Psyche
Jouw weekhoroscoop #4
Psyche
Jouw weekhoroscoop #6
Psyche
Jouw weekhoroscoop #9
Psyche
Jouw weekhoroscoop #5
Psyche
Jouw weekhoroscoop #12
Psyche
Jouw weekhoroscoop #8
Psyche
Jouw weekhoroscoop #10
Psyche
Jouw weekhoroscoop #7
Psyche
Jouw weekhoroscoop #11
Psyche
Jouw weekhoroscoop #13
Psyche
Jouw weekhoroscoop #2
Psyche
Jouw weekhoroscoop #52
Psyche
Jouw weekhoroscoop #51
Psyche
Jouw weekhoroscoop #49
Psyche
Jouw weekhoroscoop #49
Psyche
Jouw weekhoroscoop #50
Psyche
Jouw weekhoroscoop #47
Psyche
Jouw grote jaarhoroscoop #2018
Psyche
Jouw weekhoroscoop #48
Psyche
Jouw weekhoroscoop #41
Psyche
Jouw weekhoroscoop #46
Meer bekijken
  1. Psyche
  2. › ›
  3. Jouw weekhoroscoop #3
Psyche

Jouw weekhoroscoop #3

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. Waterman, het zal je deze week een kneiter dikke worst wezen wat anderen van je vinden. Ram, jij bent deze week het tegenovergestelde van een Sjaak Afhaak. Je bent werkelijk overal! Dit hebben de sterren deze week voor jou in petto. 

15-1-2018 08:00
Door Nathalie Kriek

What's up this week?     

Steenbok

22 december - 19 januari
 Heb je op de zaak nog wat werk te doen? Probeer het deze week helemaal af te krijgen, want volgende week zijn er flinke klodders stront aan de knikker te verwachten op de werkvloer, dan heb je daar geen tijd meer voor. Het is sowieso behoorlijk onrustig om je heen, dus elke klus die je nu kunt afronden is meegenomen. Wat wel een groot voordeel is, is dat jij je deze week door niets of niemand van de wijs laat brengen. Of er nu iemand op je bureau staat te tapdansen, of zichzelf staat af te sjorren in zijn lege koffiebeker; Steenbok werkt gewoon stug door. Opperste concentratie! Verder zit je heerlijk in je vel en heb je opvallend veel sjans overal. Zodra je ergens voorbij loopt; verrekte nekken parade! Als je deze week je verjaardag viert, kun je verzekerd zijn van een heerlijke dag en een verrassende avond (onverwacht bezoek?). En genoeg taart om je er de hele week nog mee vol te kunnen proppen!

Waterman

20 januari - 18 februari
Het zal je echt een hele grote kneiter dikke worst zijn wat anderen van je denken. Je gaat deze week gewoon je eigen gang en je zult merken dat deze mate van onverschilligheid meteen ook een enorm gevoel van vrijheid met zich mee brengt. Hoe lekkerder jij in je vel zit, hoe beter het er op je werk en in de liefde aan toe gaat. Eén plus één plus één is drie! En drie maal drie is negen. En iedereen weet: dan zingt iedereen zijn eigen lied. (Zie je wel, toeval bestaat niet!) Je gaat een fantastisch jaar tegemoet en dit is duidelijk de voorbode ervan. Wat ook helpt, is jouw eigen manier van actie ondernemen. Je beschikt over een haast perfect gevoel voor timing en hebt ook nog eens de juiste contacten (en charme) om je dromen te kunnen realiseren. Een talent voor manipuleren hoort er ook nog bij. En al klinkt dit misschien niet zo heel erg aardig; tóch is het handig! Over contacten gesproken, die staan nu nog op een laag pitje. Simpelweg omdat je er gewoon even geen behoefte aan hebt.

 

Vissen

19 februari - 20 maart
 Je werk staat nog even op de eerste plaats waardoor er minder tijd over is om samen met je partner iets leuks te gaan doen. Of klusjes op te knappen. Toch is dat voor jullie geen enkel probleem (waarschijnlijk heeft je lief het zelf ook te druk om erover te zaniken). Je collega's hebben meer moeite met de werkdruk dan jij (tenzij het ook Vissen zijn, natuurlijk). Lullig voor hen, maar het is niet jouw taak om hen te ontlasten. Laat ze maar gezellig een klacht indienen bij de baas, jij hebt werk zat. Hoewel je op financieel gebied niets te klagen hebt, zit er aan het einde van deze maand nog een voordeeltje aan te komen. Hier kun je je nu dus al fijn een beetje op verheugen. Qua gezondheid zijn je knieën en je rug momenteel jouw zwakke plekken. Zorg ervoor dat je jezelf niet overbelast en wees niet al te fanatiek met sporten. Je kunt sowieso beter gaan fietsen dan hardlopen. Wandelen is ook oké. Of zwemmen natuurlijk.

