Psyche
Jouw weekhoroscoop #12
Psyche
Jouw weekhoroscoop #8
Psyche
Jouw weekhoroscoop #3
Psyche
Jouw weekhoroscoop #4
Psyche
Jouw weekhoroscoop #5
Psyche
Jouw weekhoroscoop #7
Psyche
Jouw weekhoroscoop #6
Psyche
Jouw weekhoroscoop #9
Psyche
Jouw weekhoroscoop #11
Psyche
Jouw weekhoroscoop #10
Psyche
Jouw weekhoroscoop #51
Psyche
Jouw weekhoroscoop #2
Psyche
Jouw weekhoroscoop #52
Psyche
Jouw weekhoroscoop #47
Psyche
Jouw grote jaarhoroscoop #2018
Psyche
Jouw weekhoroscoop #50
Psyche
Jouw weekhoroscoop #48
Psyche
Jouw weekhoroscoop #49
Psyche
Jouw weekhoroscoop #49
Psyche
Jouw weekhoroscoop #45
Psyche
Jouw weekhoroscoop #42
Meer bekijken
  1. Psyche
  2. › ›
  3. Jouw weekhoroscoop #13
Psyche

Jouw weekhoroscoop #13

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. Steenbok, verzet je niet tegen veranderingen op je werk. Het is beter te buigen dan te barsten.  Dit hebben de sterren deze week voor jou in petto.

26-3-2018 08:00
Door Nathalie Kriek

What's up this week?     

Vissen

19 februari - 20 maart
Je weerstand is wat aan de lage kant, waardoor je nu extra vatbaar bent voor alles waar je niet op zit te wachten. Infecties, ontstekingen, oververmoeidheid, griep, racekak, karbonkels, wratten... Het enige wat je kunt doen is je gemak houden, goed eten (met de nadruk op goed, niet te verwarren met veel!) en natuurlijk voldoende slapen. De airco op je werk doet helaas ook geen goed. Alles waait maar door kantoor, met alle gevolgen van dien. Komt wel weer goed. Na een drukke periode van grote veranderingen, cursussen, matpartijen met de directie en hoogoplopende discussies met de rest van de staf, kom je nu eindelijk in rustiger vaarwater terecht. Je hebt inmiddels helemaal je draai gevonden. De innerlijke rust die je nu hebt zal ook meteen bijdragen aan de versterking van je weerstand en de algehele sfeer thuis, want eerlijk is eerlijk, je was niet te genieten. Ga er even lekker met je partner op uit en gun jezelf wat meer tijd om aan sport te doen. Vissen die nog met zichzelf lopen te leuren en de ene sollicitatie na de andere rondsturen, kunnen deze week rekenen op een uitnodiging.

Ram

21 maart - 19 april
Door te veel hectiek om je heen, lijk je een beetje op zoek te zijn naar jezelf. Je waait met alle winden mee, houdt met iedereen rekening en past je aan alle omstandigheden aan. Maar weet je eigenlijk nog wel wanneer je voor het laatst echt iets helemaal voor jezelf hebt gedaan? Hoogste tijd om weer eens wat meer momenten voor jezelf in te plannen. Deze week kun je een uitnodiging verwachten voor een gezellig feest. Wees wel een beetje voorzichtig met het naar binnen tetteren van wijn of andere alcoholische versnaperingen, want door de vermoeidheid lig je binnen de kortste keren onder tafel of hang je op je kop in de prullenbak. Wat betreft je baan loop je rond met twijfels. Niet zozeer vanwege het feit dat je de balen hebt van het werk op zich, maar vooral omdat er steeds minder vrije tijd over lijkt te blijven voor je eigen dingen. Gooi echter nog niet de handdoek in de ring. Over een poosje komt er meer evenwicht en krijg je weer wat meer overzicht en ruimte. Blijf ook werken aan je eigen planning, want die is nog steeds ruk. Qua gezondheid heb je momenteel de motoriek van Mr. Bean. Wat meer lichaamsbeweging zou je goed doen. Hark.

