Psyche
Jouw weekhoroscoop #7
Psyche
Jouw weekhoroscoop #12
Psyche
Jouw weekhoroscoop #6
Psyche
Jouw weekhoroscoop #13
Psyche
Jouw weekhoroscoop #8
Psyche
Jouw weekhoroscoop #5
Psyche
Jouw weekhoroscoop #9
Psyche
Jouw weekhoroscoop #3
Psyche
Jouw weekhoroscoop #10
Psyche
Jouw weekhoroscoop #11
Psyche
Jouw weekhoroscoop #52
Psyche
Jouw weekhoroscoop #2
Psyche
Jouw weekhoroscoop #51
Psyche
Jouw grote jaarhoroscoop #2018
Psyche
Jouw weekhoroscoop #49
Psyche
Jouw weekhoroscoop #47
Psyche
Jouw weekhoroscoop #48
Psyche
Jouw weekhoroscoop #50
Psyche
Jouw weekhoroscoop #49
Psyche
Jouw weekhoroscoop #43
Psyche
Jouw weekhoroscoop #41
Meer bekijken
  1. Psyche
  2. › ›
  3. Jouw weekhoroscoop #4
Psyche

Jouw weekhoroscoop #4

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. Ram, je hete avontuurtjes deze week dienen extra beschermd te zijn. En Weegschaal, let op als je de weg op gaat... Dit hebben de sterren deze week voor jou in petto. 

22-1-2018 08:00
Door Nathalie Kriek

What's up this week?     

Waterman

20 januari - 18 februari
Als je gezegend bent met een kudde huisdieren, val je deze week niet (niet! niet!) met je neus in de boter. In plaats daarvan loop je linea recta op je schone sokken in de vers gedraaide haarbal van Minoes en ga je, vlak voor je de deur uit moet, met je bats in de uitgevallen pruik van Pluto zitten (haren all over the place!). De kans is groot dat een van de diertjes ook even langs de dierenarts moet (katsjing!) Eigenlijk is het nu ook wel heel belangrijk om eens flink aandacht te besteden aan je eigen welzijn, want dat is er de afgelopen weken een klein beetje bij ingeschoten. Het eten van fruit, verse groenten, mager vlees (dus geen vette spareribs met dikke saus), volkoren producten en goede zuivelproducten zal je gezondheid absoluut ten goede komen. Drink ook de hele dag door lekker flesjes water om de boel even flink door te spoelen. Verder ben je deze week niet optimaal met grote groepen. Zoek die dan ook zo min mogelijk op. Ga lekker naar huis, ruim je kasten op, reorganiseer je lades en orden je administratie (dat is namelijk ook best wel een beetje een zwijnenpan). Het belangrijkste nu is rust in je huis, rust in je hoofd en rust in je darmen.

 

Vissen

19 februari - 20 maart
Dit wordt een heerlijke week voor je. Je hebt veel vrije tijd, waarin je naar hartenlust bezig bent met je liefhebberijen. Sport, hobby’s: eindelijk vind je de rust om hier uitgebreid mee bezig te kunnen zijn. Tijdens het uitgaan drink - en flirt - je erop los. Mits je vrijgezel bent natuurlijk. Heb je al een partner, dan doen jullie samen leuke dingen en als je kinderen hebt, is het een perfect moment om lekker met ze te gaan zwemmen of een indoor speelparadijs te bezoeken. Als je van gokken houdt (en welke Vis doet dat niet?), is er deze week een reële kans dat je een leuke prijs wint. Verwacht niet direct dat je als kersverse miljardair wordt opgenomen in de Quote, maar een keertje géén verlies draaien is natuurlijk ook best wel eens leuk! Op het werk loopt ook alles op rolletjes. Hoewel je nog steeds niet graag het hoogste woord voert, is het misschien wel een goed idee om eens onder vier ogen met je werkgever te praten over enkele ideeën waar je al een poosje mee rondloopt. Op financieel gebied doe je er goed aan al je vaste lasten op de automaat te zetten, dan heb je daar in elk geval geen omkijken meer naar.