Ram

21 maart - 19 april
Als je plannen hebt om iets te gaan doen dat je binnen een week af kunt (moet) krijgen, is dit het perfecte moment. Je kunt nu langer dan normaal je aandacht erbij houden en bezit meer doorzettingsvermogen. Sjaak Afhaak houdt winterslaap! In één ruk ga je door tot het klaar is. Vergeet echter niet ook af en toe te eten en te rusten; het is bij jou alles of niks. Ook is het een goede week om het sporten (voor de 2010982827672ste keer) op te pakken. Of je het deze keer wel gaat volhouden is nog even de vraag, maar een vliegende start wordt het zeker. Wees wel zuinig op je rug; één onverwachte beweging of ongebruikelijke draai en je loopt als een eend. Jij en je lief zijn nu allebei snel aangebrand, dus zolang jullie allebei druk zijn is het beter om even uit elkaars aura te blijven. Maak in het weekend weer fijn tijd voor elkaar en pak desnoods gezellig een hotelletje aan de kust of nabij de bossen om samen lekker even bij te komen.

 

Stier

20 april - 21 mei
Er komen deze week - zowel op werkgebied als in de privé sfeer -  meerdere nieuwe kansen op je pad. Durf hier ook voor open te staan en deze met beide handen aan te grijpen. Mocht het onverhoopt niet uitpakken zoals je hoopte, heb je het in ieder geval geprobeerd; 'nee', zeggen  kan altijd nog! En kijk eens naar boven, wat hangt daar in de lucht? Liefde! Hoewel ze in een beetje nukkige bui zijn, verkeren de gebonden Stieren deze week graag in het gezelschap van hun geliefde, terwijl de vrijgezelle Bulls deze óf volgende week iemand tegen het lijf lopen die meer is dan zomaar een flirt. Op je werk ben je weer eens alles behalve flexibel. Alles is 'nee' of 'ja maar', wat eigenlijk ook hetzelfde is als 'nee'. Een beetje vermoeiend in de omgang ben je wel, maar men weet ondertussen al niet beter, dat scheelt. Een aanvaring met een van je kinderen of je ouders bezorgt je minstens een slapeloze nacht. Vervelend, maar gelukkig is deze bui maar tijdelijk.

 

Tweelingen

22 mei - 20 juni
Iets in je omgeving inspireert je tot het aanbrengen van belangrijke veranderingen in je leven of lifestyle. Je doet er verstandig aan hierbij niet alleen naar je gevoel te luisteren, maar ook de praktische zaken - en eventuele consequenties -  goed te overdenken. Doe het goed, of doe het niet! Pas tegen het weekend kun je weer wat meer je hart volgen. Kijken of een en ander dan nog steeds goed voelt! Op financieel gebied blijft het goed gaan deze week, mits je dat (zwarte) gat in je hand kunt blijven ontwijken. Op het moment dat de eerste euro's erin verdwijnen is er geen redden meer aan. Qua vriendschappen word je aan alle kanten bestookt met uitnodigingen en bezoekjes bij je thuis. Voorkom dat je bepaalde visite gaat zien als verplichting en doe alleen de dingen die je ook echt leuk vindt. Verliefde Tweelingen hebben geen zin om de dingen aan het toeval over te laten en gaan er dus zelf als een speer achteraan. Take it easy! Hardlopers zijn nog steeds doodlopers.

 

Kreeft

21 juni - 22 juli
'Ben ik dik? Heb ik rare benen? Hoe zit mijn haar? Hoe zit mijn hoofd?' Komt dit je bekend voor? Je onzekere buien matchen zó niet met je populairiteit op sociaal gebied deze week! Zowel in de liefde als in vriendschappen blijkt juist dat men graag in je gezelschap verkeert en leuke dingen met je wil ondernemen. Wat maakt het dan uit dat je een keer een bad hair day hebt of een pukkel op je kin. Boeien! Daarbij zijn deze kleine onvolkomenheden maar tijdelijk, er zijn ergere dingen hè? Thuis gaat het allemaal prima, alleen val je soms wat lastig in slaap. Probeer overdag veel dingen buitenshuis te ondernemen en als het kan ook wat meer aan sport te doen. Je zult zien dat je 's avonds verlangt naar je bed en dan ook snel de slaap kunt vatten. Zaterdag doe je er verstandig aan je administratie onder de loep te nemen en te bekijken welke betalingen je nog moet verrichten deze maand. Let wel, niet alleen bekijken, ook meteen even doen, natuurlijk.

 

Leeuw

23 juli - 22 augustus
Hoewel je doorgaans een krachtige persoonlijkheid bent, ben je deze week minder ad rem en assertief. Het is dan ook niet handig om nu confrontaties op te zoeken of discussies aan te gaan. Zeg maar gewoon wat vaker ja en amen. Ook al ben je het er niet helemaal mee eens, je hebt nu echt geen zin in gedoe. Ook op je werk doe je er verstandig aan je meer op je werk te richten en minder op je omgeving. Hoe minder ergernis en bemoeienis, hoe beter het is en de joker uithangen pakt nu sowieso niet zo lekker uit. Vanaf  woensdag ben je een beetje onrustig en heb je geen zin om thuis gezapig op de bank te zitten met je partner en je kopje thee. Zaterdag daarentegen is een uitstekende dag voor de liefde! De gebonden Leeuwen worden in de watten gelegd door hun partner, terwijl de single Lions iemand tegen komen waar het bijzonder goed mee klikt.