Stier

20 april - 21 mei
Waarschijnlijk verveel je je een beetje, want je bent voortdurend op zoek naar spanning en sensatie. Hoe vind ik stront? Nou, kijk niet verder, want het komt geheel vanzelf en met bakken tegelijk naar je toe! Vooral op je werk is het goed raak deze week. Je collega's lullen elkaar de oren van de kop over persoonlijke dilemma's, burenruzies, relatieproblemen, zwangerschapsperikelen, overgangsproblematiek en andere narigheid. Je loopt er met rooie oortjes langs zonder zelf al te veel uit de school te klappen. Lekker uitgekookt, en gelijk heb je. Dat soort ontboezemingen kunnen later alleen maar tégen je gebruikt worden, je weet toch hoe wijven zijn. Single Stieren lopen kans om de komende tijd een nieuwe liefde tegen te komen. De hele maand april doen zich diverse kansen voor op dit gebied, dus blijf niet thuis zitten, want daar gebeurt het niet. Op financieel gebied kun je je euro's fijn laten rollen. Er komt momenteel genoeg binnen om je lekker vol te proppen met lekkere, luxe hapjes en drankjes. Dat je volgende week weer staat te janken op de weegschaal doet er nu even niet toe. Geniet!

Tweelingen

22 mei - 20 juni
Probeer een beetje afstand te nemen van bepaalde situaties die je mondhoeken naar beneden doen hangen. Je kunt zelf veel doen aan de negatieve energie om je heen. Gewoon vermijden! Hoewel je je hier ook wel van bewust bent, wint je nieuwsgierigheid het toch vaak van je behoefte aan rust. Vaak wil je toch het naadje van de kous weten, ook al weet je dat het je weer klauwen met tijd gaat kosten en je er uiteindelijk zelf niets mee opschiet. Kortom, je zoekt de ellende zelf op. Vooral als je nog studeert, zou je er verstandig aan doen om wat meer afstand te nemen van alles en iedereen. Leren zou nu eigenlijk jouw eerste prioriteit moeten hebben. Wat kan jou het toch schelen wat de nicht van de buurvrouw van je vriendin allemaal met wie doet en waar die aso's aan de overkant zich al dan niet mee bezighouden. Lekker belangrijk! Ben je op zoek naar werk, dan is dit nog wat lastig. Naarmate het jaar vordert komen er steeds meer mogelijkheden op je pad. Blijf dus goed om je heen kijken en vacaturesites afstruinen. Er kan zomaar iets tussen zitten wat je op het lijf geschreven is.

Kreeft

21 juni - 22 juli
Hoewel je genoeg leuke dingen doet, zijn er toch nog wat dingen die je in niet al te positieve zin  bezighouden. Zo wil het nog steeds niet vlotten om een leuke, passende opleiding of baan te vinden. Elke keer is er wel iets waarom het niet door kan gaan of is er een reden dat je er zelf de brui aan geeft. Daarbij is er nog die vreselijke ex die je maar niet uit je haar krijgt. Opzouten! Gooi alle deuren dicht, zowel in letterlijke als virtuele zin. Indien er sprake is van gezamenlijk grut, bespreek dan alleen het hoognodige en regel de rest via een advocaat, zodat jullie zo min mogelijk rechtstreeks contact hoeven te hebben. Durf ook gewoon 'nee' te zeggen als je het ergens niet mee eens bent. Niet alleen met het oog op je ex-druiloor maar overall. Het contact met een vriendin is aan het verwateren. Mocht je je daar verdrietig over voelen, bedenk je dan dat het niet voor niets is. Er bij anderen over snotteren heeft ook geen nut, soms zijn de dingen gewoon klaar zonder dat er een aanwijsbare reden voor is. En dat is oké. In de liefde gaat het gelukkig top. Jullie zijn lekker bezig met het bouwen van jullie liefdesnestje en brengen veel tijd samen door. Lekker plakken en kwakken, fijn!