Ram

21 maart - 19 april
Als je geen behoefte hebt aan krijsende, kwijlende en kakkende gezinsuitbreiding, doe je er verstandig aan deze week extra voorzichtig te zijn tijdens het minnespel. Je bent godsgruwelijk vruchtbaar! Heb je al kroost, dan is het een prima moment om wat extra aandacht aan de opvoeding te besteden. Vlucht op moeilijke momenten niet met je snufferd in je mobiel, maar ga de confrontatie aan. Verder ben je wat weemoedig en melancholiek. Bij het horen van de eerste noten van een liedje uit je jeugd lek je al tranen. Geeft niks, laat maar lekker lopen. Vroeger was niet alles beter, maar van sommige dingen is het wel gewoon jammer dat ze nooit meer terugkomen. Daarbij word je nog eens extra geswaffeld door het feit dat je ouder wordt, dus draai maar open, die kraan. Omdat je deze week extra gevoelig bent, trek je je ook meer aan van wat anderen over je zeggen. Probeer dat echt te laten. Jij maakt je druk en de ander eet er geen broodje minder om. Wanneer ben je trouwens voor het laatst op familiebezoek geweest? Nee, even hun tijdlijn op Facebook bekijken telt niet!

 

Stier

20 april - 21 mei
Omdat je concentratie redelijk goed is nu, doe je er verstandig aan om met betrekking tot de studie even flink door te halen. Het leren gaat je heel wat makkelijker af dan anders, dus maak daar gebruik van. Ben je in de gelukkige positie dat je niet hoeft te blokken, dan is het een heerlijke week om eindelijk dat boek uit te lezen dat al zo lang op je nachtkastje ligt. Of om eindelijk dat boek te kopen dat al zo lang op je verlanglijstje staat. Lezen is waar je nu ontzettend blij van wordt! Daarentegen is het absoluut geen goed moment voor een gesprek. Je hebt totaal geen behoefte aan zinloos geklets. Ook niet aan een zinvolle conversatie, overigens. Bovendien wordt alles wat jij nu zegt door anderen compleet verkeerd opgevat, dus het risico dat een praatje ontaardt in een misverstand is groot. Blijf om deze reden ook maar even ver uit de buurt van die eeuwig zwammende buren. Soms kun je het wel verdragen, maar nu gewoon even niet. Bad timing! In het weekend zou een korte trip of een weekendje weg je enorm goed doen. Even weg uit de buurt, lekker ontspannen.

 

Tweelingen

22 mei - 20 juni
Je zit lekker in je vel en hebt hierdoor ook meteen de behoefte aan een nieuwe outfit. Plus bijpassende hoekbank, eetkamerstoelen, lampenset en koekoeksklok. Hoewel je nu een leuk bedrag hebt om te besteden, is het natuurlijk niet de bedoeling dat je alles direct over de balk mietert. Wellicht is het een beter idee om je cleaning equipment even flink aan te vullen. Allesreiniger, spiritus, schoonmaakazijn, schuursponsjes. Ga maar even checken. Op is het! Het is een heerlijke week om je hele huis van boven naar onder te soppen, het balkon te schrobben, je ramen te lappen en de tuin aan te harken. Als je daarmee klaar bent, is je huis ook weer als nieuw! Nu nog de laatjes en kastjes opruimen en al die losse polisbladen netjes in een map opbergen, dan heb je ook weer fijn overzicht. Kun je meteen even kijken of je niet onder- of oververzekerd bent. In relaties en vriendschappen is het belangrijk om niet over je heen te laten lopen. Sta geen dingen toe waar je eigenlijk niet achter staat en laat je geen dingen in je mik schuiven waar je het niet mee eens bent. Je bent niemand iets verplicht en je wordt behandeld zoals je je laat behandelen.

 

Kreeft

21 juni - 22 juli
Of je nu wilt leren, op zoek bent naar ander werk of op het persoonlijke vlak bepaalde dingen wilt veranderen; nú is het moment om keihard aan de slag te gaan met je persoonlijke ontwikkeling. Na een lange periode van 'moeilijk' en 'lastig' is het tijd voor een nieuw begin. Durf zelf het heft in handen te nemen in plaats van te gaan zitten wachten op anderen. 'Bel ons niet, wij bellen jou.' Ja. Je toges! Pak gerust de telefoon en vraag om opheldering. Ga daarna even naar de tandarts (gaatje? tandvleesproblemen?) en creëer een geweldige nieuwe look waar niemand omheen kan. Haartjes in de verf, een fantastische foundation die je huid doet stralen en je ogen prachtig laat spreken, nieuwe kleertjes, hippe laarsjes erbij en gaan! Ook als je (weer) wilt gaan sporten is het nu een goede week om te beginnen. Je bulkt van de energie en van wat extra lichaamsbeweging ga je je alleen maar beter voelen. Voel je niet bezwaard als iemand lief voor je is of zomaar belangeloos iets voor je doet. Je hebt het verdiend! Naast dochter, moeder, zus, vriendin, werknemer, collega of partner ben je ook nog vooral gewoon jezelf. Wie ben je en wat wil je? Besteed hier nu aandacht aan.

