Psyche
Jouw weekhoroscoop #11
Psyche
Jouw weekhoroscoop #9
Psyche
Jouw weekhoroscoop #10
Psyche
Jouw weekhoroscoop #13
Psyche
Jouw weekhoroscoop #6
Psyche
Jouw weekhoroscoop #7
Psyche
Jouw weekhoroscoop #8
Psyche
Jouw weekhoroscoop #3
Psyche
Jouw weekhoroscoop #4
Psyche
Jouw weekhoroscoop #12
Psyche
Jouw weekhoroscoop #2
Psyche
Jouw weekhoroscoop #51
Psyche
Jouw weekhoroscoop #52
Psyche
Jouw grote jaarhoroscoop #2018
Psyche
Jouw weekhoroscoop #47
Psyche
Jouw weekhoroscoop #48
Psyche
Jouw weekhoroscoop #49
Psyche
Jouw weekhoroscoop #50
Psyche
Jouw weekhoroscoop #49
Psyche
Jouw weekhoroscoop #42
Psyche
Jouw weekhoroscoop #45
Meer bekijken
  1. Psyche
  2. › ›
  3. Jouw weekhoroscoop #5
Psyche

Jouw weekhoroscoop #5

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. Op woensdag 31 januari is er een maansverduistering, die voor elk sterrenteken anders uitpakt. Heb jij tijdens deze eclips een zoeklicht nodig of volstaat een subtiele zaklantaarn? Dit hebben de sterren deze week voor jou in petto. 

29-1-2018 10:00
Door Nathalie Kriek

What's up this week?     

Waterman

20 januari - 18 februari
Vooral halverwege de week ben je nogal weetgraag en (nog) sensitiever dan anders, waardoor je bepaalde plannen, die je al eerder wilde uitvoeren (of geheel nieuwe ideeën!), nu een enorme kickstart kunt geven. Je bent hier zo mee bezig, dat vrienden en familie even op het tweede plan komen. Ding dong! Niet thuis! Geeft niets, inspiratie is nu alles en als dit ervoor kan zorgen dat je verder komt, prima! Dat je even heel erg bezig bent met je eigen dingen, maakt ook dat je je minder snel ergert aan anderen. Ze doen maar, lekker boeiend allemaal. Wel kan de eclips ervoor zorgen dat je je extra zorgen maakt om je gezondheid. Waarschijnlijk valt het mee en is het loos alarm, maar als je erg twijfelt, ga dan vooral even langs de huisarts. Op liefdesgebied is het deze week iets minder ‘holladiejee’. Weinig reden tot feest, chagrijnigheid alom. Bepaalde dingen moeten anders binnen de relatie. Tijd om die veranderingen per direct in te voeren. 

 

 

Vissen

19 februari - 20 maart
Jij kunt nu ijs aan Eskimo's verkopen! Als je al een poosje rondliep met de bedoeling iemand van iets te overtuigen, is nu het moment! Iedereen hangt aan je lippen en geeft je nog groot gelijk ook. Maak hier dus handig gebruik van. Het weekend biedt ruimte voor een familiebezoekje. Mogelijk gaat het om een verjaardag of een uitgebreide visite. Blijf wel met je vingers uit die koektrommel en zeg ook maar 'nee' tegen die dikke vette moorkop. Vooral gebak kun je nu moeilijk weerstaan, maar hoe lekker het ook is, elk pondje gaat door het mondje. Oftewel: elke kilo gaat door je kanis! Nu even niet, Vis. Laat je ook niet leiden door je emoties deze week. Niet alleen met het oog op vreten, maar vooral ook met het oog op je contact met anderen. Je bent nu snel boos of verdrietig en flapt er in het heetst van de strijd dingen uit waar de katten geen pap van lusten. Een van je kinderen heeft weer eens geld nodig. Vast een Kreeft, Weegschaal, Tweeling of Ram... of één van die andere pain in the asses. Uit liefde voor die lastpak doe je maar weer een graai in je spaarvarken. Maak er een lening van, in plaats van een gift. Anders is het volgende maand weer kassa.