Leeuw

23 juli - 22 augustus
Laat datgene los waar je zelf geen controle over hebt. Een piemel stinkt nu eenmaal naar lul en zo zijn er meer dingen die gewoon zo zijn. Accepteer het en richt je op de dingen die je wél zelf kunt veranderen. In de liefde gaat het top. Jullie begrijpen elkaar, kunnen samen overal over praten en hebben het vooral ook ontzettend leuk samen. Ook zijn jullie druk bezig plannen te smeden voor de nabije - gezamenlijke - toekomst. Liep je al een poosje rond met het idee een bepaalde (grote) aankoop te doen, is nu een goed moment om je naar betreffende shop te begeven. Er is een dikke korting te bemachtigen, al dan niet door eigen inzet: afdingen! Qua werk kun je dit jaar een flinke sprong voorwaarts verwachten. De aanloop die hiervoor nodig is, lijkt nu al in gang te zijn gezet. Op het gebied van gezondheid kun je deze week zomaar overvallen worden door een vervelende hoofdpijn, die mogelijk het gevolg is van (over)vermoeidheid of griep. Geef eraan toe en ga even een uurtje liggen. Of zet jezelf in de Doornroosjemodus en slaap zo lang je als lichaam nodig heeft. Of tot je eigen prins je wakker kust.

Maagd

23 augustus - 22 september
Hoewel je al maanden overal je neus stoot met het oog op (nieuwe) woonruimte, lijken de kansen zich nu te keren. Mogelijk wordt er deze week zomaar een buitenkansje in je wanhopige schoot geworpen. Maagden die al een dak boven hun hoofd hebben, zijn deze week druk bezig met het verfraaien van hun interieur. In de liefde lijkt je partner jou qua gezondheid in het gareel te houden. Hij vindt het leuk om je een beetje te pamperen en zorgt ervoor dat je goed eet en voldoende slaapt. Geen pyjamasokkenbal meer tot in het holst van de nacht, prima! Single Maagden blijven nog heel even vrijgezel. 2018 is wel het jaar waarin je eindelijk iemand vindt die jou kan blijven boeien, dus blijf er gerust vrolijk op los tinderen. Hij kan er zomaar tussen zitten! Indien er sprake was van onenigheid binnen de familie, wordt dit deze week uitgesproken en is alles weer bagel and brownie. Klaar met die ellenlange lappen tekst en bloedirritante spraakberichten op de app. Fijn, hebben we dat ook weer gehad.

Weegschaal

23 september - 22 oktober
Op relatiegebied is het kut met peren momenteel. Veel ruzie. Soms om niks, soms om van alles. Als je twijfels hebt over de voortzetting van deze uit de kluiten gewassen bron van irritatie, neem dan geen overhaaste stappen. Grote kans dat het gewoon aan de planeten ligt en het over een poosje allemaal weer beter wordt. Daarbij, met deze knar heb je dan wel problemen, maar met een andere peer zullen zich weer andere struikelblokken voordoen. Geen enkele relatie is perfect. En gelukkig maar. Dodelijk saai! Samen een weekendje weg, even weg uit de sleur, zou jullie eventueel weer op weg kunnen helpen. Even eropuit gaan is sowieso geen verkeerd idee. Mede door het geharrewar thuis en de drukte op je werk, ben je zeer gevoelig door stress momenteel. Weekendje Londen? Weekje wintersport? Jaartje wereldreis? Bekijk de mogelijkheden en pak je koffers. Indien je rondloopt met twijfels omtrent je baan, neem dan ook op dit gebied geen overhaaste beslissingen. Prima als je iets anders wilt gaan doen, maar nú is niet het juiste moment voor een move, switch, S-bocht of U-turn in je carrière.

Schorpioen

23 oktober - 21 november
Hoewel je geilt op een dikke Mercedes, is een nieuwe auto nu wel het laatste wat je nodig hebt. Of überhaupt kunt betalen. Richt je nu eerst maar eens op de lopende projecten binnenshuis. Een nieuwe boxspring, een frisse vloer, een deftig douchegordijn, whatever. Er is nog zat te doen en het gaat − alles bij elkaar opgeteld − nog méér dan genoeg kosten. Toch heb je plezier in het bij elkaar sparen van het geheel en kun je ook het geduld opbrengen tot het zover is dat je alles daadwerkelijk kunt gaan kopen. Heerlijk, als je zo kunt genieten van voorpret. Lekker bezig, Scorpio! Over je huis gesproken, als er afgelopen tijd sprake was van kwallende buren, kun je op korte termijn weer meer woongenot verwachten. Familie Fruitvlieg gaat verhuizen of er wordt een andere oplossing gevonden voor de overlast. Indien het om een slepende zaak gaat, verzamel dan zoveel mogelijk handtekeningen van buren en omwonenden die ook hinder ondervinden van deze clan. Hoe dan ook is het belangrijk dat je het thuis naar je zin hebt, want met het oog op de op handen zijnde metamorfose zit een vakantie er waarschijnlijk niet in dit jaar.