 

Leeuw

23 juli - 22 augustus
Je hebt enorm de behoefte om je even helemaal terug te trekken. Je hebt het loeiend druk gehad en hebt het even helemaal gehad met alles en iedereen. Soms weet je van voren niet eens meer dat je van achteren leeft. En dat komt dit keer niet eens door de wijn of rosé! Je hebt gewoon veel te veel hooi op je vork genomen en daarom is het nu de hoogste tijd om weer eens lekker voor jezelf te kiezen. Breng een uitgebreid bezoek aan de wellness, neem een massage, doe lekker scrubben en ontspan! Loop je al een poosje rond met het idee om even langs de huisarts te gaan of staat er een controle in het ziekenhuis gepland? Probeer dit dan ook direct te regelen. Angst is een slechte raadgever, dus maak je je ergens zorgen over, laat het dan even nakijken. Al is het alleen maar om bepaalde dingen uit te kunnen sluiten, dat geeft rust! Als je geïnteresseerd bent in spiritualiteit, is dit een ideaal moment om te mediteren of een voetreflex- of Reikibehandeling te ondergaan. Ben je klaar voor wat grover geschut, dan zou je eens kunnen informeren naar Ayahuasca. Dit is vooral geschikt voor de Leeuwen die behoefte hebben aan diepere inzichten over bepaalde angsten en onzekerheden.

 

Maagd

23 augustus - 22 september
Deze week staan jou bijzondere gebeurtenissen of speciale momenten te wachten met betrekking tot vriendschappen. Hoewel sommige van je vrienden knotsgek zijn, kun je altijd op hen rekenen. Wat heel belangrijk is bij jullie contact, is dat jullie elkaar ook helemaal vrij laten. Er wordt niet geclaimd en vertrouwen en eerlijkheid staan bij jullie hoog in het vaandel. Ook dit komt deze week weer duidelijk naar voren. Natuurlijk heb je niet alleen maar leuke, gezellige mensen rondlopen in jouw omgeving. Helaas heb je vooral op je werk dagelijks te maken met diverse natte winden. Probeer deze gasten maar zoveel mogelijk te negeren. Veranderen doen ze toch niet, dus jezelf helemaal kapot ergeren heeft totaal geen nut. Zie het maar als een lesje aanpassingsvermogen en wees blij dat ze na het werk lekker naar huis rotten en niet bij jou thuis op de bank komen zitten. Heb je een relatie, dan zullen jullie deze week samen menig gezellig uurtje doorbrengen. Met de nadruk op 'uurtje'. Daarna ben je namelijk weer druk met andere dingen.

Weegschaal

23 september - 22 oktober
Je bent deze week vooral erg gefixeerd op alle werkzaamheden die je nog moet verrichten. Er moet nog veel gebeuren en de klok zit je constant op de hielen. Tik tak, tik tak! Hoewel je 's morgens moeite hebt je bed uit te komen, zet je toch de wekker zo vroeg mogelijk. Al is het alleen al om even rustig te acclimatiseren en niet met slaaphaar en verfrommeld op je werk aan te komen. Een leuke baan is belangrijk, maar hey! Je reputatie staat nog altijd bovenaan! Een belangrijk gesprek met je werkgever heeft grote gevolgen. Niet direct voor dit moment, maar wel met het oog op de toekomst. Het is dus ook zeker niet onbelangrijk om netjes en verzorgd voor de dag te komen. Over bepaalde - persoonlijke - zaken ben je nog wat onzeker en dat is jammer. Probeer niet datgene wat in jezelf mist, te vinden in iemand anders. Probeer ook niet een bepaalde leegte die je ervaart op te vullen met materiële zaken. Of met snaaien. De wet is je deze week minder goed gezind. Een wijsneuzerige, overenthousiaste agent met een té blije pet slingert je op de bon voor een onbenulligheid. Nu maar hopen dat er met je charme nog iets te redden valt!