 

Maagd

23 augustus - 22 september
Je inspanningen van de afgelopen weken worden nu beloond! Vooral op het gebied van werk is het het een uitstekend moment om de oogst binnen te halen. Ben je van plan iets nieuws te beginnen; vanaf deze woensdag tot het einde van de maand hebben nieuwe ondernemingen de meeste kans van slagen, mits je hierbij niet al te veel financiële risico's neemt. Bepaalde ergernissen omtrent collega's nemen toe, maar dit ligt ook een beetje aan jezelf. Hoe meer je op iemand let, hoe meer zijn onhebbelijkheden worden uitvergroot. Op financieel gebied ben je flink aan het potten! Elke cent moet naar de spaarrekening. Prima natuurlijk, maar waak ervoor dat je geen krent wordt. Met vrienden en vriendinnen onderneem je deze week leuke dingen en heb je de grootste lol, terwijl je met je geliefde juist een beetje overhoop ligt. Er steken zelfs wat twijfels de kop op of je wel op je plek bent in deze relatie. Neem nog maar geen definitieve beslissingen, dikke kans dat je er volgende week weer heel anders over denkt.

Weegschaal

23 september - 22 oktober
De Florence Nightingale in jou gaat weer eens helemaal los deze week. Iedereen om je heen lijkt wel hulp, steun en advies nodig te hebben, en Weegschaal zou Weegschaal niet zijn, als ze hier niet direct gehoor aan zou geven. Je vrienden blij en jij helemaal in je element: win win! Qua cash gaat het je bijzonder goed. Je bent er ook heel bewust mee bezig. Als je een partner hebt, hebben jullie nu waarschijnlijk ook samen een strategie bedacht om sneller jullie financiële doelstellingen te behalen en toch meer geld over te houden. Samenwerken of zaken doen  met vrienden kan nu goed gaan, dus als je dit al van plan was, is nu het juiste moment om actie te ondernemen. Vriendschap en werk gaan nu prima hand in hand. Het enige dingetje deze week is dat je snel gestrest kunt raken, waardoor je energiepeil daalt. Probeer meer water te drinken om afvalstoffen kwijt te raken en 's nachts meer uren te slapen. Of ga overdag voor een powernap.

23 oktober - 21 november
Hoewel je de ene rekening na de andere om je oren krijgt, lukt het je toch om deze allemaal netjes te betalen. Hoewel andere - leuke - dingen nu even moeten wachten, heb je er toch vrede mee; betaalde facturen geven je rust. Als je van plan bent - op welk gebied dan ook - nieuwe doelstellingen te behalen, is dit een perfecte week om jezelf een flinke kickstart te geven. Alles wat je nu begint, heeft een grote slaagkans. Aan de andere kant: van uitstel komt nu gemakkelijk afstel, dus blik op oneindig en go for it! Op liefdesgebied zou de vrijgezelle Schorpioen nog wel eens voor een grote verrassing komen te staan. Een nieuwe vlam is dichterbij dan je denkt. Alles wat in de buurt van je vrienden en familie zit heeft nu potentieel! Heb je de gabbers (of de gappies van de gappies) van je broer de laatste tijd nog wel eens gecheckt? Of die van de broer van je BFF? Of die van je neef voor mijn part. De buurjongen. Gauw effe doen en een 'toevallige' ontmoeting ensceneren. Kan gewoon!

Boogschutter

22 november - 21 december
 Ook als je geen 'Annet' heet, ga je deze week als een raket! Alles lijkt te lukken, je zit dan ook in een een geweldige flow waar het gaat om het boeken van vooruitgang en verbetering, zowel zakelijk als privé. Ben je toe aan bepaalde veranderingen, voer deze dan per direct in, want volgende maand staat er weer flink de rem op en heb je spijt dat je het nu niet hebt gedaan. Ook voor het starten van nieuwe hobby's, studies of cursussen is het nu absoluut een goede week omdat je je nu keigoed kunt focussen op welke leerstof dan ook. De Boogschutters die nu avond - of nachtdiensten draaien zitten prima in hun vel. Je voelt je top en de diensten verlopen rustig (afgezien van een ieniemienie misverstandje tussen jou en je collega), maar ook thuis, binnen de familie en in vriendschappen gaat het er allemaal redelijk bedaard aan toe. Deze week is dinsdag trouwens je geluksdag, wist je niet hè? Ja, ja, er zijn blije dingen in aantocht voor je, let maar eens op!

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.