurlijk. Zo geen zin in! Kom rond de kerst nog maar eens terug. Hoewel je het druk hebt, zit je wel lekker in je vel en ben je positief gestemd over je toekomstplannen. Langzamerhand kom je erachter wie, wat en hoe je wilt zijn. En dat lukt al steeds beter! Een klein frutje tussen jou en je partner, dat uitmondt in een felle woordenwisseling, blijft dusdanig hangen dat het je werk kan beïnvloeden. Probeer  je niet al te veel zorgen te maken, deze ruzie is van korte duur. Neem desnoods een dagje vrij om samen iets gezelligs te gaan doen. Besteed ook meteen wat extra aandacht aan je financiën. Het gaat op zich wel goed met je doekoe, maar als je zoveel blijft uitgeven, gaat het natuurlijk wel een keer op. Pas op voor onvoorziene ongelukjes en pechgevallen. Vooral buitenshuis ben je zomaar de fallus. En blaffende honden bijten ook deze week.

 

Steenbok

22 december - 19 januari
Er is sprake van wat onrust thuis en/of op het werk, waar je niet zo goed mee kunt omgaan. Het houdt je bezig. Het belangrijkste is dat je de sfeer thuis gezellig houdt. De wetenschap dat thuis alles reilt en zeilt zorgt voor de nodige innerlijke rust, die je op je werk zo nodig hebt. Als je al plannen had om iets nieuws op poten te zetten, is nu het moment. Zet gewoon de eerste stap en zie waar het je brengt. Ook al weet je nog niet zo goed waar het heen gaat en wat je zelf allemaal moet doen, gaandeweg zal je steeds meer inspiratie opdoen en ideeën krijgen. Heb je nog ergens een telefoon liggen uit het jaar 'kruik', dan kun je die misschien inruilen voor een leuke korting op een nieuw exemplaar. Verder steven je rechtstreeks op een financiële piek af, maar niet voordat je die oude financiële prutsloot hebt gedempt. Er zijn namelijk best nog wat dingen op financieel gebied die beter geregeld zouden kunnen worden. Vooral je partner weet hier waarschijnlijk meer van. De big spender.

 

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.