 

Ram

21 maart - 19 april
Moeite hebben met autoriteit terwijl je voor een baas moet werken, is een onhandige combinatie. Toch ga je deze week het liefst je eigen gang, zonder dat er voortdurend iemand in je nek loopt te hijgen of op je vingers zit te kijken. En ja, dit kan wel eens de nodige frictie opleveren op de werkvloer. De maansverduistering op 31 januari heeft een onrustige invloed op je gezin. Of je nu nog thuis bij je ouders woont of zelf de moederkloek bent, maak je borst maar nat! Je partner (en vooral ook dat rondspringende grut) is halverwege de week behoorlijk narrig en zeer kort van lont. Ze kunnen er niets aan doen, het is de eclips! Ben je zelf ook chagrijnig? Don't blame the moon, die heeft echt alleen invloed op je familie, dus gedraag je. Wel is het zo dat je doorzettingsvermogen nu een enorme boost krijgt. Dus als er nog dingen zijn die je wilt afmaken, is nú het moment om nog even flink door te halen. In huis gaat er van alles kapot en op financieel gebied staat je een behoorlijke domper te wachten. Fijne week!

 

Stier

20 april - 21 mei
Aan het begin van de week wordt een beroep gedaan op je flexibiliteit. Afspraken worden verzet - of helemaal afgezegd - en op onverwachte momenten dien je jezelf à la minute aan te passen aan de situatie. Zie het als een uitdaging in plaats van een probleem, dat scheelt al de helft. Verder is het een goede periode om je op je huis te richten. Maak het gezellig en creëer - indien nodig - voor jezelf een fijne werk- of studeerplek, waar je ongestoord kunt werken. Plantje op je bureau, geurkaars erbij, een goedgevulde snoeptrommel voor de broodnodige energie: gezellig! De eclips op woensdag kan je behoorlijk afleiden van je carrière, waardoor je plotseling twijfels kunt krijgen of je wel goed bezig bent en of je je wel op de juiste plek bevindt. Neem nog een forse hand winegums en focus! Met het oog op de liefde wordt het vooral een spannende week, waarin de vrijgezelle Stieren grote kans hebben iemand te ontmoeten op wie ze helemaal smoor worden. Hoewel het meer een week is voor romantiek dan voor erotiek, kan een extra rubbertje in je tas nooit kwaad.

 

 

Tweelingen

22 mei - 20 juni
De verveling slaat toe, dus vind je het wel weer eens tijd worden voor wat reuring in de tent. Helaas is het wel zo dat wanneer jij steeds vrolijker wordt, je omgeving steeds meer de pest erin krijgt. De grapjes die je nu maakt, gaan vooral ten koste van anderen. Eigenlijk zit niemand erop te wachten om voor joker gezet te worden. Misschien is het een beter idee om je humor te botvieren op je werkzaamheden. Maak grappige ezelsbruggetjes om je examen te leren of verzin hilarische geheugensteuntjes zodat je een keer niet de helft van je boodschappen vergeet. Op financieel gebied zou het handig zijn om je uitgavenpatroon wat aan te passen. Het geld vliegt momenteel met flappen tegelijk je zak uit en mogelijk begeeft je auto, telefoon of tablet het ook nog binnenkort. Zuur! Heb je broers of zussen? Zij zullen onder invloed van de eclips woensdag mogelijk een drama ervaren en dit wellicht ook op jouw stoepje deponeren. Probeer hun problemen niet weg te lachen, ze hebben nu meer aan een goed advies dan aan een flauwe grap.