Boogschutter

22 november - 21 december
Jij weet heel goed wat je niet meer wilt en het is dan ook belangrijk dat je voet bij stuk houdt. Laat je dan ook beslist niet manipuleren door figuren om je heen die er anders over denken. Hoewel je momenteel door een wat minder leuke fase gaat in de thuissituatie - en dit nog wel een poosje kan aanhouden - is er wel zicht op verbetering. Mits je je rug recht houdt en backbone toont, trek jij uiteindelijk aan het langste eind. Blijf wel werken aan je energielevel. Lichamelijk kun je alles prima aan, maar vooral op het geestelijke/emotionele vlak wordt momenteel nogal wat van je gevraagd. Gelukkig heb je veel steun aan een goede vriendin en ook met je partner kun je goed praten. Vrijgezelle Boogschutters hebben even punten zat aan zichzelf. Om ook nog ruimte te maken voor een eventuele nieuwe liefde? Nou ja, een heel klein beetje ruimte kan wel. Aan de linkerkant, naast je, in bed. Voor een paar uurtjes. En dan weer inrukken. Salut! Vanaf de zomermaanden komt alles weer in rustiger vaarwater. Dat duurt nog even, maar gelukkig ben je wel sterk genoeg om deze ellende het hoofd te kunnen bieden.

Steenbok

22 december - 19 januari
Verzet je niet tegen veranderingen op je werk. Het is beter te buigen dan te barsten. Flexibiliteit wordt nu zeer op prijs gesteld en zal jou ook geen windeieren leggen. In de liefde ga je op zich ook best oké, maar dat is natuurlijk geen kunst als je je partner maar zo weinig ziet: geen tijd om ruzie te maken. Toch is dit ook niet helemaal de manier, natuurlijk. Wanneer zijn jullie voor het laatst samen uit eten geweest? Hoe lang is het geleden dat jullie voor het laatst echt van bokkenstein zijn geweest? En niet alleen omdat het kán, maar vooral omdat het ook gewoon moet, af en toe. Kom op zeg! Natuurlijk ben je te moe door alle werkstress, maar seks kan je ook de nodige energie geven. Op financieel gebied heb je niets te klagen, dus als je echt eens goed wilt uitpakken, zou je je lief gewoon kunnen trakteren op een weekendje in een wellness hotel. In een krenterige bui? Eén woord, twee lettergrepen: Groupon! Vrijgezelle bokken kunnen nu zomaar verliefd worden. Let wel: mooi huis, niemand thuis. Kijk vooral naar het innerlijk. Een dommerik kan je sowieso niet boeien, dus ga voor een lekkere, sexy nerd.

Waterman

20 januari - 18 februari
Op het gebied van werk bestaat de kans dat je je moet inlezen in iets of je het een en ander moet bijleren. Gelukkig gaat dit je prima af. Je bent lekker gemotiveerd; dat is al het halve werk. Indien je zit te wachten op een bericht van deze of gene, kun je nog wel een rondje Koekenpan Meer (ja, dit bestaat) wandelen. Voorlopig laat de post nog wel even op zich wachten. Fucking irritant natuurlijk, maar ja. What can you do? Verder is er gelukkig geen sprake van stress op welk gebied dan ook en dat is ook wel eens fijn, een keer niet met rode vlekken in je nek over straat. Blijf vooral goed praten met je geliefde. Jullie plannen komen niet altijd overeen, maar jullie zijn nu eenmaal te veel aan elkaar gewend (en gewaagd) geraakt om er een punt achter te zetten. Dergelijk gekut is gelukkig niet aan de orde, dus gewoon lekker blijven ouwehoeren met elkaar. Jullie komen er wel uit. Op financieel gebied krijg je het meesterlijk idee om in iets te investeren. Het goede nieuws is dat het ook echt iets kan worden en ergens toe kan leiden. Je inzichten zijn top!

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.