23 oktober - 21 november
Het is een goed moment om alvast rond te kijken naar een fijne vakantiebestemming voor de zomer. Zeker weten dat je deze week een prachtige aanbieding vindt. Als je nog niet zeker weet met wie je dit jaar de hort op wilt, is dit ook een prima week om iedereen even te polsen. Gewoon even alles regelen. Heerlijk als je vakantie straks in kannen en kruiken is en je je alleen nog maar hoeft te verheugen. Als je jezelf op welk gebied dan ook een doel hebt gesteld, is het belangrijk om dit hardop uit te spreken of met je vrienden te delen op social media. Als je het voor jezelf houdt, heb je geen enkele stok achter de deur. Een dip zal ongemerkt voorbijgaan, er zal niemand zijn om je te motiveren of je een schop onder je sippe derrière te geven. Probeer een maatje te vinden die hetzelfde doel voor ogen heeft, zodat jullie elkaar kunnen stimuleren. Een gezamenlijk weegmoment, samen naar de gym, een groepsapp, een blog, een vlog, maak er desnoods een cabaretvoorstelling van, als je het maar wereldkundig maakt! Schorpioenen met een relatie worden deze week hoorndol van het geouwehoer van hun partner. Als je gewoon lekker even een boek wilt lezen of ongestoord een film wilt kijken, sluit je dan maar even op in de slaapkamer of op de pot, anders gaat het echt niet gebeuren met die lokale stoorzender.

Boogschutter

22 november - 21 december
Weer een maand om. Of je een emmer leeggooit! Je doet er verstandig aan om even uitgebreid naar je hypotheek te kijken of andere lopende leningen te checken. Waarschijnlijk zijn er een aantal aantrekkelijke opties mogelijk om maandelijks een redelijk bedrag uit te sparen. De hypotheek kan misschien overgesloten worden en leningen kunnen wellicht worden omgezet, met als gevolg - ook - lagere maandlasten. Baat het niet, dan schaadt het niet! Kom je er zelf niet uit, durf dan gerust om advies te vragen. Verder heb je nog diverse wensen en verlangens die je het liefst gisteren had willen realiseren. Helaas betreffen het zaken die wat meer tijd nodig hebben om goed tot ontwikkeling te kunnen komen. Wanneer iemand zich hier kritisch over uitlaat, heb je meteen de bokkenpruik op. In plaats van direct te gaan zitten mokken, kun je ook blij zijn dat iemand hier nog realistisch blijft en er je voordeel mee doen! Iemand in je omgeving is zwanger of krijgt deze week een baby. Helaas bestaat ook de kans dat je deze week verdrietig nieuws krijgt met betrekking tot een kennis, vriend of familielid.

Steenbok

22 december - 19 januari
Als je in een rechtszaak verwikkeld bent, is er deze week waarschijnlijk goed nieuws te verwachten. Dit geeft je de nodige rust, waardoor je nu alle aandacht kunt besteden aan leuke dingen, zoals het opknappen van je huis. Het is namelijk een fantastische week om nieuwe spullen te kopen of om gezellig met je partner te gaan behangen, de 'shutters' op maat te knippen of te 'kliklaminaten'. Meestal vliegen jullie elkaar direct in de haren tijdens dit soort klussen, maar deze week gaat het jullie verrassend goed af; grijp die kans! Als je al een poosje rondloopt met het idee een bepaald (familie)contact te verbreken of een vriendschap te beëindigen, is het hiervoor nu ook een goed moment. Nou ja. Eigenlijk is het voor zulke dingen nooit een goed moment, maar van alle slechte momenten is deze week toch het minst nare. Als je iets anders wilt met je haar, kleding of make-up, kom je nu tot de meest creatieve en originele ideeën. Je raakt door de gekste dingen geïnspireerd en je wordt er helemaal enthousiast van. Steenbokken die houden van tekenen, schilderen, naaien, breien, haken, punniken, macrameeën, weven, pottenbakken, beeldhouwen, of anderszins creatief zijn, maken deze week een waar kunstwerk! (Verkopen?)

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.