 

 

Kreeft

21 juni - 22 juli
Waar is je feestneus? Het wordt wel weer eens tijd voor wat leven in de brouwerij. Een hapje en vooral een drankje zou er wel in gaan, dus wat let je? Polonaise! Organiseer een gezellig avondje bij je thuis of zadel één van je vriendinnen gezellig met de rotzooi op. Project Lobster, baby! (Wel tussendoor veel water blijven drinken deze week!). De single Kreeften beleven deze week mogelijk een spannende one night stand (of twee, kan ook nog), maar daar blijft het dan wel bij. Toch is het daarna niet gedaan met de innerlijke onrust, die houdt zeker aan tot het weekend. Omdat je nogal achterdochtig bent deze week, is het niet moeilijk om nu ruzie met jou te krijgen. Iedere blik die je krijgt is verkeerd en ieder woord heeft volgens jou een dubbele betekenis. Pff. Blijf anders even fijn een dagje binnen of ga lekker vroeg naar bed. Kun je meteen even goed nadenken over wat er mis gaat met je financiën, want (door eigen toedoen) steven je weer rechtstreeks op een enorme rode zone af. Voor de honderdste keer: hand op de knip en boekhouden! 

 

Leeuw

23 juli - 22 augustus
Je bent goed bezig en je zit vol energie en ideeën. Maar, gaat het ook werkelijk zoals je voor ogen had, of ben je onbedoeld toch een andere richting ingeslagen? Probeer zoveel mogelijk bij het oorspronkelijke plan te blijven en laat je niet ongemerkt een zijweggetje induwen. Tenzij het een beter paadje is, natuurlijk. Dan is het oké. De maansverduistering op woensdag dwingt je om eens goed naar jezelf te kijken. Kom je op anderen over zoals je graag wilt? Ben je misschien toe aan een ander imago? Een nieuwe stijl? Een vernieuwende look? Laat je inspireren en durf lekker te experimenteren. Verder kun je een uitnodiging verwachten voor een leuk feest. Zo tegen het weekend heb je wel weer even je vrolijke broek vol van alle drukte en heb je behoefte aan gezonde (natuurlijke) voeding, rust en ontspanning. Als je huid de textuur heeft van een uitgedroogde grillworst, weet je dat het tijd is voor een scrubbeurt, een vochtinbrengend masker en een overheerlijke lotion. Beautydagje!

 

 

Maagd

23 augustus - 22 september
Probeer niet bij alles na te denken en durf af en toe lekker spontaan uit de hoek te komen, dan ben je op je leukst! Blijf ook niet te veel hangen in verjaarde irritatie of verstreken ergernissen. People change! Trek je niets aan van het pisweer, wees zelf het zonnestraaltje. Op financieel gebied doe je er verstandig aan juist iets minder onbevangen te zijn. Denk goed na voordat je iets beslist en neem geen onnodige risico's. Maak een back-up van belangrijke bestanden en check voor alle zekerheid nog even je antivirusprogramma. Hacker alert! Ook nog! Verder merk jij van de maansverduistering op 31 januari niet veel, maar je vrienden des te meer. Doordat zij te maken krijgen met pech, kan jullie relatie hieronder lijden. Sta je echte vrienden bij in deze periode, maar laat vage zwaaikennissen - die er ook nooit voor jou zijn - het zelf maar uitzoeken. Je kunt nu eenmaal niet het leed van de hele wereld op je nek nemen en gelukkig is dit ook niet jouw intentie. Hoppa! Gooi maar in je pet!

 

Weegschaal

23 september - 22 oktober
Deze week kun je vooral rond de eclips op woensdag een drastische verandering in je werk ervaren. Misschien beperkt dit zich alleen tot het knullig omgooien van een schema, maar het kan ook zo zijn dat je een belachelijk goed aanbod krijgt. Of juist een lachwekkend slecht voorstel, dat kan natuurlijk ook. Je ouders krijgen eveneens een tikje van de maansverduistering. De kans bestaat dat zij voor een financieel dilemma komen te staan. Dit kan zowel positief als negatief voor hen uitpakken. Het kan dus zijn dat zij zelf wel wat hulp kunnen gebruiken, óf jou een helpende hand kunnen bieden. In het weekend ben je onrustig en doe je er verstandig aan even de rust op te zoeken om alles even op een rijtje te zetten. Waar wil je heen en waar heb je absoluut geen zin (meer) in? Wat zijn de consequenties van de keuzes die je maakt? Een onverwachte ontmoeting kan het begin inluiden van een nieuwe vriendschap, maar wil je dit überhaupt wel? Wéér iemand die tijd en energie van je vraagt. Die je niet hebt.

23 oktober - 21 november
Ben je een single Scorpio? Dan heb je kans dat je deze week sjans hebt van iemand die je eigenlijk helemaal niet ziet zitten. Maar in plaats van snoeihard in lachen uit te barsten, overweeg je toch om hem - uit medelijden - een kans te geven. Niet dat hij heel ver komt, maar toch. Vooral tegen het weekend ben je bent iets softer in je doen en laten dan normaal gesproken en, tot overmaat van ramp, laat je doorgaans zo betrouwbare intuïtie het ook nog eens afweten. Voor je het weet zit je met een kneus op de bank die je met geen mogelijkheid de deur meer uit krijgt. Beware! Op het werk is er sprake van enige opschudding. Er is zelfs een mogelijkheid dat je langzaam moet gaan uitkijken naar een andere baan. Het hoeft niet, misschien heb je geluk en valt het allemaal wel mee, maar de zekerheid is even ver te zoeken nu. Als je van plan was deze week op reis te gaan, is het te hopen dat je dit niet op woensdag tijdens de maansverduistering doet. Chaos, vertraging en andere shit waar je niet op zit te wachten behoren dan allemaal tot de mogelijkheden. Veel plezier!

Boogschutter

22 november - 21 december
De maansverduistering heeft een enorme impact op jou. Het lijkt wel of je in een (enge) film bent beland. Berichten over misdaden op tv raken je deze week harder dan normaal en zelfs in de buurt word je geconfronteerd met inbraken of verkeersongelukken. Misschien kun je je er lichtelijk op voorbereiden zodat je niet al te hard schrikt. Verder is deze periode wel uitermate geschikt om onder bepaalde zaken uit het verleden eindelijk eens een dikke vette streep te zetten. Gedane zaken nemen geen keer en zolang je erover blijft tobben, blijft het je ook in het heden (en zelfs in de toekomst!) achtervolgen. Hoe moeilijk het ook is, accepteer dat het is gebeurd en probeer er iets positiefs uit te halen, zodat het niet allemaal voor niets is geweest. Op het werk is het hectisch. Hoewel je - ondanks alle onrust - het gevoel hebt dat je bergen kunt verzetten, kunnen anderen je maar moeilijk bijhouden, waardoor frictie ontstaat. Soms heb je van die dagen. Het goede nieuws is dat het gelukkig maar even duurt. Voor je het weet is het weer voorbij.

 

Steenbok

22 december - 19 januari
Je voelt je snel aangevallen en je hebt het idee dat iedereen tegen je is of het op je gemunt heeft. Probeer voor ogen te houden dat dit alles zich vooral in je eigen gedachten afspeelt en dat het in werkelijkheid echt reuze meevalt. Afgezien van wat misverstanden is er eigenlijk weinig aan de hand. Geestelijk heb je het drukker dan lichamelijk. Vooral van je concentratie wordt veel gevergd. Gelukkig kun je het aan! De eclips heeft vooral invloed op je relatie. Hoewel het jou qua geldzaken flink voor de wind gaat, krijgt je partner een flinke financiële tegenslag om zijn oren, die hij mogelijk op jou afreageert. Die onredelijkheid mag hij dus lekker bij zich houden. Als een boemerang meteen weer op zijn eigen bordje gooien, die troep. Voor jou is het een goed moment - zowel zakelijk als privé -  om flink door te werken aan bestaande projecten. Met het opstarten van iets nieuws kun je beter wachten tot februari. 

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.